🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 662
  • 856
  •   1
Отговори
# 285
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не им кипна преди седмица, ами им кипна преди финала. Радко си е виновен, ама той е така от ден първи, не от сега. Старите не казват нищо, само Калин и Иван намилат. Чак и другарски съд ще му организират да го гонят. Калин снощи и на мен ми се стори подпийнал и само се чудеше как да се заяде, стана вече силен, вилен, Иван го спира. Голям цирк спретнаха и не е в тяхна полза.

# 286
Да, след промото наистина се усеща какво ще стане довечера. Само ми е интересно, ако изгонят Радо, дали на Яни наистина ще му се брои дуелът ?

# 287
  • Sunshine state
Ако изгонят Радо и и този дуел се зачете за победа на Яни , за мен е кофти за него. Би следвало да си избере нов опонент и да се играе нов дуел. Два пъти такова оставане в играта е не добре за самия него.

# 288
Ако изгонят Радо и и този дуел се зачете за победа на Яни , за мен е кофти за него. Би следвало да си избере нов опонент и да се играе нов дуел. Два пъти такова оставане в играта е не добре за самия него.
Но е добре за Веселка Simple Smile

# 289
Веселка пък какво общо има,не гледах много внимателно снощи и май изпускам нещо?
Ако вземат ,че изгонят Радо ще е много тъпо за Яни,който супер достойно си избра да е на дуел с най-силния и сега дори да му зачетат дуела той реално не е победил както си трябва

# 290
Веселка има общо с това, че двамата с Яни са фаворитите за спечелване на сезона.

# 291
Ясно, мислех че и тя е замесена по някакъв начин в драмите, а съм го пропуснала

# 292
Е да го гонят по средата на дуел е малко тъпо. Всъщност не знаем със сигурност дали го гонят.

# 293

Валерия, ако си мисли, че може да прави лицеви опори е в голяма заблуда Grinning

Това с лицевите беше Нина, иначе и аз забелязах с каква "техника" ги правеше LaughingLaughingLaughing

Валерия беше, върни си и виж. Заедно с нея беше Калин.

И двете сме прави, това с Калин наистина е Валерия, но малко след това и Нина прави лицеви, а нейните за мен са по-зле и от на Вал Grinning

# 294
  • Miami
Валерия не я знам каква треньорка е, но абсолютно не може да прави лицеви опори. Нина ги прави много по-добре от нея.
Много смешно ми стана Камелия като вика на Аксения:  Стига си чела този Алманах, ще му сложа една точка, спокойно! Laughing А Аксения й каза: Всяка точка е важна!

Малко ми се стори, че Яни преигра с умората и загубата на въздух след първата битка, с цел да си мисли Радо, че толкова са му силите. Не знам де, може и наистина да се е изтощил, предвид, че е дневен дуела и е много горещо. Искам Яни да има силите да победи Радо, повече заслужава да остане до финала.

# 295
  • Sunshine state
Преигра яко Яни след първата битка.

# 296
Много рев се изля в последните епизоди, а тази вечер ще продължи. Ще кажеш, че ще взимат жизнено важно решение относно живота на Радо Joy

# 297
И Ванчето и Радо се раздадоха за продукцията, простотии, драми, фасони, доста бяха в кадър.
Валерия се опита да привлече малко екранно време, порева, тръшкА се...гръмотевици, Гечо я  преби, затворена лежа два дни ...горката.

Яни миличкия, изглежда на 45, всъщност е на 33  , а реве като тийнейджър.
 Добре, че се е забил, там където живее, не мога да си представя как ще реве и ще се мята всеки път като нещо не му харесва , ако работи в голяма компания. Как изобщо е завършил история, голям рев е било по време на заверки и изпити.
Не мога да приема, че е емоционален,  по-скоро нестабилен и със социално неприемливо поведение.
В къщи да си реве колкото се налага, но сред хора, толкова често, без да погребваме някого, ми изглежда тревожно.
Може би защото мъжете около мен не реват, Яни доста ме натоварва и това, че работи като вол, изобщо не компенсира емоционалната му незрялост.
Иван и Камелия са един типаж човечета за мен, успокоително е, че не са прокопсали в живота, не бих се радвала, ако такова възпитание и държание води до просперитет.
Веселка хич не ми беше симпатична, но много свястна се оказа, работна и мила, 
Аксения не ми е ясна, играе си играта, би взела повече зрителски вот от Камелия, ако са на финал, но по-малко от Веселка.  Харесва ми, че мисли бързо, намира верните думи при комуникация, не е зла.

# 298
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
dany_nik, +100000 за коментара ти, точно в десетката.
Радвам се, че има и хора с моето мнение, че направо се бях отчаяла,
като чета за супер Янчо и сълзите му. Точно емоционална нестабилност
и неумение за контрол и носене на напрежение.

# 299
dany_nik, подписвам се с две ръце под всяка дума от твоя пост. Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт