🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 662
  • 856
  •   1
Отговори
# 300
На мен пък не ми пречи ,че Яни си плаче. Да си реве щом така му е по- добре. Някои хора изхвърлят натрупано напрежение с рев, други с псувни. Кой как му иде от вътре.😁 Факт е ,че реве или не ,се спуква да бачка и гледа да не се кофринтира с никой. Аз предпочитам такива хора, отколкото лаладжии, които на думи са едно на действия друго.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 21:02 от Joy 05

# 301
  • Sunshine state
Скрит текст:
И Ванчето и Радо се раздадоха за продукцията, простотии, драми, фасони, доста бяха в кадър.
Валерия се опита да привлече малко екранно време, порева, тръшкА се...гръмотевици, Гечо я  преби, затворена лежа два дни ...горката.

Яни миличкия, изглежда на 45, всъщност е на 33  , а реве като тийнейджър.
 Добре, че се е забил, там където живее, не мога да си представя как ще реве и ще се мята всеки път като нещо не му харесва , ако работи в голяма компания. Как изобщо е завършил история, голям рев е било по време на заверки и изпити.
Не мога да приема, че е емоционален,  по-скоро нестабилен и със социално неприемливо поведение.
В къщи да си реве колкото се налага, но сред хора, толкова често, без да погребваме някого, ми изглежда тревожно.
Може би защото мъжете около мен не реват, Яни доста ме натоварва и това, че работи като вол, изобщо не компенсира емоционалната му незрялост.
Иван и Камелия са един типаж човечета за мен, успокоително е, че не са прокопсали в живота, не бих се радвала, ако такова възпитание и държание води до просперитет.
Веселка хич не ми беше симпатична, но много свястна се оказа, работна и мила, 
Аксения не ми е ясна, играе си играта, би взела повече зрителски вот от Камелия, ако са на финал, но по-малко от Веселка.  Харесва ми, че мисли бързо, намира верните думи при комуникация, не е зла.
И аз съм абсолютно на същото мнение.

# 302
На мен пък не ми пречи ,че Яни си плаче. Да си реве щом така му е по- добре. Някои хора изхвърлят натрупано напрежение с рев, други с псувни. Кой как му иде от вътре.😁 Факт е ,че реве или не, се спуква да бачка и гледа да не се конфронтира с никой. Аз предпочитам такива хора, отколкото лаладжии, които на думи са едно на действия друго.
Липсата на една запетайка, променя целия смисъл на това, което искаш да кажеш...

# 303
Освен злостните подмятания на Яни към Хепи Ванче на дуела, друго не ме е подразни. Да си плаче не ми пречи.
Напълно съм склонна да вярвам, че му стана много лошо. Това си беше доста тежка битка.

# 304
Валерия стана човекът, който избира кой да излезе, кой да остане в тоя сезон... Закопа се напълно!

# 305
На мен пък не ми пречи ,че Яни си плаче. Да си реве щом така му е по- добре. Някои хора изхвърлят натрупано напрежение с рев, други с псувни. Кой как му иде от вътре.😁 Факт е ,че реве или не, се спуква да бачка и гледа да не се конфронтира с никой. Аз предпочитам такива хора, отколкото лаладжии, които на думи са едно на действия друго.
Липсата на една запетайка, променя целия смисъл на това, което искаш да кажеш...
Да ,благодаря, редактирах.😁 През телефон съм, а и с пунктуацията сме в голяма вражда.😁

# 306
Много ги е страх, ама не от агресия от страна на Радо, а от това да не ги опука на дуел.

# 307
Какъв другарски съд...

# 308
Много е грозно това, което гледаме!... Не е тяхна работа те да взимат такова решение. Не е тяхно право. Просто не е.
Но Радо не е добре. Просто има нужда наистина от квалифицирана помощ.

# 309
На мен пък не ми пречи ,че Яни си плаче. Да си реве щом така му е по- добре. Някои хора изхвърлят натрупано напрежение с рев, други с псувни.

Той не си реве след някаква драма за да освободи напрежението, той не може да завърши две изречения без да зареве, когато има дори минимална "драма" в разговора. Това минимум е досадно, неприятно е за слушане и не изглежда нормално. И да, можеше да е просто емоционалност, но той е толкова инфантилен и странно интровертен, че няма как да не са свързани тези неща, просто има нещо в него, което...
И тия глупости, че бил чист, че бил над нещата и затова викнал Радо. Той е толкова пренавит да спечели, че едва удържа фалшивия образ последните седмици, филмирал се е как изглежда образа му след "случката" с храненето на Радо и затова го извика. Яни има увереност в битките, да, нямаше да викне Радо при други обстоятелства, защото щеше да му е много по-лесно да го бие на финала, но още като тръгна в стил Омайничето да пита "Кой е говорил за мен" се видя, че съвсем е изтрещял дали не си е прецакал зрителския вот и затова реши сега да чисти име и да трупа точки. Оценявам, че го прави по този начин, защото се иска и кураж, но в крайна сметка дори той осъзна, че не можеш да вземеш голямата награда (във всеки смисъл) ако си супер пасивен и само чакаш тя сама да ти падне в ръцете.

# 310
За жалост ,това се случва и в реалния живот. Група хора решават съдбата на някой ,а дори ни му дават думата да се защити. Те като съдебни заседатели са.😁 Ограби ги ,наби ги, тормози ги...горките те. Махна си батериите и трябва да се разстреля.🤣 Толкова на сериозно се вземат ,че чак ми става смешно.😁 Ще го превъзпитават все едно им е дете. Да се сърдят на продуцентите за тези отвратителни наказания, не на него.

# 311
И у Яни има нещо странно инфантилно, като у Радо.
Аз смятам, че си е тяхно право да го натирят. Колко пъти търпяха наказания заради него?
Обаче човекът има наистина нужда от професионална помощ и дано да я потърси.

# 312
И аз смятам, че са в правото си да вземат това решение. Това неговото не е нормално въобще, наказанията им са заради него.

# 313
И у Яни има нещо странно инфантилно, като у Радо.
Аз смятам, че си е тяхно право да го натирят. Колко пъти търпяха наказания заради него?
Обаче човекът има наистина нужда от професионална помощ и дано да я потърси.
И все пак през цялото време прозира сериозната режисура на продукцията.Един създава проблеми, наказват се всички.После два епизода драми,плач и нескончаеми дискусии Какво стана със задачите, животните,животът замря.Рейтингът ли падна,какво.....И и А ,прозрачни сте....Стана досадно.,, Съдебен спор,, пасти да яде....

# 314
Ъмм, само да попитам - Фермата започна ли? Че сега пускам Бтв и гледам филмът от 20:00 продължава. Ревове, драми, циркове, сигурна съм, че това е турският сериал преди предаването “Фермата”, нали ? 🙂

Общи условия

Активация на акаунт