Писмо до Дядо Коледа – споделете коледната магия с BG-Mamma и Pepco

• 17 758
  • 907
  •   1
Отговори
# 240
Моята първокласничка си пожела книжки, за мама нов телефон, а за тати- машина за захарен памук. Писмото е изпратено със запалването на елхата в Бургас.

# 241
  • www.bg-mamma.com
Време е за второто ни коледно предизвикателство!

🎅 От днес до 14 декември ще очакваме да споделите кои са подаръците, с които искате да зарадвате своята половинка. Нека заедно обменим опит и идеи за оригинални коледни изненади!

# 242
Понякога прибягвам до практични подаръци.Но съвсем наскоро го зарадвах с уникално, специално за него правено и гравирано дървено буренце.За Коледа пък ще получи зъбен душ 😂

# 243
Мисля си за пуловер и машинка за подстригване. А съфорумката по-горе ме вдъхнови за зъбен душ, подарък за мен и него.

# 244
  • София
Моят съпруг ще получи от мен и от малките деца спортни обувки, 2 пуловера, комплект книги на Тери Пратчет и бутилка от любимото му уиски, което пие само по Коледа.

# 245
  • Благоевград
Коледна пижама, пуловер и комплект за бръснене. Все практични неща. Simple Smile

# 246
Искаше таблет и таблет ще получи Sweat Надявах се на нещо по-евтино, ама така е като питам какво иска, а не купувам чорапите директно Grinning

# 247
От сега обмислям кои рибарски принадлежности да закупя.

# 248
  • София
Здравейте!
Моят син мечтае за нова тротинетка и Lego.
Весели празници!

# 249
Шал, шапка и ръкавици.

# 250
  • Пловдив
От известно време иска един парфюм, а аз все му взимам някакви  други, а на Коледа нали стават чудеса, та ще го изненадам.
Иначе ми се иска полетпарапланер да му подаря.

# 251
  • Плевен
Ще му избера нещо дребно за под елхата-пуловер, блузка, и пари, за да си избере, каквото друго прецени...

# 252
  • Пловдив
Обичам подаръците да са или практични, или забавни.
Миналата година половинката получи таблет и електронен четец (практични), но тази съм му измислила пуловер (банален) и боксерки с картинки от кама сутра (вече има такива със супермен). На 50+ години страшно му отиват. Сигурна съм, че ще падне голям смях.

# 253
Моята половинка ще получи парфюм и семейна фотокнига 🍀

# 254
Приготвила съм му календар, поръчан специално за него, със снимки от годишнината му, която празнува преди три седмици. Тържеството му донесе много положителни емоции и искам поне още година да си ги спомня, гледайки календара. Към него ще добавя и комплект за бръснене.

Общи условия

Активация на акаунт