Мъжа ми и сестра му.

• 11 727
  • 140
  •   1
Отговори
# 75
Запознах се наскоро с мъж, който ми сподели, че спи със собствената си сестра. Започнали са като са били по на 14-16 години и отношенията им си продължават и до ден днешен, винаги когато е възможно. Той е женен, има дете.

Така че е напълно възможно съмненията ти да са основателни.
При вас изглежда още по-зле положението предвид, че тя живее с вас. Аз бих си излязла от тази ситуация, не бих могла да понеса такива отношения.
В недалечноното минало, преди гадните фашисти и Дарвин да основат генетиката като наука, това е било нормално явление в затворени общности, или при наличие на семейно богатство, което трябва да се опази от простолюдието...
То и страдат ог генетичнзаболявания...

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 00:06 от Прекрасная Василиса

# 76
  • Paris, France
На нейния етаж не ходя, нямам ключ за там нито тя за нашия.
При нас съм пускала едно приложение тип "бебефон" като излизам някъде, а тя си е вкъщи докато мъжа ми гледа малкия. Нищо извратено, нетипично или водещо ме в посока към някакви интимни отношения между тях.
За сметка на това ми стана ясно как леко, уж невинно и много отдалеч тя пуска някакви коментари за мен, или "неволно се изтърва" че ми измила чините, или ми простряла прането, или нещо си свършила и след това и мъжа ми почва да стига до извода че аз нищо не правя, и тн. Засичала съм я и за майка ми да пуска така някакви неща, когато ни е идвала на гости и двете споделят грижата за малкия.

Не мисля, че има инцест между мъжа ти и сестра му. В някои семейства си сядат и лягат по леглата където сварят.

Моите деца, вече пълнолетни, лягат в нашето легло ако набарат котарака там. Просто го обичат и искат да са до него, но той спи с мене. И двете ми деца са ме карали да легна до тях в леглата им за да се домъкне и Мацо.

Хората не сме привлечени полово от хора, които сме срещнали преди да навършим 8 или 9 години, май беше. Нещо като защитен механизъм. Братята и сестрите, които се влюбват един в друг, обикновено не са отрасли заедно и се срещат за пръв път като възрастни.

Мъжът ти и сестра му може да са живяли в една стая като малки и да са много привързани един към друг, особено ако имат малка възрастова разлика.

Чела съм, че аристокрацията при древните траки, илири, египтяни се е женела за сестрите си, но са имали и други жени. Такива са браковете в династията на Птолемеите.

Май не си пасвате с мъжа ти и затова предпочита да общува със сестра си. Аз бих се разделила с подобен, въпреки общото дете.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 00:26 от Nevena Virolan

# 77
И аз не мисля, че правят нещо сексуално, но въпреки това бих забранила да се примъква на нашата спалня. Което и без това казваш че прави изключително рядко. Странно е да идва от нейния етаж да си ляга на вашето легло, макар че сигурно само си говорят.
За привързаността им, обаче, мисля, че няма да успееш да я разбиеш, защото за братята е съвсем обичайно да се грижат за сестрите си. Даже така са ги учили в семейството. В някои семейства тези връзки да много силни. Аз също имам по малка сестра и умирам за нея, не се сещам за нещо, което не бих направила, ако има нужда, или просто за да и доставя удоволствие. Тя е и единствения човек, с когото никога не свършват темите за разговор и с който споделяме общо минало за което винаги можем да говорим.Предполагам, че и мъжът ти и сестра му имат такова общуване, но понеже са от различен пол  се пораждат подозрения за непозволено привличане и инцест. Според мен няма такова нещо, но това не значи, че положението е добре за теб, напротив. С цялото си влияние върху мъжът ти тя не ти е приятел, вероятно знае за твоята неприязън и подозрения и упражнява властта си върху него в твоя вреда .
След като и без това не е била и не е там през цялото време да се надяваме, че ще си намери мъж и ще се приключи с тая драма.

# 78
Да, може да са супер близки, да се смеят и сещат за случки като са били деца, НО в никой свят не е нормално сестра му да се мъкне да спи с него във вашето легло 🤮

# 79
  • Варна
Как успява тя да ти простре прането и да ти измие чиниите след като няма ключ за вашия етаж? Чула си да го вмъква невинно в разговора с брат си, значи му съобщава нещо, което той не знае, т.е.не й е отворил той вратата за да влезе да домакинства. Тогава как?

