Термин Август 2023🤰🏻

• 43 048
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте искам да попитам дали теста е положителен

# 646
@Есин Мустафа 733034 най-добре повтори утре пак, като че ли се вижда мнооого бледа черта, но за да си сигурна, по-добре повтори с първа урина Simple Smile Пожелавам ти да видиш желания резултат Heart

# 647
Благодаря ви много❤️

# 648
Тестът ти определено е положителен!
Моят беше същия, направен точно в деня, когато трябваше да ми дойде, т.е. доста рано.
Честито! Simple Smile

# 649
Според последната ценова листа, която е публикувана в темата за Токуда, раждането излиза между 3200 и 4200 в зависимост от броя нощувки и избора на стая. Поне така го сметнах аз, 3200 излиза за 3 нощувки в двойна, 4200 за 5 в единична. Нали зависи от вида на раждане колко време ще се нощува там.
https://cdn.bg-mamma.com/5jWW/4l2hI.jpg
Аз на 24 януари съм на преглед при доктор Апостолова в Токуда, ако се харесаме, ще остана при нея за следене и раждане после.

Как си записа час за нея? Аз не мога да се добера… от регистратурата не ми вдигат, а в супердок я няма

# 650
❤️😇 благодаря

# 651
Според последната ценова листа, която е публикувана в темата за Токуда, раждането излиза между 3200 и 4200 в зависимост от броя нощувки и избора на стая. Поне така го сметнах аз, 3200 излиза за 3 нощувки в двойна, 4200 за 5 в единична. Нали зависи от вида на раждане колко време ще се нощува там.
https://cdn.bg-mamma.com/5jWW/4l2hI.jpg
Аз на 24 януари съм на преглед при доктор Апостолова в Токуда, ако се харесаме, ще остана при нея за следене и раждане после.

Как си записа час за нея? Аз не мога да се добера… от регистратурата не ми вдигат, а в супердок я няма
Пуснах онлайн запитване в сайта на Токуда и на следващия ден ми върнаха обаждане.

# 652
Има и друга ФБ група за август 2023, към момента има 170+ членове. Simple Smile
https://www.facebook.com/groups/695651841987667

Споделям отново фейсбук групата за наскоро включилите се, тъй като е доста назад в темата Simple Smile
https://www.facebook.com/groups/700127138346588/?ref=share

Може, може  Grinning Аз предпочитам по-малка група, за познавам горе долу хората и да споделям по-спокойно. Особено като се почне със снимките на кореми и деликатните въпроси около раждането. Дано остане активна, че в юлската тема, където също бях, я изтриха в полза на голямата с 300+ членове

# 653
И аз същото направих и ми звъннаха и казаха, че те не записвали час 🥲 😂 (отговор към Rayy)

Мами, как се справяте със сънливостта от утрогестана? Спя ПОСТОЯННО. тъкмо се разбудя и е време за следващата доза. и трябва до седмица 14 да го пия, значи ще съм като червей още месец и половина ли.. 🐛

И друго, много ме напряга навсякъде като пише как първия триместър било МНоГо важно какво се яде, достатъчно протеини бла бла, какви протеини, аз се насилвам една супа да изям, през другото време или спя или искам да спя или току-що съм спала. Или ми се гади. Как да стане тая работа. Да не говорим, че имам 0 енергия да готвя или пък да смятам колко протеини и броколи съм изяла.

Про тип: смутитата са лайф хак. Бананче, овесено мляко, спанак, фурми, мааалко спирулина и на мен ми е като кремче. Не съм лекар, но това малко ми запълва гузната съвест, че не ям нищо друго почти.

# 654
Chris питай АГ дали не може да слагаш утрогестана вагинално. По този начин няма никакви странични ефекти като замяност, сънливост и т.н. Иначе за яденето повечето момичета не се скъсват от ядене в първото тримесечие, особено на източници на протеини като месо и риба. На мен АГ ми каза, че на този етап не е чак такъв проблем липсата на апетит и да ям каквото и колкото ми се яде.

Смутитата са супер, но не съм убедена, че спирулината е добре да се приема при бременност. Въпреки че в нета пише че е безопасна, аз нещо я избягвам.

# 655
Здравейте, първата група, която създадох и я публикувах тук е Августинки 2023г. Тогава нямаше нито една за нашия термин. Казвам го просто за информация, ако се чудите към коя да се присъедините.

# 656
Привет и от мен. Преди малко се прибрах от Пловдив. Всички е нормално вече 😊😊🙏. Матката се е качила, махнах ме катетъра, но адски боли сега, е все пак цяла седмица бях с него. Надявам се с това да ми се размине и вече да почнат хубавите моменти ♥️.

# 657
  • Варна
Мони, аз доста психясах и отидох в спешния кабинет днес. Всичко е наред. Чух сърчицето, отговаря си и на седмицата.
Относно симптомите ми казаха просто че това е организъм и всеки реагира по различен начин и минава през бременността.

Стискам палци и при теб всичко да е наред!

И на теб ли така спряха симптомите преди да се установи мисед?

Рали, пиши после какво е станало, ти си преди мен.

K.Belleza, това не е вярно. Спазми и кръв има при спонтанния аборт, а не при мисед.

При мисед спира сърдечната дейност и ембрионът може и да не бъде изхвърлен скоро. Минала съм през мисед, нямах нито болки, нито кървене. Просто в единадесета седмица се установи, че ембрионът е спрял развитие в осма и му е спряло сърчицето.

Moni_90, надявам се, че ще е наред всичко при теб. Понякога симптомите може просто да спрат и нищо да не значи това.

# 658
Това са много добри новини! Все още ли нямаш симптоми или се завърнаха?

Мони, аз доста психясах и отидох в спешния кабинет днес. Всичко е наред. Чух сърчицето, отговаря си и на седмицата.
Относно симптомите ми казаха просто че това е организъм и всеки реагира по различен начин и минава през бременността.

Стискам палци и при теб всичко да е наред!

И на теб ли така спряха симптомите преди да се установи мисед?

Рали, пиши после какво е станало, ти си преди мен.

K.Belleza, това не е вярно. Спазми и кръв има при спонтанния аборт, а не при мисед.

При мисед спира сърдечната дейност и ембрионът може и да не бъде изхвърлен скоро. Минала съм през мисед, нямах нито болки, нито кървене. Просто в единадесета седмица се установи, че ембрионът е спрял развитие в осма и му е спряло сърчицето.

Moni_90, надявам се, че ще е наред всичко при теб. Понякога симптомите може просто да спрат и нищо да не значи това.

# 659
  • Варна
Нямам, днес единствено имам болки в кръстта и съвсем леки болки в гърдите при натиск.
Четох, че болките в кръстта били симптом за аборт и превъртях играта...
Май спирам да чета вече и каквото ми поднесе животът...

Общи условия

Активация на акаунт