Писмо до Дядо Коледа – споделете коледната магия с BG-Mamma и Pepco

• 17 733
  • 907
  •   1
Отговори
# 120
Дъщерята ми иска от Дядо Коледа двойна количка за кукли.

# 121
Голям плюшен мечо Simple Smile

# 122
Кукла и телефон са желенията на дъщеричката ми.

# 123
Моята госпожица желае прахосмукачка и пералня. ✨
Мечтата на всяка жена. 😁😁😁

# 124
Големият ми син още не пише, но си пожелава от дядо Коледа всяка играчка с гуми, която види. Най-много се повтаря обаче за писта с лупинг.
Малкият ми син е бебе, но мисля ще се зарадва на самоходна музикална играчка.

# 125
Дъщеря ми е на 4г, не може да си напише сама писмото, но ми издиктува какво иска. Едното желание е играчка прасенце с каишка, а другото е да има братче. Прасенцето вече е осигурено, за другото не мога да гарантирам Grinning
Скрит текст:

# 126
Дъщеря ми иска ски ваканция- голямо момиче

# 127
Моето момче е на почти 2 години и е луд на коли и конструктори. Избрали сме му кола с дистанционно, все още няма такава и един конструктора коли вътре в него. Бабите и дядовците чаках за идеи какво да му вземат също.

# 128
Mалкият син иска геймърски стол. Големият - китара.

# 129
На дядо Коледа сме поръчали кукла с функции (плаче, смее се, храни се).
В списъка има още пластелин с множество формички, както и една плюшена ходеща играчка кученце.

# 130
  • In Neverland
Малкият още не може да пише, и по-добре. Желанията се сменят всеки ден, а ако можеше, щеше да напише цял ферман на дядо Коледа. Последното желание е пъзел с Пес Патрул. Дано да остане последно, че е лесно изпълнимо.

# 131
На дядо Коледа сме написали писмо .Ти изпълняваш желанията на милиони деца по света  мини и през нас  .  Много ми се иска да получа лаптоп за подарък.Знам, че ще изпълниш молбата ми Simple Smile

# 132
Дъщеря ми си пожела нов телефон и парфюм, а малчо- маратонки и спортен сак.

# 133
  • Пловдив
Децата ми са готови с желанията - каката иска електронна книга Киндъл, а малката - комплект специални маркери за рисуване.
От мен им добавих специален Адвент календар с наградки и предизвикателства,  който сама направих за тях

# 134
Малкото ми дете си пожела още една Русалка от серията на Джоки Прециози от Pepco. (Вече имаме 2 от серията).

А голямото дете на 7 иска нова детска нощна лампа или светещ глобус.

Общи условия

Активация на акаунт