Термин Август 2023🤰🏻

• 43 076
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
幸せ happiness, и аз ходих при 3 АГ и при никоя от тях не искам да се следя 😄 Не знам как да го измисля...

2019та раждах в Токуда - не е вярно, че не е при теб бебето. Взеха го за 3 часа след раждането за изследванията, които провят, после оставят майката да реши дали да е при нея или в общото помещение на бебетата. Може да го взимаш и връщаш по всяко време (поне след естествено раждане беше така)

Здравей Lilium,

Аз от вчера до днес мислих и избрах Вита при д-р Богословова. Токуда за сега отпада, тъй като цените са им доста високи и не разбирам всички допълнителни такси, липсват цените в сайта им и последния път чаках един час за преглед права на регистратура, където беше абсолютех хаус и направо се изнервих. Максималният пакет на Вита включва всичко  необходимо и е с около 500 лв разлика от Токуда като не смятам допълнителните такси и изследвания ако се наложи, а и във Вита за тази цена мисля, че се включва и самостоятелна стая, но като отида във Вита през работно време, ще разгледам подробни всички пакети с консултант и тогава ще избера конкретен пакет. Та, за сега това са наблюденията ми. Ще пиша като разгледам пакетите подробно.

Чудя се дали да ходя на 13.01. на преглед в Токуда при д-р Кирилова, тъй като тя е по ЗК и мога да използвам някои прегледи, а и второ мнение, но не знам дали въобще е необходимо.

С д-р Богословова се разбрахме на 12.01. да отида на преглед в нейния кабинет в Гео Милев, та тогава ще попитам за пакет лично при нея или да платя този към Вита.

Забравих вчера да поздравя всички чули сърчица, а на останалите - имайте винаги надежда, очаквайте и бъдете позитивни. Ще се случи в най-правилния и подходящ момент.

По приложение съм в 10 г.с, все още не сме го чули, но го видяхме, че трепти. Heart

# 421
babyboo и Неви успех на прегледите! Heart

Happiness аз бих отишла на прегледа в Токуда ако докторката ти е вдъхнала доверие. В противен случай, само ще си причиниш негативни емоции а и в момента има адски много болни и не си заслужава ходенето по болници.

# 422
babyboo и Неви успех на прегледите! Heart

Happiness аз бих отишла на прегледа в Токуда ако докторката ти е вдъхнала доверие. В противен случай, само ще си причиниш негативни емоции а и в момента има адски много болни и не си заслужава ходенето по болници.

Може би си права, ще го откажа. Мисля, че избрах правилния човек, доста изчетох от хиляди позитивни коментари само три бяха негативни.

# 423
Дами, какво има в менюто ви за днес?! 😬

Вече не знам какво да ям.. и при мен се почна този период до сега си хапвах всичко, но вече за съжаление не е така. Мисълта за някои храни без да ги видя дори ме отвращава (с извинение) .. Ужас .. Не ми се ядат никакви манджи или общо казано много ароматни храни или храни с мн подправки.. Сутрин закусвах припечена филийка, сирене, маслини и чери доматки .. сега и това не го искам и закусвам банан -_- .. и цял ден и на работа само с един банан + вода др няма.. Прибирам се яде ми се нещо солено + кисело може не знам и аз 😃 най-общо казано студени храни.. например:
- Ориз
- Картофи на фурна или сварени
- Два дена съм яла сандвичи с яйце и сирене и сега мога да ям 😃😃 .. също така филия хляб сирене и кисели краставички 😃😃
- Риба и месо .. не много, но трябваа..
- За кайма не искам да чувам..
- Боб - обичам много, но сега го ям под формата на салата..
- Спагети обожаваам.. в седмицата 1 път си ги хапвам..
- Кафе - без него не можех сега не искам да го виждам
- Чай - всеки път след работа пиех, сега и него не гп искам..
- Сладки - преди не бях голям фен, сега изобщо..

Оф не знам, много е трудно така  .. покрай мен и мъжа ми и той каквото ям аз и той така 😃 само и само да не мирише на манджа вкъщи😬😬😬 ..

За днес в нашето меню има Ориз със спанак .. 😍

И започвам вече да закусвам овесена каша с ленено семе и чиа с прясно мляко или кисело ще редувам може и някакъв плод.. преди като не бях бременна закусвах само това, но после ми писна и спрях и така..

