Термин Август 2023🤰🏻

• 43 076
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Georgieva9, тези пренатални тестове - с кръв от майката - са пробабилистични, т.е. изчисляват процента за Даун и други хромозомни болести въз основа и на небиологични показатели като възрастта ти. Ако си над 35 или даже 40, ще ти отчете висок риск. И тогава се прави амниоцентеза за по-сигурно. Поне при мен стана така с предишната бременност.

Това не е ли биохимичен скрининг със статистиката за което говорите?
Аз ще ходя на пренатален тест в cell genetics.

Знаете ли до колко дни излиза там резултата?

Пренаталният тест на cellsgenetics излиза от 7 до 14 дни. Аз лично на 13.01 ще правя моят аз си избрах пакета Maternity Genome. И това се води ДНК тест, няма изчисления. За това е с такава точност Simple Smile лично аз имам доверия на този вид тестове няма значение от фирмата отколкото на БХС там вече си е чиста математика 😂

А каква е цената, защото в сайта им не пише? Имате ли информация за 3-те им пакета или поне за Genome пакета? Благодаря предварително! Simple Smile

# 571
Аз минах пренаталния, сега чакам резултата. Докторът даже ми даде предположение за пол- момче , което много ме зарадва и не очаквах, но да види все пак теста какво ще покаже.

# 572
Lilium, точно си мислех за теб днес. Simple Smile
Успех с резултатите, сигурна съм, че всичко ще е наред!
Аз съм другия понеделник.

А кога си на фетална?

# 573
Moni, ако имаш все още напрежение в гърдите, вероятно всичко е наред. Моят доктор всеки път ме пита точно за този симптом. Явно е важно.

# 574
Момичета, в 7гс. Как са ви симптомите на вас? Моите изведнъж изчезнаха и съм почити сигурна, че сигурно ще е мисед. Чак другата седмица съм на сърце.. Леко бременеене на всички!

Не мисли най - лошото.
Ако е мисед, би следвало да имаш ярко червено кръвотечение и спазми, като при
 цикъл.

# 575
Georgieva9, тези пренатални тестове - с кръв от майката - са пробабилистични, т.е. изчисляват процента за Даун и други хромозомни болести въз основа и на небиологични показатели като възрастта ти. Ако си над 35 или даже 40, ще ти отчете висок риск. И тогава се прави амниоцентеза за по-сигурно. Поне при мен стана така с предишната бременност.

Това не е ли биохимичен скрининг със статистиката за което говорите?
Аз ще ходя на пренатален тест в cell genetics.

Знаете ли до колко дни излиза там резултата?

Пренаталният тест на cellsgenetics излиза от 7 до 14 дни. Аз лично на 13.01 ще правя моят аз си избрах пакета Maternity Genome. И това се води ДНК тест, няма изчисления. За това е с такава точност Simple Smile лично аз имам доверия на този вид тестове няма значение от фирмата отколкото на БХС там вече си е чиста математика 😂

А каква е цената, защото в сайта им не пише? Имате ли информация за 3-те им пакета или поне за Genome пакета? Благодаря предварително! Simple Smile

За разширения пакет който обхваща всичко ми казаха 1950 лв.

# 576
Lilium, точно си мислех за теб днес. Simple Smile
Успех с резултатите, сигурна съм, че всичко ще е наред!
Аз съм другия понеделник.

А кога си на фетална?

На 26.01

# 577
K.Belleza, това не е вярно. Спазми и кръв има при спонтанния аборт, а не при мисед.

При мисед спира сърдечната дейност и ембрионът може и да не бъде изхвърлен скоро. Минала съм през мисед, нямах нито болки, нито кървене. Просто в единадесета седмица се установи, че ембрионът е спрял развитие в осма и му е спряло сърчицето.

Moni_90, надявам се, че ще е наред всичко при теб. Понякога симптомите може просто да спрат и нищо да не значи това.

# 578
  • Варна
Здравей,

И аз трябва да съм в 7 седмица. И на мен симптомите ми изчезнаха.
На преглед съм на 14.01 и не знам как ще дочакам до тогава...

Момичета, в 7гс. Как са ви симптомите на вас? Моите изведнъж изчезнаха и съм почити сигурна, че сигурно ще е мисед. Чак другата седмица съм на сърце.. Леко бременеене на всички!

# 579
Момичета, имате ли представа дали, ако има спешен случай, мога да отида в Токуда или Вита и настаняването в болница да е там?

# 580
И на теб ли така спряха симптомите преди да се установи мисед?

Рали, пиши после какво е станало, ти си преди мен.

K.Belleza, това не е вярно. Спазми и кръв има при спонтанния аборт, а не при мисед.

При мисед спира сърдечната дейност и ембрионът може и да не бъде изхвърлен скоро. Минала съм през мисед, нямах нито болки, нито кървене. Просто в единадесета седмица се установи, че ембрионът е спрял развитие в осма и му е спряло сърчицето.

Moni_90, надявам се, че ще е наред всичко при теб. Понякога симптомите може просто да спрат и нищо да не значи това.

# 581
Здравейте, момичета. Следя ви от самото начало, но сега се престраших да се регистрирам. Накратко съм в 8+1 г.с.  Ходих в 5+5, където се видя оформено сакче и мехурче, но без ембрион. В 6+5 се видя и ембриончето със сърдечна дейност. До тук добре, извикаха ме след 2 седмици (16.01). Доста съм нащрек за всичко, понеже имах септември кухо яйце (първи опит). Изчистих се сама, пуснах изследвания по това, което бе изписано в темите за спонтанен аборт и се оказа, че имам високорискова тромбофилия (фактор 5 Лайден). На терапия от 0.6 клексан + 1 аспирин протект вечер и 3х1 дуфастон. Нямах никакви проблеми до вчера, когато почувствах болки следобед тип предменструални и не минаваха 2ч. Пих но шпа без ефект и посетих спешен кабинет. От там ми казаха,че имам хематом 24мм 😓, а ембриончето е 16мм… нямам кървене, приеха ме в болница, но се чудя дали това ще се оправи… Хематомът е станал след 30/12 когато ми бе последният ехограф. Спрях терапията за 2дни по съвет на д-р Константинова. Съжалявам за дългия пост, ще съм благодарна, ако някой знае какви са шансовете за успех, от болницата не се ангажират с прогнози за сега.

# 582
Moni_90, не, аз тогава нямах симптоми от самото начало.

# 583
Момичета, имате ли представа дали, ако има спешен случай, мога да отида в Токуда или Вита и настаняването в болница да е там?

Да, можеш , има спешен център и в двете болници. В 6 гс бях във Вита и искаха да ме оставят заради кървенето.

Момичета, не се филмирайте заради тези симптоми. Те идват, отиват си и пак се връщат. Нищо не означава, че някой е изчезнал. И аз имах период , в който гърдите бяха спрели да ме болят, после пак започнаха. А тези , които сте без гадене сте щастливки.

# 584

Да, можеш , има спешен център и в двете болници. В 6 гс бях във Вита и искаха да ме оставят заради кървенето.

Благодаря! А ти там ли си следяла бременността? Мога ли да отида, ако не следя там?

Общи условия

Активация на акаунт