# 80
Измила чиниите, простряла дрехите, гледала детето? За да го натяква после самостоятелно пред мъжа ти? Най-малкото, трябва да поставиш ясни граници . Тя може да си остане без мъж и собствени занимавки и да е постоянния израстък на вашите отношение.

# 81
Как успява тя да ти простре прането и да ти измие чиниите след като няма ключ за вашия етаж? Чула си да го вмъква невинно в разговора с брат си, значи му съобщава нещо, което той не знае, т.е.не й е отворил той вратата за да влезе да домакинства. Тогава как?
Това, че е нещо, което не знае, е по-скоро догадка тук. Може да го е направила и той като е там, и просто да го използва във всеки удобен момент..

# 82
И какво биха правили полово активни мъж и жена в леглото? Нещо друго, освен секс? Не се сещам.

# 83
Потресаващо. Дори да няма нищо интимно, защо сестрата прави интриги в семейството им ? Имат дете, ако се разделят тя ли ще поеме отговорността, че детето остава без родители в стабилна връзка ?
Тази сестра не работи ли, няма ли социален живот ? Ега ти психарката, да не дава Господ !

# 84
Скоро по гнусно нещо не бях чела.

# 85
  • Варна
Освен всичко...потресаващо от прочетеното....много ме мъчи един въпрос? Ти как реши да дариш този човек с дете? В смисъл всички някога сме били с розовите очила, никой не е казал, че ще си с бащата на детето си до живот, но лично през моята призма на светоусещане ( абсурд е да ме убедиш, че тези отношения са от сега, те са били винаги ) от такъв мъж бих избягала с 200, когато системно ставам свидетел на такива отношения....аз ще отивам на работа, а тя ще ми заема мястото в леглото на брат си за да го гушка може би? Ко "речи", я пак?

# 86
  • София
Скрит текст:
Здравейте!

Реших да се допитам до вас, защото вече си мисля че полудявам. Та така:

Мъжа ми има две сестри. С едната обаче е по-близък, даже малко сякаш прекалено. На всичкото отгоре и живеем заедно с нея.
Дълго време си мислех, че аз си внушавам но честно казано не намирам отношенията им за нормални.
Неведнъж съм го питала дали е сигурен коя от двете ни му е жена, и коя - сестра.

Може да е ужасно бесен или сърдит, но щом тя се появи веднага усмивката е на лицето му. Онзи ден тя ме накара да го събудя, той беше адски бесен дори ми се разкрещя и ме обиди, а като отиде при нея започнаха да си говорят спокойно и да се смеят заедно. Нямаше и помен от раздразнение, макар че му обясних че тя ме е накарала да го събудя. След като останахме сами отново започна да се държи грубо и студено с мен, накрая ми заяви че аз съм виновна за това му отношение..

Неведнъж се е случвало мъжа ми да ми каже че не може да говори по телефона на работа, или ако звънна за нещо да бърза да затвори. В същото време много пъти се е случвало да му звъня по спешност в работно време, и 30-40 минути да не мога да се свържа, защото говори..със сестра си.

Неведнъж съм ги заварвала и вкъщи да си шушукат, а като ме видят и двамата се изнервят, и обикновено тя веднага си тръгва, а той или ме гледа гневно, или просто ме игнорира ако опитам да го заговоря.
Постоянно крият някакви неща, имат си някакви техни тайни.
Понякога просто излизат само двамата и ги няма с часове, в което няма нищо лошо по принцип, ако не броим това че винаги се измъкват тайно, скришно и се прибират също толкова потайно. Бяхме се изнесли само двамата за няколко месеца, период в който аз живеех на друго място а той почти всяка вечер прекарваше вкъщи със сестра си, говорейки си цяла нощ. Веднъж се бях прибрала без да му кажа, за да го изненадам но изненадана се оказах аз. По време на вечерята си говореха само те, за техни неща, спомени в което нямаше как да се включа, а малко преди да си легнем отиде при сестра си казаха си нещо и се прибрахме в стаята ни. Малко след това той започна да се заяжда с мен, предизвика ме да се изнервя, обвини ме че съм провалила вечерята с мълчанието си и излезе.
Аз също излязох, с намерение да си хвана такси и да се върна в квартирата, но случайно се натъкнах на мъжа ми.. в колата със сестра си да си говорят.
Скрит текст:
Разбира се пак аз бях виновна че ги следя, и че не могат дума да си кажат от мен..

