Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 84

• 45 646
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Аз днес записах час за 06.04 за коментар след ЗЕТ неупсех, но казаха, че е защото док има доста дни, в които отсъства!

# 647
Буцингном,при кой доктор си?

# 648
Здравейте,момичета.
Назначиха ни генетично изследване(Кариотип)
Има ли изискване да бъде без храна и течности.
Благодаря.
Ние го правихме в Майчин дом, Национална генетична лаборатория. По телефона ми казаха, че трябва да сме хапнали и беше важно, защото аз не закусвах към този момент. Ако правите там, звъннете предварително, изключително любезни са, ще ви обяснят всичко нужно, вкл. кога можете да го направите като време.

# 649
Здравейте,момичета.
Благодаря.
Ние го правихме в Майчин дом, Национална генетична лаборатория. По телефона ми казаха, че трябва да сме хапнали и беше важно, защото аз не закусвах към този момент. Ако правите там, звъннете предварително, изключително любезни са, ще ви обяснят всичко нужно, вкл. кога можете да го направите като време.

Благодаря

# 650
Здравейте,момичета.
Благодаря.

Благодаря
Пълна ви е пощата, не мога да ви пратя отговора.

# 651
Здравейте,
Започнах стимулация по къс протокол. За първи път ми е и имам много въпроси. При преглед на 5ти ден от цикъла и 3ти от стимулацията док. каза, че вижда 8-9 фоликула, които нарастват. Възможно ли е броят им да расте или си остават толкова? Достатъчен ли е този брой според вас?

# 652
Момичета, тези от вас които са пили достинекс заради хиперстимулация, моля  споделете как се справяхте със страничните му ефекти. Всеки ден е ужас и не знам как ще го издържа. Док. каза да не го спирам в никакъв случай. Какво ви помогна?

# 653
Момичета, тези от вас които са пили достинекс заради хиперстимулация, моля  споделете как се справяхте със страничните му ефекти. Всеки ден е ужас и не знам как ще го издържа. Док. каза да не го спирам в никакъв случай. Какво ви помогна?
Аз го пих около две седмици всяка вечер по 1 тб. Хиперстимулацията е много по-страшна от страничните ефекти на Достинекс. По принцип много ми пада кръвното, но като го пиех вечер, нямах проблем.

# 654
Момичета, мога ли да започна стимулация с лека хрема? Пт 3 дни съм така. Пия парацетамол и хапчета за хремата за всеки случай.

# 655
Лично аз не те съветвам. По-добре си изчакай да си в добра кондиция и здравословно състояние. Доста притеснения има покрай една стимулация, не ти трябва да се тревожиш и за това.  Един месец отлагане не е нищо. И това ти го казвам като жена на 40+, когато времето е ценно.
Момичета, мога ли да започна стимулация с лека хрема? Пт 3 дни съм така. Пия парацетамол и хапчета за хремата за всеки случай.

# 656
Здравейте , и моят съвет е да изчакате да мине хремата. Моят опит с настинка не беше добър- подложих се на стимулацията, докторът каза, че не е проблем, бях с гонал като медикамент, но фоликулите изобщо не нараснаха дори след 10 дни инжекции и я прекратихме.

# 657
Някоя от вас правила ли си е хромозомен анализ (кариотип) в Синево? Питам, защото днес като звъннах за инструкции и ми обясниха, че изследването се прави на гладно, а виждам, че в Майчин дом искат да си хапнал нещо преди това. Възможно ли е служителката да се е объркала?

# 658
Някоя от вас правила ли си е хромозомен анализ (кариотип) в Синево? Питам, защото днес като звъннах за инструкции и ми обясниха, че изследването се прави на гладно, а виждам, че в Майчин дом искат да си хапнал нещо преди това. Възможно ли е служителката да се е объркала?
Аз съм правила в Геника. Там също казаха, че НЕ трябва да е на гладно.

# 659
За ДНК изследване със сигурност не играе роля на гладно. Няма да ти се промени като хапнеш. Правила съм във Варна, Университетска болница, Генетична лаборатория.  Не са имали изискване на гладно. Там работят преподаватели от Катедрата по Генетика, така че знаят какво правят със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт