Отговори
# 570
# 571
Добро утро, момичета!

„Винаги бъди себе си.
В края на деня това е всичко, което наистина имаш“
- Ал Рокър

# 572
Здравейте!

24 януари се смята за Международен на ескимото.
Датата не е избрана случайно. На този ден през 1922 година собственикът на сладкарница в град Онава, щата Айова Христиан Нелсон получава патента за ескимото.

Класическото ескимо е сметанов сладолед, покрит с шоколадова глазура. Макар че сладоледът като лакомство е известен от далеч по-ранни времена (съществува мит, според който още в Древен Рим император Нерон си е позволявал подобен студен десерт), за рожден ден на ескимото е прието да се счита точно 24 януари. Ескимото се е превърнало не просто в сладолед, а в символ на безгрижните летни дни от детството.

Изгледах вече новия епизод на Хайредин. После ще започна да разказвам приключенията.

# 573
Здравейте, момичета!

Слушайте мечтите си, следвайте сърцето си.
Правете това, което обичате, радвайте се на живота и очаквайте чудеса.

Желая ви прекрасен ден, изпълнено с енергия и доброта!

# 574
Виолата, отива при Джан.

От 1 февруари, Viola Come il Mare ще дебютира в Унгария по канала AXN от 21ч.

# 575
Виолата, отива при Джан.

От 1 февруари, Viola Come il Mare ще дебютира в Унгария по канала AXN от 21ч.

Късметлии са унгарците - и Джан при тях, и Виолата също.
     А ние докога ще чакаме, за да видим с български дублаж този страхотен сериал?! Телевизиите купуват цялата шлака от турски продукции, без да се интересуват какво се харесва на зрителите. Аман бе...

# 576
Емка, те турските ги продават на килограм и им излизат почти без пари, та ще си почакаме

Емка, коя е тая мацка, че не мога да я позная

# 577

Гизем Караджа - Елиза/Елиф от "Шампион". Присъедини се по-късно към сериала, но направи много добра роля. С Толга си партнираха чудесно и много ме беше яд, че не развиха докрай тяхната любовна история, а оставиха Суна/Йълдъз Чагри Атиксой да се влюби в Шампиона.
     Харесвам Гизем, гледала съм я и в други продукции.

Гизем Караджа/Gizem Karaca

Гизем Караджа: Въпросите на феновете по улиците убиват

Казват, че Гизем Караджа на екрана изглежда съвсем различно, отколкото в живота. Актрисата отговори на въпроси, които интересуват публиката в програмата на канала „Онедио” в YouTube. С участието си в телевизионния сериал „Шампион“ в ролята на Елиза  Елиф, Гизем говори за силната жена в сериала и влиянието й върху живота на самата актриса.

На въпроса на феновете: „Какъв въпрос най-често ви задават?“, Актрисата привлече вниманието с отговора си на него. Изненадващо казвайки, че всички са изумени, когато я виждат в реалния живот, Караджа каза: „Хората, които срещам по улиците, казват, че в живота съм много по-висока и по-слаба, отколкото на екрана. Защо на екрана съм по-дебела? Този въпрос ме вбесява. Не разбирам дали това е добро или лошо." Актрисата се обижда от онези, които казват, че на екрана изглежда малка и дебела.

Гизем каза още, че когато се събужда, първо поглежда телефона; как отхвърля  проекти заради партньора си и колко харчи за храна за животни.

Поради мигновени промени в сериала „Шампион“, актрисата от време на време се снима със своите дрехи, а понякога чете сценария директно в самолета, а на следващия ден е на снимки, затова носи със себе си чанта с дрехи.

Актрисата разказва, че използва метрото, за да избегне задръстванията, че счита себе си за чувствителна, а съпругът й Кемал Екмекчи прагматичен.
26.02.2020 г.

# 578

Гизем Караджа - Елиза/Елиф от "Шампион". Присъедини се по-късно към сериала, но направи много добра роля. С Толга си партнираха чудесно и много ме беше яд, че не развиха докрай тяхната любовна история, а оставиха Суна/Йълдъз Чагри Атиксой да се влюби в Шампиона.
     Харесвам Гизем, гледала съм я и в други продукции.

Ооо, да! Чудех се, че нещо ми е позната, но не се сетих от пръв поглед. И аз съм я гледала в различни продукции и също я харесвам, ама скоро не съм я мяркала на хоризонта и затова не се сетих за нея.

# 579
За разтоварване - една фотосесия на Алмеда и децата, която ми хареса и затова пускам снимките и на страничката ни.

almeda92
Намирам се на място в живота си, където мирът е приоритет и негативността не може да съществува.
🤍

Скрит текст:

От сторито на Толга:

# 580
Момичета, попаднах на Барбароса с бг превод. Всички епизоди на едно място.

https://www.evropabgonline.com/barba?fbclid=IwAR0KXuUTrAKfpbJMk4 … IELtfpGSec9nJEZgE

# 581

Много сериозен Барбароса,
хубаво че има и снимки зад кадър
да го видя засмян..
Joy
Момичета* да уважим и Ескимото*

Джаки* благодаря за новия линк

Heart Eyes

# 582
Писах, писах, направих пост чаршаф и накрая взе, че изчезна. Е, ми няма пак да го пиша днес.
Ще сложа само една тинейджърка от отдавна отминали времена, но не по- различна от днешните деца.

Племенницата на Хайредин, дъщерята на по- големия му брат и снаха му Сиера

Кристофър, който се оказа рицар от ордена на Лазар. Не съм търсила из нета дали има подробно инфо за ордена на Лазар, затова ще напиша малкото, което знам. Ордена на Лазар е тайно общество и е един от най- старите, възникнал е още преди Тамплиерите, за защита на нуждаещите се и онеправданите. Тъй като тамплиерите са предполагали, че в даден момент ще бъдат унищожени те прехвърлят всичките си богатства на ордена на Лазар, който също не е никак беден, реално двата ордена се сливат. От това, което съм чела Ордена на Лазар съществува и до днес.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 00:44 от cvetansk

# 583
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 6. Bölüm 2. Fragman

„Винаги съм те обичала толкова много, надявам се да те видя от другата страна!“

# 584
Добро утро, момичета!

Никой не може да направи за теб това,
което ти сам трябва да направиш - Хорхе Букай

IG story melisadongel:

Общи условия

Активация на акаунт