Термин Август 2023🤰🏻

• 43 124
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте бъдещи мами! И аз съм с термин 8 август 2023 г. 🍀 За мен е първа бременност, вече бяхме на преглед. При мен са на лице всички симптоми и стискам палци скоро всичко да отшуми. Следя се в ЛюлинМед. Смятам да раждам в МД София.

# 151
Аз пиех кафе до скоро, но почна много да ми се гади от него и го спрях. Замених го с чай или вода с повечко лимон 🙈

# 152
Здравейте, бъдещи мамчета.
Бях на преглед миналия петък при д-р Юнакова, за да потвърди бременност след 2 кръвни теста с чудесни резултати. Показах й и направен тест за вродена тромбофилия по препоръка на д-р Калчев, чието мнение реших да потърся, защото 2г. бяхме без успех. Последен цикъл 9.11, първи преглед при д-р Калчев 21.11 и вече бременна. За мое съжаление д-р Юнакова реагира изключително непрофесионално казвайки ми " Какво е това? Само глупости? БГ мама ли ти го назначи? Нищо не разбирам.", след което ми хвърли листа като на ......няма да използвам епитети и преди да изляза от кабинета ми каза " Пий Акорд да не ми тежиш на съвестта". На 13.12 отидох отново при д-р Калчев, показах му резултатите и му споделих за реакцията на д-р Юнакова и какво ми е казала да пия. Когато д-р Калчев видя изследванията и чу за Акорда без да коментира непрофесионалното поведение на д-р Юнакова се притесни и каза " Дай да те видя и дано да не е станал проблем". Е, резултатът е че има лек проблем, който вярвам сега на прегледа на 23.12 ще сме овладели. Предписа ми Фраксипарин всеки ден, Витамин Б12 през 7 дни, Витамин Б комплекс, Витафолат, да продължа Дуфастон, Фолиева и Нош-па. На прегледа на 13, каза че сме 5 седмица и се видя и сакче и ембрионче, което пулсира, а неговата реакция беше " Вижте жадно за живот, толкова рядко толкова рано се констатира зараждаща се сърдечна дейност".
Та така. Повече за Щерев и особено за д-р Юнакова не искам и да чуя.
Ще се следя при д-р Калчев и д-р Чучумишев, работят в екип. Обаче, почивните дни нямам връзка с тях, за това ми се иска още едно място, за мое успокоение. Насочила съм се към д-р Мая Василева във Вита. Моля за препоръките Ви.
Благодаря Ви.

# 153
  • София
Здравейте, бъдещи мамчета.
Бях на преглед миналия петък при д-р Юнакова, за да потвърди бременност след 2 кръвни теста с чудесни резултати. Показах й и направен тест за вродена тромбофилия по препоръка на д-р Калчев, чието мнение реших да потърся, защото 2г. бяхме без успех. Последен цикъл 9.11, първи преглед при д-р Калчев 21.11 и вече бременна. За мое съжаление д-р Юнакова реагира изключително непрофесионално казвайки ми " Какво е това? Само глупости? БГ мама ли ти го назначи? Нищо не разбирам.", след което ми хвърли листа като на ......няма да използвам епитети и преди да изляза от кабинета ми каза " Пий Акорд да не ми тежиш на съвестта". На 13.12 отидох отново при д-р Калчев, показах му резултатите и му споделих за реакцията на д-р Юнакова и какво ми е казала да пия. Когато д-р Калчев видя изследванията и чу за Акорда без да коментира непрофесионалното поведение на д-р Юнакова се притесни и каза " Дай да те видя и дано да не е станал проблем". Е, резултатът е че има лек проблем, който вярвам сега на прегледа на 23.12 ще сме овладели. Предписа ми Фраксипарин всеки ден, Витамин Б12 през 7 дни, Витамин Б комплекс, Витафолат, да продължа Дуфастон, Фолиева и Нош-па. На прегледа на 13, каза че сме 5 седмица и се видя и сакче и ембрионче, което пулсира, а неговата реакция беше " Вижте жадно за живот, толкова рядко толкова рано се констатира зараждаща се сърдечна дейност".
Та така. Повече за Щерев и особено за д-р Юнакова не искам и да чуя.
Ще се следя при д-р Калчев и д-р Чучумишев, работят в екип. Обаче, почивните дни нямам връзка с тях, за това ми се иска още едно място, за мое успокоение. Насочила съм се към д-р Мая Василева във Вита. Моля за препоръките Ви.
Благодаря Ви.

За доктор Мая Василева , страхотен професионалист, но трудно да намерите свободен час. Във вита се следя при доктор Мирчева. Страхотна е , просто нямам думи. Специалист по ФМ е и вижда и следи всичко от рано.

# 154
Как сте, момичета? Голямо затишие тук…
Как се чувствате, имате ли симптоми? А притеснено ли ви е?
Има ли сред вас дами, които са на преглед за сърчице тази седмица?
Аз съм в петък и съм примряла от страх, имайки предвид първоначалните прогнози, както и историята ми.
Успех и хубава седмица на всички!