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 13:42 от Xelly7

# 424
Здравейте бъдещи мами! И аз да се включа Relaxed С термин 12 август съм, вече минахме и сърчицето чухме Heart С тромбофилия съм - мутация на Протромбин, бия фраксипарин от 0,3 по веднъж на ден и имах кафеникаво зацапване в 6ГС, та съм и на Утрогестан 2*2 Сутрин през устата, а вечер вагинално). Гади ми се от всичко, празниците бяха кошмарни Disappointed, но ми се струва, че вече всичко отшумява, а може и да е от един чай Mama Bear -с мента, джинджифил и още нещо, приятелка ми го препоръча и като че ли за сега да има ефект. Взех си витамини на Допелхерц- Актив Мама, но гинеколожката ми каза да не пия нищопреди да се появи плацентата, та... пазя си ги. Насочила съм се към Фемина за ФМ, а още не съм и решила за раждането къде ще е, но май към Надежда клоня, а ще съм секцио по здравословни причини, та съвсем съм объркана. Гинеколожката ми е др. Джерова, от МЦ Джерови, към момента съм доволна. А утре имам и преглед при проф. Паскалева за проследяване на кръвосъсирването, та... силно се надявам да мина на хапчета и да спра с инжекциите, че целия ми корем стана на бучки Confounded

# 425
Момичета, усещате ли тежест в долната част на корема, все едно всеки момент ще ви дойде цикъл :/?

# 426
Здравейте бъдещи мами! И аз да се включа Relaxed С термин 12 август съм, вече минахме и сърчицето чухме Heart С тромбофилия съм - мутация на Протромбин, бия фраксипарин от 0,3 по веднъж на ден и имах кафеникаво зацапване в 6ГС, та съм и на Утрогестан 2*2 Сутрин през устата, а вечер вагинално). Гади ми се от всичко, празниците бяха кошмарни Disappointed, но ми се струва, че вече всичко отшумява, а може и да е от един чай Mama Bear -с мента, джинджифил и още нещо, приятелка ми го препоръча и като че ли за сега да има ефект. Взех си витамини на Допелхерц- Актив Мама, но гинеколожката ми каза да не пия нищопреди да се появи плацентата, та... пазя си ги. Насочила съм се към Фемина за ФМ, а още не съм и решила за раждането къде ще е, но май към Надежда клоня, а ще съм секцио по здравословни причини, та съвсем съм объркана. Гинеколожката ми е др. Джерова, от МЦ Джерови, към момента съм доволна. А утре имам и преглед при проф. Паскалева за проследяване на кръвосъсирването, та... силно се надявам да мина на хапчета и да спра с инжекциите, че целия ми корем стана на бучки Confounded

Аз също съм на инжекции Клексан 0,4 всеки ден. Имам 2 загуби, затов ако ми кажат и "5пъти" ще ги бия, само само да гушна здраво бебето си.
Трудно ни е сега, но после всичко ще си заслужава!

# 427

Аз също съм на инжекции Клексан 0,4 всеки ден. Имам 2 загуби, затов ако ми кажат и "5пъти" ще ги бия, само само да гушна здраво бебето си.
Трудно ни е сега, но после всичко ще си заслужава!

Само това ме крепи, както съм и с чувствителна кожа, всяко боцване ми е ужас, но знам, че всяко боцване си заслужава Heart Пожелавам ти да гушнеш здраво, красиво бебче и безпроблемна бременност да имаш Heart Ти къде следиш кръвосъсирването, че часовете при проф. Паскалева са много голям кът Disappointed

# 428
И аз съм с няколко загуби, пет тромбофилни мутации и съм на Клексан 0,4 от трансфера насам. Коремът ми също беше в синини и бучки, но по съвет на ангиоложката ми започнах да бия на 45 градуса и сега е по-добре. Много съм слаба и нямам подкожна мазнина достатъчно.
Също бих изтърпяла абсолютно всичко, само и само да имаме живо и здраво бебе.
Бучки, гадене - бели кахъри са за мен. Със зверско гадене съм и почти не ям, но ме е страх да не спре рязко това гадене.
Довечера съм на преглед и умирам от страх.

