🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 662
  • 856
  •   1
Отговори
# 315
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Брррррр, ето затова мразя до дъното на душата си всеки колектив.
За колектива няма никакъв проблем да реши еднолично каквото на него му е удобно,
за да не си нарушава комфорта. И точно като съдници без съд, виновен по презумпция за всичко.
Иван /участника/ сега разбирам защо е тръгнал да търси приятели. То с такива приятели
като него, врагове не ти трябват.
Радо, да беше мислил малко преди да ги натвори тези тъпотии.
Има си договор, но трябваше продукцията да го изпълни веднага, а не сега точно преди финала.
Всеки му е добре дошло отпадането на толкова физически силен участник като Радо.
И последно, Радо и Яни са ми на една и съща плоскост като емоционална незрялост и ниво
на интелигентност.

# 316
  • София
Иван е по-неуравновесен от Радослав. Аз недоумявам Радо какъв злодей излезна, особено на фона на Кирил от миналия сезон, направо тея нежни души как ли щяха тогава да се чувстват, щяха ли поискат гласуване за напускането му? Жените щеше ли да ги е страх? Продукцията раздухаха яко нещата, а миналата година - мълчание.

# 317
Скоро не бях гледала фермата, но то голЕм цирк било. Тези моми с в реала не са се сблъсквали с хора като Радо, покрай тях всички са китки непомирисани... заплашени били, Радо ще им посегне, ама нищо филм да става. Един сопол бърше, друг вика, трети гледа неадекватно ... само Радо си е прав сам за себе си... Иван и сие, фермата по зле и от селско зрелище стана, загуби се първоначалния замисъл. За 100 хил на маймуни ги правите.

# 318
Скрит текст:
На мен пък не ми пречи ,че Яни си плаче. Да си реве щом така му е по- добре. Някои хора изхвърлят натрупано напрежение с рев, други с псувни.

Той не си реве след някаква драма за да освободи напрежението, той не може да завърши две изречения без да зареве, когато има дори минимална "драма" в разговора. Това минимум е досадно, неприятно е за слушане и не изглежда нормално. И да, можеше да е просто емоционалност, но той е толкова инфантилен и странно интровертен, че няма как да не са свързани тези неща, просто има нещо в него, което...
И тия глупости, че бил чист, че бил над нещата и затова викнал Радо. Той е толкова пренавит да спечели, че едва удържа фалшивия образ последните седмици, филмирал се е как изглежда образа му след "случката" с храненето на Радо и затова го извика. Яни има увереност в битките, да, нямаше да викне Радо при други обстоятелства, защото щеше да му е много по-лесно да го бие на финала, но още като тръгна в стил Омайничето да пита "Кой е говорил за мен" се видя, че съвсем е изтрещял дали не си е прецакал зрителския вот и затова реши сега да чисти име и да трупа точки. Оценявам, че го прави по този начин, защото се иска и кураж, но в крайна сметка дори той осъзна, че не можеш да вземеш голямата награда (във всеки смисъл) ако си супер пасивен и само чакаш тя сама да ти падне в ръцете.
То не е нужно винаги да има драма за да освободиш напрежение. Той е в не присъща за него среда и навсякъде го следят камери. Може да не иска да се изложи пред семейство и приятели, може да го напрягат условията в които са ( визирам постоянните наказания с глад ), може да изпитва срам от камери, може да е свръх чувствителен, а може да приема нещата около него ,като враждебни...Никой не знае точно какво му е в главата. А и в предния сезон си беше същият, не виждам кой знае каква промяна. За това и на мен не ми пречи плача му. А дали е интроверт и инфантилен , какво значение има. Всички сме различни хора и приемаме по различен начин заобикалящата ни среда. Аз нямам нищо против него.😁

# 319
  • Mediterraneo
Скоро не бях гледала фермата, но то голЕм цирк било. Тези моми с в реала не са се сблъсквали с хора като Радо, покрай тях всички са китки непомирисани... заплашени били, Радо ще им посегне, ама нищо филм да става. Един сопол бърше, друг вика, трети гледа неадекватно ... само Радо си е прав сам за себе си...

И аз така, и баш на днешния епизод се нахендрих. Този сезон тотално го изтървах, гледах първия месец само. Но това, което видях тази вечер, ми беше достатъчно. Добре, не съм запозната отблизо с изблиците на Радо, но този на Иван не беше по- малко страшен... И не, не тяхно право да решават съдбата на участника.

# 320
Брррррр, ето затова мразя до дъното на душата си всеки колектив.
За колектива няма никакъв проблем да реши еднолично каквото на него му е удобно,
за да не си нарушава комфорта.

А, когато същия този колектив гладува няколко дни чий комфорт се наруши? Или е редно колективът да търпи един индивид, който не може да си наруши собствения комфорт и да си носи микрофона? Да им рови по багажите, да им изяжда храната, изпива кафето/алкохола …

# 321
Божкее, кво дъно, малко по-малко от миналогодишното, но... Не'ам думи. Това в прайм тайм.
И опусимите още за няколко години подписали договор..
Какво доживях...

# 322
  • Разпиляна във въображението
И все пак изпитвам съжаление към Радо, когато говореше за майка си, за работата, за децата. Може затворената среда да му влияе в такава негативна посока. Ако е такъв и в реала как изобщо не са го "разкрили" хората около него?

# 323
  • Sunshine state
Буря в чаша вода ще кажа на това. От мухата направиха слон, явно няма гледаемост. И аз няма да го гледам обаче, та да не участвам в тоя бълвоч. Ако има друг сезон, няма да го гледам и него. Егати простотията стана това предаване. Закривай и това е.

# 324
Кратуне, кратуне, само със съжалявам и извинявайте, не става. И така два месеца. За мен тоя човек, отдавна им е скъсал нервите. Очакван развой, макар и по нелицеприятен начин.
Калин колко ходи след него, но Кратун не чува. И сега действа на тънката струна. Предавате ме, татко Финци, всичко ще изгубя и все другите са му виновни.
И все пак, някак ми е жал за него. Помощ ли му трябва, не знам.

# 325
  • У Диспансера ...♥♥♥
Олееее, тия всичките как ще спят после, аз такъв грях не мога да взема.
Аксения пък е много добричка, айде молим, просто се владее за разлика от Радо.
За една седмица не можаха да избутат пък 🤦🏻♀
Направо не мога да ги гледам вече. Оставете го да си завърши дуела поне.
Дъно, дъно, за един рейтинг какви неща правят.

# 326
Епизодът е сниман доста преди излъчването. Какви рейтинги?

# 327
  • София
Също, Радо не е съвсем свет, да, но не е жесток човек, а леещите сълзи Иван и Камелия, страдалците, бързо забравиха как оставиха един човек без завивки на минусови температури. Лицемери.

Веселка for the win, твърдо 😀

# 328
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хаха най-големия популист вътре, тръгнал да критикува, че Радо говорел популистки.
Какво става тук, те го изкараха най-големия престъпник на света?
Тези всичките там съдници, те ли са най-честните, добрите, достойните?
Оххх, тегав и тежък за гледане епизод. Морално дъно са всички там.

# 329
Сори, ама има правила и трябва да се спазват. Не може всеки ден да си без микрофон и да се правиш на невинно дете. С какво е повече Радо от другите? Те се мъкнат завързани един с друг, понасят наказания, той един микрофон не слага. И после ги манипулира да се чувстват виновни със сълзливи истории...

Общи условия

Активация на акаунт