Ако се осмеля да кажа нещо против сестра му, мъжа ми не просто се дразни - той побеснява, започва да ме обвинява, обижда, прави всичко по силите си да ме уязви и да ме натъжи. Неведнъж докато гледа детето ни се е случвало да прави нещо, което съм я помолила да не прави (например да не го води на площадката предвид че е болен, или тъкмо е приключил лечение), и всеки път когато съм се обръщала към мъжа ми за съдействие, да и обясни по някакъв тактичен начин защо не е ок - завършва със скандал, обвинения че аз нищо не върша, и щом тя ми гледа детето нямам право на претенции и трябва едва ли не да и целувам краката. Само да вметна, че когато мои близки или роднини гледат детето винаги нещо не е ок, и аз трябва да взема отношение и това да не се повтаря..

В същото време съм ги чувала двамата как говорят за мен, че нищо не правя, че съм мързелива и тн. Казвал ми е, че тя е по-добра от мен, по-мила, повече го разбира и го слуша, всичко го прави по-добре от мен, включително и че се грижи за детето ни по-добре от мен. С две думи тя е най-добрата, а аз за нищо не ставам, и и завиждам.

От него знам, че преди аз да се появят в живота му те двамата са спели на едно легло. Няколко пъти разбрах, че аз като си тръгна сутринта тя идвала и си лягала до него на моето място.
Последните няколко пъти като се скарахме с него, пак отива да спи в леглото на сестра си, въпреки че има и други свободни стаи в къщата.

Каквото тя каже е закон, и той може да умира но ще изпълни това което тя е казала, без значение дали заради това ще пренебрегне мен или детето ни, без значение дали имаме ангажименти в този момент, зарязва всичко и хуква да изпълнява задачите.

С другата му сестра отношенията му не са такива. Там няма тайни, няма шепнене, няма разговори насаме, дори ако се чуе с нея през деня после сам ми разказва какво са говорили и тн..
 Затова и се чудя тук какво нередно има.

Заклевам се, на моменти си мисля че е влюбен в тази си сестра, или обсебен или и аз не знам.

Не знам как да подходя в случая, говорила съм много пъти с него на тази тема, обяснявала съм че се чувствам изолирана, че ме пренебрегва заради нея, че отношенията им не ми се виждат нормални. Понякога уж ме разбира, уж осъзнава някакви грешки в поведението, уж ще променя нещо, но накрая всичко си е по старому. В повечето случаи завършва с жесток скандал и обвинения по мой адрес, понякога обиди. Не спирам да се чувствам така, сякаш аз съм му някаква роднина дето им се е натресла в къщата и само се пречка, а тя е половинката му в живота.

Започвам да се замислям просто да се изнеса, и да ги оставя да си живеят двамата, щастливо.
Вие какво бихте ме посъветвали?

В коя квартира тръгна да се прибираш? Обикновено семействата с дете живеят заедно.
А детето в квартирата ли беше или във вашата къща?

# 87
  • Terra incognita
Вероятно като са били гаджета. Аз така си го обяснявам.

# 88
  • София
Вероятно като са били гаджета. Аз така си го обяснявам.

Ако това с квартирата се е случило преди да заживеят заедно, защо изобщо е продължила тази връзка, че и дете е родила?

# 89
Къща на три етажа и квартира, как Сийка къде е да определи дължината на пързалката.
И още - в едно легло съблечени спят хората,  иначе може да си прилягват, присядват  по дивани ,да си шушукат, има разлика. Тайни на сестрата има право да ги пази дори от съпругата, чуждите тайни  не са семейни неща.
 Като е на друг етаж и няма ключ, как вижда къде спи , дали в леглото на сестра си или в друга стая  е избягал да отдъхне от мрънкаща жена.
 Как и шетат като нямат достъп до жилището  и.. Колко е истината .

Общи условия

Активация на акаунт