# 429
babyboo и Неви, успех на прегледите!

Xelly7, с менюто ми е трудно, тъй като не ми се хапват доста неща. В началото много ми се ядеше риба, сега не. Сякаш се наситих, снощи за вечеря имахме пълнени чушки, днес на обяд малко агнешка супа със спанак. Но принцеси с яйце и сирене и аз много обичам и напоследък хапвам сухи храни..

HelloBeautiful, аз при Паскалева ходих всяко тримесечие през миналата бременност. С тази все още не съм. С Фактор 5 съм и още 3 нискорискови и задължителна терапия. Тя обръща внимание на високорисковите мутации.

Lidiq1995, този път всичко ще е наред! И аз съм с две неуспешни и една успешна с терапията, надявам се да се радваме на живи и здрави дечица всички ние. 💓

Tinkebell_89, сутринта имах такова напрежение. Май е нормално, защото матката нараства. 🙂

П.с. Бия на 45 градуса винаги. И около пъпа. Миналата бременност два пъти бях нацелила някаква главна артерия. Два-три часа кръвта не спираше.... Можете да си представите как си изкарах акъла. Само сменях лепенките. Тогава Карагьозова ми се накара и ми каза, че на 2 см около пъпа е най-добре или в паласките. Бях с голям корем вече и не можеше на друго място. Но до последно хващах и биех около пъпа.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 14:42 от Jupiter sea

# 430
Здравейте отново, след цяла нощ обикаляне и стигане до спешна, никакъв ефект. Прегледаха ме, пратиха ме в генеколигия, доктора се уплаши като видя пикочния мехур 10 см, каза, че съм за уролог и ме върна в спешна 🤦🏽‍♀️. След което в спешна дори един катетър не ми сложиха. Пуснаха ми един бузколизин и си ме пратиха по дяволите. Взех си тази сутрин направление и отивам в Пловдив. Стискайте ми палци момичета имам нужда от това 🙏

# 431
Мами, да попитам, защото не мога да се ориентирам. Извинявам се, ако преди е писано по въпроса, но кога и какви изследвания се правят? Приятелка ме попита, дали съм пускала TORCH панел, а аз даже и не го бях чувала. ЛЛ ми назначи ПКК и урина, друго никой не ми е казвал да пускам.
Благодаря предварително за отговора Simple Smile

# 432
HelloBeautiful, все още не съм ходила при моята АГ по ЗК. Но миналия път изобщо не ми е пускала този панел. Пускаше ми ПКК, урина и коагулация, каквото можеше по ЗК.
Иначе аз всеки месец си пусках хормони на ЩЖ, ПКК и коагулация. Веднъж на тримесечие б12, фолиева и Д.

# 433
Xelly и аз съм така с яденето. Изобщо не ми се яде сладко, и ми става зле от силни подправки и от още куп неща. Предните дни бях на сандвичи, спагети и кисело мляко. Много вкусна ми беше най-обикновена леща и салата от краставици с повечко оцет. Днес менюто беше палачинка със сладко за закуска и с кашкавал за обяд Grinning от няколко дни ми се ядяха палачинки. За вечерта мисля да си направя постна яхнийка с грах и картофки - не съм яла такова нещо от години, но сега ми се хапва. Месо не ям по принцип, риба и яйца не мога да погледна, а трябва...Гледам да ям и плодове. Аз по принцип съм много слаба и се притеснявам да не свалям кг, затова гледам да се храня редовно.

Hello Beautiful добре дошла Hug на мен АГ вчера ми каза, че към 10 г.с. ще ми пусне ПКК, а другите изследвания ще са по-нататък. ТСХ при някакви показания ли ви го назначават? На мен нищо не ми каза за него, АГ ми го беше пуснала пролетта като правихме изследване на всички хормони и тогава беше 1 и нещо.

Неви, успех! Казват ли поне на какво се дължи?

За болките в корема - мен ме болеше много и всякак - остро, дърпащо, тъпо като преди цикъл. От вчера ме боли по-рядко и малко и това ме притеснява. Нз нормално ли е. Как е при вас? Всеки ден ли ви боли често ниско долу?

# 434
  • София
Мина прегледа , 9+2 г.с. Всичко е наред , на 23ти съм на БХС и 1ва ФМ. Живи и здрави тогава ще видим точен термин , за момента е 07.08.23 😊

Общи условия

Активация на акаунт