Скандалът с "Баленсиага"

• 27 764
  • 386
  •   1
Отговори
# 195
Няма негатив.
Има реалност.
Има резон в наклона на кампанията, но е силно преувеличен поради ексцентричността на някои кретаивни директори и дизайнери.
И на бг-мамите, разбира се.

# 196
Вярно е, че "просто си работят". Ама какво точно, дано се изясни скоро.
И ако един модел не страда, не значи, че всички са така.
Да ти е жива и здрава дъщерята! Дано никога не става жертва на тези извратеняци, които гравитират около модните къщи и агенции.

# 197
Няма негатив.
Има реалност.
Има резон в наклона на кампанията, но е силно преувеличен поради ексцентричността на някои кретаивни директори и дизайнери.
И на бг-мамите, разбира се.
Би ли обяснила каква е целта на кампанията и посланието, което се опитва да отправи?

# 198
Човек винаги има избор, ако е мислещ.
Сексуални извратенящини има вече в почти всяка кампания за висша мода.
Баленсиага заложиха на скандала последните години, получиха си го резонно. Прекалиха.
Не ввярвам в теориите конспиративни, че работят за прокарване на педофилия, просто сгазиха лука с провокациите.

# 199
Човек винаги има избор, ако е мислещ.
Сексуални извратенящини има вече в почти всяка кампания за висша мода.
Баленсиага заложиха на скандала последните години, получиха си го резонно. Прекалиха.
Не ввярвам в теориите конспиративни, че работят за прокарване на педофилия, просто сгазиха лука с провокациите.
Попитах какво е посланието на тези снимки? И нещо скандално има послание.

# 200
То бива ексцентричност и креативност, но тук е мината всякаква граница. И ако това е изкуство, то аз съм Венера Миловска.

Ако някой иска да се наслади на "креативността и ексцентричността на дизайнерите", нека опита да изгледа  някое от последните им ревюта, аз не можах да си го причиня. Най-вероятно защото не разбирам от изкуство.
Това "изкуство" не е за нормални хора!
А ако е предназначено единствено и само за гениални хора, и гениите ни харесват това, то жална ни майка....

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 18:32 от Sysly

# 201
Това е според приемащия.
Какво е посланието на вашите постове, дейзи?
Мога да попитам и аз, не че ме интересува. Риторика.
//
Изкуството никога не е било за нормалните хора. Simple Smile Те са посредствени, нямат афинитет към изкуство. Живеят да стават сутрин и да ходят на работа и после да си обслужват кредитите. И после същото отново.
//
Не ме разбирайте погрешно, много смотана рекламна кампания на Баленсиага. Но не мисля, че е с цел прокарване на педофилия, а е просто една зле свършена работа.

# 202
Мм дам, както се и очакваше, сега ще се прокарва тезата за скандалното изкуство, което не всеки разбира. Ако е така, защо никой от фирмата не го коментира, а ще съдят фотографа. Значи нещата не са много чисти. Цял живот съм се занимавала с изкуство в някаква форма, но това в случая не само, че не е изкуство, но е прекрачена граница, за която дори не би трябвало да се помисля.

# 203
Може би едно от посланията е, че възрастните се държат като апатични деца.

# 204
Посланието е, че границите са размити. Че хората са объркани.
Аз бих потърсила сметка на родителите, които са дали децата им да бъдат снимани по подобен начин.
А не на марката.
Защото ви гарантирам там всичко е уредено и организирано откъм договори. Докато дъщеря ми беше под 18 съм получавала договори 10 страници с условия за снимки и всичко.
Там нещата са уредени юридически.

# 205
Никой не се съмнява, че нещата са уредени юридически. Ако не бяха тези деца щяха да са други. Въпросът е защо Баленсиага създава такава концепция и защо сега всички от кампанията мълчат като пукали?

# 206
Това е според приемащия.
Какво е посланието на вашите постове, дейзи?
Мога да попитам и аз, не че ме интересува. Риторика.
//
Изкуството никога не е било за нормалните хора. Simple Smile Те са посредствени, нямат афинитет към изкуство. Живеят да стават сутрин и да ходят на работа и после да си обслужват кредитите. И после същото отново.
//
Не ме разбирайте погрешно, много смотана рекламна кампания на Баленсиага. Но не мисля, че е с цел прокарване на педофилия, а е просто една зле свършена работа.

BasilA, с всяко следващо мнение, което постваш, олекваш много.
Първо, защото основният  аргумент е, че дъщеря ти работи там и няма такова извратено нещо. Разбирам нормално е да застанеш зад детето си.

По другата нелепица, изкуството не било за нормалните хора.
 В компроматната тема се дивяхме на Ким Кардашиян, която лепнала разрязана кожа ли, дявол знае какво на стената, за да му се радва като на картина. Това я правело щастлива.
Онези, които не разбираме точно от такъв авангарден арт, сме от семплите нормални и неразбиращи мишки - само заради единия бахур живеем.
Имаш ли понятие колко от пишещите тук, скучни, работещи хорица са плащали маса пари специално, за да ходят и да гледат истинско изкуство в музеите по света?!
Така че не ни мятай на джанката, като подценяваш аудитория, която не познаваш!
Истинското изкуство винаги си е било изкуство.
Затова са непреходно интересни  до днес  и древногръцките скулптури, и ренесансовите образи в картини  и фрески, та чак до творбите на постмодернизма в днешно време.
Посланието е едно - да те интригува, вдъхновява  и накара да се чувстваш горд, че човешко същество може да измисли, извае  и създаде нещо невероятно.

А посланието на дизайна на баленсиага го  интепретирам точно чрез  абдуктивното логическо съждение на патешкия тест -  „ако нещо изглежда като патица, плува като патица и квака като патица, то най-вероятно е именно патица“.
С каквито и ще красиви и витиевати фрази да се маскира патицата.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 19:13 от проксима

# 207
Хич не сме прости. Модната агентка бивше момиче на Епстийн. Моделската й агенция със затворен Инстаграм. Lotta и тя. От Баленсиага мълчат. Всички са се изпрокрили като мишки щото са много прави.

Обиколила съм всички големи музеи и галерии в Европа. Разбирам от изкуство.

# 208
Какво всъщност е трябвало да е посланието на тази фотосесия? Наистина не разбрах. Следя скандала, прочетох какво ли не, но не разбрах каква е била идеята на компанията?

# 209
Яко са пресолили манджата с "изкуство" тия творци! Не съм търсач на конспирации и теории. Надявам се този скандал да се разрастне толкова, че да държи влага на всеки следващ, дръзнал да налага подобни "изкуства" и в бъдеще! Няма място за педофилия, намеци за това, явни педофилски насоки в изкуството!

Общи условия

Активация на акаунт