# 155
Аз съм в петък и съм примряла от страх, имайки предвид първоначалните прогнози, както и историята ми.

И аз съм в петък на преглед за сърчице ❤
При мен симптомите са си все същите…гадене. Свалила съм 1 кг, а само тестени неща ям 🤷🏻♀ Една част от бедрото ми е без чувствителност и така 😅
Елиза стискам палци всичко да бъде наред при теб и да имате пухкаво бебче но финал 🥰

# 156
Елиза 123, от сърце вярвам, че всичко ще е ок при вас Hug
Аз съм на преглед чак на 30ти и ще полудея до тогава.
Относно симптомите - освен наедрелите, леко чувствителни гърди и киселините от време на време, при мен няма симптоми.
При предишната ми, неуспешна бременност си спомням, че ми се гадеше доста и имах едни странни мравучкания и изтръпвания на краката.
Сега.. за да повярвам, че съм бременна по няколко пъти на ден ставам и си гледам положителните тестчета в козметичния шкаф.
Абе, луда работа.. да идва 30ти.

# 157
Здравейте,
И аз съм с термин 09.08 . Днес ще ми е първият преглед при АГ. Малко ми е прителнително,че нямам много симптоми освен болезнени гърди.
Имам два мисед аборта досега. С тромбофилия и инсулинова резизтентност съм.

# 158
Привет и от мен! Ели, много силно стискам палци този път при теб всичко да е наред и вярвам, че ще е така!

Аз ту имам симптоми, ту нямам. Гърдите ме болят от време на време, по-скоро са напрегнати и зърната ми са чувствителни, вече не съм толкова уморена колкото предните дни, сега ме гони страшно безсъние - по цяла нощ се въртя и имам чести кратки болки ниско долу. Като цяло това е. И аз съм доста притеснена, защото днес трябва да пусна ЧХГ и да звънна на доки за преглед. Сега ще тръпна  първо за резултатите от ЧХГ, после за прегледа. Стигнете по едни палци, моля ви! Heart

Едит  - Лидия, стискам палци и за твоя преглед и ще чакаме да пишеш с хубави новини!

# 159

Здравейте! Засега моите симптоми са наедрелите гърди и от време на време ми се повдига. Бях на преглед във Холандия в петък и там видяхме сърце, но днес съм при моя доктор в Пловдив да видим какво ще каже. Преди се притеснявах повече да не стане като предния път но вече овладях паниката след като видях сърцето. Стискам палци всичко за е наред при теб и всички дами и да имаме един пухкав финал.

Ирелия - Разбирам те напълно. На мен ми трябваше сигурно 2 седмици да осъзная че съм бременна не можех да го повярвам докато не отидох на лекар. След като сме преживели кофти моменти някакси ни е страх.

# 160
Аз съм болнични и тази седмица след кървенето, което уж спря. Вчера и днес гадененто ми е по- слабо, за разлика от предните дни, когато не се търпеше. Моя преглед е на 28ми да видим дали всичко е ок и до тогава ми е напрежение. Все си викам да избутам до 12та седмица и после ще се поуспокоя…

# 161
Аз съм болнични и тази седмица след кървенето, което уж спря. Вчера и днес гадененто ми е по- слабо, за разлика от предните дни, когато не се търпеше. Моя преглед е на 28ми да видим дали всичко е ок и до тогава ми е напрежение. Все си викам да избутам до 12та седмица и после ще се поуспокоя…

И на мен това ми е в главата да мине 12та седмица… Иначе миналата седмица имах няколко дни зацапване и като бях на лекар вс беше наред и днес пак розово….

# 162

И на мен това ми е в главата да мине 12та седмица… Иначе миналата седмица имах няколко дни зацапване и като бях на лекар вс беше наред и днес пак розово….
Почивай много . На мен едната лекарка не видя проблем при кървенето, но другия после видя малко отлепване и каза само почивка, лежане и но шпа.

# 163
На мен ми е ужасно сдухано, направо никакво.. Бях миналата сряда на пръв преглед. Видя се сак без ембрион, тогава бях в. 5г.с и 2 дни. Каза ми да отида на следващ преглед чак на 9.01. Предвид, че предишният път беше кухо яйце, сега ми е ужасно притеснено дали ще се случи нещо що, а 9 ми се струва твърде далеч във времето. От друга страна пък щ пътуваме за празниците до родното ми място и не знам как ще се прикрива... а не ми се и казва, защото още реално няма нищо. От известно време ми се гади Sad

# 164
5+2 не е ли рано за ембрион? Май се вижда само сак при всички тогава. При мен също беше само сак и то в 5+4.
Защо не отидеш тази седмица при друг лекар да те види? Може би вече ще се е появило ембрионче. Иначе те разбирам за сдухването. Аз съм с няколко загуби, дълга борба и много късна възраст.

Благодаря ви на всички за пожеланията!
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт