Писмо до Дядо Коледа – споделете коледната магия с BG-Mamma и Pepco

• 19 029
  • 907
  •   1
Отговори
# 360
  • Горна Оряховица
Въдица 🤣

# 361
Искаше ми се да е електрическа самобръсначка, но за пореден път е тениска и парфюм. Нищо оригинално😁

# 362
Нова въдица, защото е запален рибар. 🤗

# 363
Аз обичам да правя забавни подаръци. Преди години съм му подарявала кашон с бири от цял свят, това беше най-голямата радост 😀

# 364
Моята дъщеричка иска влак за Коледа ,а синът ми плейстейшън

# 365
  • Пеликания
Фен е на парфюмите и хубавото уиски, така че ще има и от двете Blush

# 366
Направила съм му фотокнига с най-хубавите ни снимки! Уникален семеен подарък се получи!

# 367
Понеже нещата, които и двамата искаме си ги купуваме планирано, тази година ще го изненадам с нещо практично. Вероятно ще заложа на един от любимите му парфюми и топла пижама.

# 368
  • Велико Търново
Не се включих в първия въпрос, защото синовете ми още не владеят ръкопис Simple Smile
Искат черната перла и джак спароу Simple Smile
Половинката ми, всъщност всичкото ми, иска много неща. Той е материалист по природа, но много му се иска да бъде като мен (над нещата от бита). Съответно, лесно ще го изненадам - парфюм, блуза с коледен мотив и чорапи Simple Smile

# 369
  • София
Последните години се опитвам подаръците да са забавни. Тези две години бяха тежки и трябваше да измислям как да подържам щастието и надеждата!!!
За тази година смятам отново да е така, за половинката съм намислила весела коледна пижама и адвент календар с бонбони с ликьор

# 370
Парфюм ще е коледният подарък тази година.

# 371
Ще го изненадам с ремонт на хола 😂

# 372
  • София
Обувки и пуловер ще получи половинката ми.

# 373
Гравирани запалка, табакера и пепелник.

# 374
  • София
Мисля да му взема коледна пижама и тениска Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт