Отговори
# 450

Hearts

Stuck Out Tongue Winking Eye Петък, 13-и - флиртувайте на воля!

Kiss

# 451
Добро утро, момичета!

Поредицата Barbaros Hayreddin дори затрудни майстора актьор Ариф Пишкин!

Ариф Пишкин е един от водещите актьори в сериала Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı, който се излъчва на екрана на TRT1 в петък вечер. Майсторският актьор играе Сюлейман Великолепни, който е смятан за един от най-важните владетели на Османската империя, в историята на сериала.

Говорейки за сериала на събитието, на което присъства, Ариф Пишкин подчерта, че Barbaros Hayreddin трябва да се разглежда като друг проект, въпреки че е продължение на проекта за телевизионен сериал, наречен Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, който беше излъчен миналия сезон.

Актьорът каза: „Исторически историята е същата, но има напълно различна история. Опитвам се да играя Сюлейман Великолепни. Това беше една от най-трудните роли за мен. Ще бъде лъжа, ако кажа, че не съм имал затруднения да изобразя такъв великолепен и велик персонаж.

Ариф Пишкин, който е едно от най-ярките имена в поредицата Барбарос Хайредин със силния си глас и стойка, полага усилени усилия за ролята. Въпреки че рейтингите на сериала са доста под очакванията, има и голяма публика, която иска да следи историята от миналия сезон.

Ариф Пишкин обясни, че всичко е наред на снимачната площадка и заяви, че сега е по-ясно какво трябва да направи с героя.

Актьорът каза: „Историята е много далеч от нас и хората са невероятни. Но сега всичко върви добре и добре“, каза той.

Ариф Пишкин, който докосна живота на много актьори на снимачната площадка, също изигра важна роля в отглеждането на много млади хора заедно с консерваторията.

Актьорът, който от години се опитва да образова младите хора, също имаше възможност да види едно дълго поколение и да стане свидетел на неговата смяна.

Актьорът каза: „По мое време нямаше интернет. Сега всеки има библиотека в джоба си. Трябва да изглеждаш така. Обикаляхме библиотеките, за да търсим информация. Сега можете да получите достъп до информация с мобилни телефони.

Майсторът на актьорството добави, че новите млади хора имат много лесен достъп до информация, но това ги прави малко мързеливи.

# 452
Здравейте, момичета!

Горещо кафе, добри приятели, повече усмивки и ПЕТЪК 13-ти се превръща в един страхотен ден!
Да бъде късметлийски, позитивен и щастлив за всички нас!

Джаки, интересна статия си ни донесла. Заинтригува ме. Не знаех нищо за Ариф Пишкин,  но в сериала Сюлейман Великолепни ме впечатли с достолепието си. Много добро превъплъщение в един от най-важните владетели на Османската империя.

# 453
Здравейте!

Днес ще съм на виц...

При психолога:
- Напишете писмо до човека, който ви дразни, и после го изгорете.
- Добре, а с писмото какво да правя?

# 454

Ще успее ли Хейретин да попречи на Чарлс?

Barbaros Hayreddin-Sultan's Edict, излъчен по TRT 1, в който е разказан животът на Kapudan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa със своята мощна продукция и успешен актьорски състав, идва на екраните с четвъртия си епизод тази вечер от 20.00 часа.

В епизод 4: Хайредин търси начин да влезе в двореца на крал Чарлз V, за да спаси детето на френския крал, Франсоа, и намира решение с помощта на Миа Де Луна. Ще успее ли той да спаси детето? Кеманкеш паша започва да прави необходимите приготовления за брак със Сейяре Хатун, но се натъква на неочаквано препятствие, нейната майка Халиме Ханъм... Ще постигне ли Кеманкеш паша целта си въпреки всички хитрости на Валиде Ханъм?
Яхя подозира, че Мурад Ефенди внезапно е замесен в делата толкова бързо и назначава сержант от Гевезе да го проследи. Хайредин Рейс научава, че крал Чарлс се опитва да събере съюзници, за да победят османците, и че е назначил адмирал Андреа Дориа.
Барбарос Хайредин ще направи всичко възможно да предотврати това.

# 455

Misc Performing Arts Гледате ли..тук е като турския Зоро* Joy

# 456
От Instagram-а на Толга - огън е!

Софи, гледам с такова удоволствие и толкова съсредоточено, сякаш владея турски език. Но динамичното действие, бойните сцени и играта на актьорите продължават да ме държат пред компютъра.
     Възхитена съм от играта на всички, но Толга и Мелиса са невероятни.
     С нетърпение ще чакам озвучката, сериалът става все по-напрегнат, а взаимоотношенията между Хайредин и Луна все по-интригуващи.
     Снимки от епизод 4:

Скрит текст:

# 457
Еха , готина снимка на пирата от ИГ
Ако ви кажа кой нов актьор ще участва в  Хардеин..
Цвети  ще се зарадва ще стане разногледа Joy
Доан Байрактар е актьора. Красавец много го харесвам от Вятърничав. После игра със Суде Гюрел.
И аз ще зяпам и ще се кефя на гифките.

# 458
Здравейте, момичета!

Ако утрото не ти се усмихва, усмихни му се ти!
Започни деня си с усмивка, за да е изпълнен с щастие и добри новини!

Пожелавам ви един емоционален и приятен почивен ден!

📈  Ratings: Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı on TRT1!

Феми, благодаря ти, че отбеляза присъединяването на Doğan Bayraktar към сериала. Мисля, че в епизод 5 ще се появи.

# 459
Здравейте!

На 14 януари отбелязваме Световния ден на логиката

14 януари - Василица ( Банго Васил )

Снощи не можах да гледам епизода, но като пуснат озвучката ще се поправя. Радвам се, че ще гледаме и Доан Байрактар в Хайредин. Дано да не е само епизодичен. А забелязахте ли, че на руската озвучка на Хайредин липсва логото на телевизията, сякаш са имали серията преди да са я пуснали по ТВ.
По отношение на рейтинга - предполагам, че снощи е паднал на всички сериали. Започна новия сериал на Боздаг (продуцента на Легенда) "Жар птица", не съм го гледала, но рейтинга като за първи епизод е много висок.

Скрит текст:

# 460

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 5. Bölüm Fragmanı

И малко гифки от епизод 4:

# 461

Heart Eyes Започва да ми липсва този Толгахан..

# 462
Здравейте, момичета!

За желаещите да гледат 4 епизод на Барбароса с руска озвучка

номер на епизода е 36, но става въпрос за 4 епизод

https://turkru.tv/barbarossy-mech-sredizemnomorya-36-seriya.html

# 463
Благодаря, Джаки!

За Софи...

# 464
Здравейте, момичета!
Малко клюки преди лягане

⚡ Джан Яман с майка си.

⚡ Илкин Тюфекчи, с която Чагатай Улусой изневери след петгодишна връзка, според съобщенията е публикувала любимата „лодка“ на Улусой, като е споделила в социалните си медии и е публикувала емотикон „риба“.
Още една подробност; Въпреки че Чагатай Улусой и Илкин Тюфекчи не се следват в инстаграм, те харесаха снимка от преди две години.

⚡ Майката на Доган Байрактар има български корени.

Sleeping

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 00:11 от Цвети &

Общи условия

Активация на акаунт