Мъжа ми и сестра му.

• 11 728
  • 140
  •   1
Отговори
# 60
Толкова ли няма други жени/мъже за тях. Тъжно, но ги има такива случаи.

# 61
Ама те са болни !

# 62
Babri, как така публична личност спокойно споделя такива неща? Той ги прави, което е по- лошото, но все пак, ако е познато име, следва да е по- дискретен. Вярвам ти, ама е откачена работата отвсякъде. 😱

Не знам, и аз се чудех същото. Че и не се познаваме добре. Явно му изглеждам надеждна, но предпочитам да не го бях чула това.
Явно има хора без никакви задръжки. Този определено предпочиташе сестрата пред жената. Явно и на авторката мъжа така.

# 63
  • ...на безопасно
Барби, тоя е тотален сбърканяк.
Инцеста е табу, перверзия. В никое съвременно общество не се толерира! Съществува, да! Върши се срамно, тайно, с угризения на съвестта, че не можеш да устоиш на забраненото. Та това е аморално. Но да се хвалиш, че чукаш сестра си е психопатия!

# 64
Babri, как така публична личност спокойно споделя такива неща? Той ги прави, което е по- лошото, но все пак, ако е познато име, следва да е по- дискретен. Вярвам ти, ама е откачена работата отвсякъде. 😱

Не знам, и аз се чудех същото. Че и не се познаваме добре. Явно му изглеждам надеждна, но предпочитам да не го бях чула това.
Явно има хора без никакви задръжки. Този определено предпочиташе сестрата пред жената. Явно и на авторката мъжа така.

А може и да си измисля, за да те шокира. Все пак това е компрометиращо не само за него, а и за сестра му и цялото семейство, не се разправя под път и над път.

# 65
Здравейте отново.
Не очаквах чак толкова отговори по темата, изчетох всички и благодаря на всички. Най-вече на двете дами, които предположиха че съм тъпа или пък имам ментални проблеми.. 😊
Не знам дали е по правилата, но понеже повечето въпроси са в една и съща насока ще отговоря тук.
Живеем в къща, наследствена на името на мъжа ми и сестрите му. За всеки един от тях си има отделен етаж, нашия с един вход, другите два с общ.
От 10 години сме заедно с него, детето е на 5, като по-голямата част от връзката ни сме живели сами в къщата.Тази сестра за 10 години 4 пъти се изнася да живее при някой мъж и след време се завръща, после пак някой нов, води го тук, после си взема нещата и се изнася и така нататък..
И не - не се е държал така винаги този човек, и не се държи така по-принцип, а само когато се заговори за сестра му и мястото на двете ни в живота му. По-голямата част от тези години заедно, сме ги преминали щастливо и спокойно. Дразним се, спорим и се караме редовно, но всичко минава много бързо и обикновено не се е стигало до крайности, крясъци или обиди.
Имали сме още два периода като този в момента - същинска война. И общото между тях е, че са когато тя се върне да живее тук. Когато е далеч, всичко е по-спокойно, дори и да кажа нещо за нея получавам най-много лош поглед и 20 минути сърдене.

Виждам, че в голяма част коментиращите са стигнали до извода за инцест, аз също честно казано, но по-скоро емоционален.
За другото, някак не ми се струва вероятен или аз не искам да го помисля дори, не знам. Гложди ме, да. Особено онова "примъкване" на сестра му в леглото.. Ами не намирам логично обяснение, аз имам брат и сме много близки, но в едно легло сме спали само като деца, и то по празници като няма място вкъщи от роднини...
След тези случаи имаше няколко години затишие, но тази зима на два-три пъти след скандал той излиза и после разбирам че е останал да спи при нея.

Действително сестра му е поела част от функциите на майка им, само че не тази тук, а по-голямата.
Знам че с тази е имало инцидент преди години, и той се чувства виновен че не го е предотвратил.

Неотдавна имахме разговор, и точно тогава го попитах осъзнава ли и знае ли защо е като "рицар" за нея, винаги готов да я защити и да и служи. Тогава призна, че дълго време не го е съзнавал, а все още не знае на какво се дължи. В хода на този разговор и двамата стигнахме до извода, че тя го манипулира, че е имало случаИ да му представи ситуация в светлина която знае че ще го вбеси и ще се скараме (защо?!), че понякога и той се е чудил дали нарочно не отива да му говори на уше, защото знае че ще ги видя.

