Писмо до Дядо Коледа – споделете коледната магия с BG-Mamma и Pepco

• 19 030
  • 907
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Шиатсу масажор - подарък и за него, и за мен Simple Smile

# 406
  • София
За детето: Миналата година Дядо Коледа му донесе лаптоп. Сега е поръчал Нинтендо Суич и голям батут, не знам как Дядо Коледа ще му го донесе.

За мъжа ми: Купих му зимни обувки, защото щеше да ходи с едни неподходящи за сняг. Ще избера и аксесоари скоро.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 09:06 от Монако

# 407
Тази година на мъжът ми ще подаря картина нарисувана от мен и тениска най добрия татко.

# 408
Моята половинка всяка година иска някакви инструменти и се радва повече отколкото детето на подаръци и лакомства. 😂 Тази година съм заложила на елемента на изненадата. Ще му подаря пижама.

# 409
Тази година съпругът ми ще получи като подарък за Коледа куфарче с инструменти и весели коледни чорапи

# 410
За половинката е по-трудно от децата. Мислех да е някой хубав пуловер, но може и някакъв инструмент за направи си сам неща. Още мисля...

# 411
Тази година съм решила да купя на моята половинка зимни обувки.

# 412
  • В Космоса
Прекалено е практичен, предпочита той да си избира подарък, та чакам все още. Вероятно някоя електронна джаджа.

# 413
  • гр. Кюстендил
Топъл спортен екип и може би нова машинка за подстригване.

# 414
Тази година ще е конкретна техника, от която не разбирам, но знам, че желае.

# 415
  • Пловдив
На съпругът ми ще подаря рисуван шарж по негова снимка.

# 416
Мъжът ми вече получи хубав фотоапарат.

# 417
Моята половинка си има всичко (разбирайте мен Grin ), но няма да го оставя без подарък - взех му едни супер удобни домашни пантофи с мемори пяна и с дизайн семейство Симсън, а очаквам да пристигне и последната версия на ескейп руум настолна игра Simple Smile

# 418
Риза и някаква козметика.

# 419
Тази година ще са пари в кутия бонбони 😁 да си купи някаква част за колата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт