Писмо до Дядо Коледа – споделете коледната магия с BG-Mamma и Pepco

• 19 030
  • 907
  •   1
Отговори
# 435
Моята половинка ще получи ново яке

# 436
  • Враца
Парфюм и хавлия.

# 437
Малката ще получи играчка а голямата книга.

# 438
  • Банско
С моята половинка ще си направим общ подарък. Една вечер без деца и мрънкане, а с билярд и кино. Предметите вече не са в нашия списък.

# 439
  • Пловдив
Предпочитам подаръци-преживявания, вместо вещи Simple Smile Намислила съм такъв подарък

# 440
  • Враца
Искам да го зарадвам с нов телефон, но няма да мога, за това ще получи блуза на любимия си отбор.

# 441
Телефон и нови ботушки

# 442
Харесала съм за съпруга си пижама и масажор за тялото ... Отдавна се чуди дали да смени своята и много обича масажи ... но пък мен често ме болят ръцете Simple Smile Весели празници!

# 443
С пижама и парфюм

# 444
Пижама.

# 445
Децата :Моят син в Детската градина е писал писмо и желанието му е да получи Кола робот .От нас с баща му иска голям камион с кран кука.Тъй като след Коледа има Рожден ден ще получи и магнитен пъзел ,линейка,мотор,полицейска кола,детски книжки и лакомства!
За неговата малка сестричка,Дядо Коледа.ще и донесе червена рокличка и залъгалки!Весели празници !
За моята любим мъж  ....ами през 2019г преди да родя месо Декември му купих домшки чехли 44номер,а той носи 42
Еее тази година отново родих ,но през мес.Април и пак ще получи домашни чехли ,но 42 комер 🤣
За мен : Скромна съм ,май нещичко.Пожелавам си цялото ми семейство да са здрави,здрави,и пак здрави!🌸🎁🌸

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 22:33 от GerGana Ivanova 688431

# 446
Коледният му подарък ще е екскурзия само за нас двамата!

# 447
На половинът му трябват нови дрешки 😊

# 448
Обмислям да зарадвам мъжа ми с нов Kindle 😀

# 449
Детето ми каза, че не иска подарък. Есента правихме голям ремонт и се изръсих здравата.
А за мен, неговият начин на мислене, едва на 9 години,  е най- големият ми подарък.🥰
Все пак ще добавя някой лев към спестяванията му, защото събира за колело😀

Общи условия

Активация на акаунт