Именно след този разговор имаше спокоен период при нас, осъзнаване (така си мислех) на някои неща от негова страна, и отдалечаване от сестра му, споделяне и сближаване между нас. Но не знам как го прилъга пак, уж отиде нещо да и каже, и като се върна пак старата песен на нов глас...

Май това обобщава въпросите, коментарите и всичко. И да - съвсем реална си е историята. Simple Smile

# 66
  • ...на безопасно
Добре, де...тя защо живее на вашия етаж? Нали си има?
А ти за тези промъквания защо си мълчиш? Защо не вдигаш скандал? Защо не му кажеш в прав текст с какво се свързват нееднозначно?

# 67
  • Terra incognita
Що не сложиш камера с микрофон в спалнята или там дето се гушкат.

# 68
Добре, де...тя защо живее на вашия етаж? Нали си има?
Не е на нашия.. Точно затова казах, че не знам защо е отишъл да спи при нея като стаи има.. и на нашия етаж и на нейния, + един абсолютно свободен през почти цялата година..

Всъщност, много рядко идва когато аз съм си вкъщи. Обикновено я виждам най-често на беседката в двора, която е за всички ни. Там дебне мъжа ми, или му звъни да се качи при нея, че да даде нарежданията си.

Опитах да му обясня за споделянето на леглото. Не виждал нищо нередно, и аз съм била ужасно извратена да си помисля подобно нещо за него, тя му била сестра и тн.. Предложих му да пита приятелите си какво биха си помислили на мое място, но не пожела сигурен бил че само аз с болния ми мозък виждам проблем. Отказах се накрая да говоря.

Що не сложиш камера с микрофон в спалнята или там дето се гушкат.
На нейния етаж не ходя, нямам ключ за там нито тя за нашия.
При нас съм пускала едно приложение тип "бебефон" като излизам някъде, а тя си е вкъщи докато мъжа ми гледа малкия. Нищо извратено, нетипично или водещо ме в посока към някакви интимни отношения между тях.
За сметка на това ми стана ясно как леко, уж невинно и много отдалеч тя пуска някакви коментари за мен, или "неволно се изтърва" че ми измила чините, или ми простряла прането, или нещо си свършила и след това и мъжа ми почва да стига до извода че аз нищо не правя, и тн. Засичала съм я и за майка ми да пуска така някакви неща, когато ни е идвала на гости и двете споделят грижата за малкия.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 23:09 от Usr517

# 69
Махни се от там!

# 70
Аз също бих те посъветвала да сложиш камери/микрофони. Просто трябва да си сигурна, че искаш да чуеш/видиш тези неща, които могат да бъдат ужасни.

Барби, аз се сетих за едни първи братовчеди, мъж и жена, които са израснали в различни държави, но мъжът се връща да живее в БГ. Реално той е с бг корени от смесен брак. Първи братовчеди са, наследяват апартамент. Той се влюбва в братовчедка си и искал вместо да делят апартамента, да се ожени за нея. Като ходил да подава документите, отрязали го, че било незаконно да се жени за първа братовчедка. Беше разочарован. Накрая спеше известно време в колата, от мъка по нея! Има всякакви извратени хора.

# 71
  • Варна
Много лесно се отказваш от изключително важни неща. Махай се оттам, има нещо много гнило, ама много.
(Ще ти стане забавно детето като се изтропа в градината "пък тати се гушка с леля в леглото". В групата на сина, едното беше казало, че мама и тати се карат, щото тати пишка в мивката.) Това даже смешно, и все пак детето расте, не си затваряй очите за евентуалната помия, която наблюдава. Дано не сме прави за това, но имай 3 наум.
Само от мисълта да се окажеш майка-донор, трябва да те присвива и да те кара да стигнеш до яснота.

# 72
Не ти, а той е болният мозък! Вземи си детето и си тръгвай!
Помисли за себе си и детето си.
Момченце или момиченце е?
Всъщност няма значение, примерът не е добър!

# 73
  • София
Все по- зловеща става темата. Рицар бил за нея, моля ти се! Шашава история отвсякъде и с малко дете в картинката.
Проблема ти е с мъжа, той е насреща за нея всеки път и не личи да готви промяна. Тя отива да му шушне, ама той надава ухо. Мисли му и спасявай себе си и детето.

# 74
Игра на тронове...
Ама тук май не играят на тронове, а на гърнета, които са пълни не със жълтици, а със семейни г@вня

Общи условия

Активация на акаунт