Мъжа ми и сестра му.

• 12 247
  • 140
  •   1
Отговори
# 90
Дори някога този мъж да е изглеждал читав и да се е държал нормално, историята е твърде гнусна и извратена, за да седи авторката при него. Да си грабва детето и да бяга далеч. Дори братът и сестрата да не правят секс, отношенията им са болни, а и двамата се държат лошо с авторката. Аз на нейно място нямаше да го трая, а щях да си бия шута. Луда история.

# 91
  • СИ
Вероятно като са били гаджета. Аз така си го обяснявам.

Ако това с квартирата се е случило преди да заживеят заедно, защо изобщо е продължила тази връзка, че и дете е родила?

Как защо? Иначе нямаше да има драматизъм. Тоест авторката първо живее с въпросния и вижда, че нещо не е наред. После се изнася на квартира. След това пак си събира багажа и се връща. Нещата пак не са наред, но за всеки случай ражда и едно дете. Между другото... Пързалката освен, че е дълга и е много добре излъскана.       Satisfied

А ако е истина... Не. Не мога да повярвам, че има толкова тъпа жена!          Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 92
Авторке, я се разрови, да не би сестричката да е осиновена и всъщност да нямат никаква кръвна връзка. Или нещо доведени/заварени братя, сестри.

# 93
Защо всеки път се прибягва до обиди!?
Тъпа?
Има хиляди начини да кажеш на някой, че действията му не са адекватни, ама чак пък тъпа, при все, че е влязла за съвети и мнения..

Не съм от 10 години в тоя форум, ама преди имаше граници. Не жена да обижда друга..

# 94
Сестро, ти си сестрата в тая къща, съжалявам да го кажа. Не виждам нищо за спасяване в така описаната връзка. Оттък нататък мисли трезво и в перспектива за практични неща като жилище и финанси и си подготвяй брекзита. Искрено съжалявам, че си попаднала в такава нездрава ситуация.

# 95
Да не са близнаци? Там става страшно, когато единия, без значение какъв е пола си намери половинка.

# 96
Имам чувството, че е с теб просто ей така да му родиш деца и да се отчете, че е семеен, понеже не може да прави тези неща със сестра си. С нея е близка и не миже да намери такива отношения с друга жена.
Не съм чела назад, но коментирала ли си с него своята гледна точка и колко ненормално изглежда?

# 97
  • Somewhere beyond the moon and stars
Донякъде съм съгласна с предишния коментар, изглежда, че мястото, което би трябвало да е заето от жената в ума и сърцето му - на партньор, душеприказчик, най-доверен и близък човек, любима - е било заето от сестра му, много преди ти да се появиш.
Напомня ми на мъже, които са несподелено влюбени дълги години и минават през различни връзки, но винаги чувстват Нея като най-близка и се връщат към Нея. Дори никога да не са били заедно.
Дори без споменатите сексуални отношения (приемам, че ги няма, макар да не е сигурно), такава връзка не е здравословна, най-вече за теб, защото не си пълноправна съпруга в нея и не е ясно дали някога ще бъдеш.

# 98
Е, да ако наистина не са свързани кръвно тези брат и сестра, може да има всякакви варианти. Аз познавам такива бивши, защото майката и бащата са заживяли заедно, всеки с децата си от друг брак. След това се разделят, но бившите брат и сестра стават семейство, имат си деца, и това вече поне 10 г. да не е и 15.
Отначало май имаше натяквания, но сега всички ги възприемат като мъж и жена, няма удивени вече мисля.

# 99
Учудвам се, че всички залитнахте в посока инцест. Не казвам, че не съществува, но се среща много по рядко, отколкото излиза от тази тема, и никога толкова очевидно. Според мен освен за голяма близост между брат и сестра,, тук става въпрос и за споделяне на някакъв общ порок. Може да е хазарт, може да е дрога, може да е някаква форма на клюкарство. Това обяснява млъкването, шушукането, излизането с кола, желанието да са насаме и без свидетели. Насаме се прави не само секс, много други неща изискват затворена врата Simple Smile

# 100
Учудвам се, че всички залитнахте в посока инцест. Не казвам, че не съществува, но се среща много по рядко, отколкото излиза от тази тема, и никога толкова очевидно. Според мен освен за голяма близост между брат и сестра,, тук става въпрос и за споделяне на някакъв общ порок. Може да е хазарт, може да е дрога, може да е някаква форма на клюкарство. Това обяснява млъкването, шушукането, излизането с кола, желанието да са насаме и без свидетели. Насаме се прави не само секс, много други неща изискват затворена врата Simple Smile
Споделяне на легло, вместо със собствената съпруга - със сестрата?

# 101
  • Terra incognita
Само дрога и хазарт ще делят брат и сестра, които се гушкат в леглото.

# 102
Абе и моя прегръща сестра си и я обича много, но в едно легло не спят. Вчера му казах за темата и беше потресен, вика ми или е измислица или имат сериозни психични отклонения тези. А ако са с психични отклонения това не е среда за отглеждане на дете.

# 103
  • Paris, France
Е, чак психично болни. Населението на половината свят спи с всичките си братя и сестри в една стая. Някои семейства спят всички заедно в една стая. Ако на плажа или дивана могат да се излегнат един до друг, защо не и на леглото?

# 104
А, не е съвсем така: да се измъква от леглото на жена си и да отива в това на сестра си.
И тази тема e гадна като тази за Баленсиага, болни мозъци

Общи условия

Активация на акаунт