Отговори
# 555
Здравейте!

Тази сутрин изкарах 40 минути на пътеката за бягане. Утре смятам и да си я включа...

# 556
📷📽Зад кадър
от сериала
⚓⛵ "Барбарос Хайредин" ⛵⚓

Дервиш, Хайредин и Айдън

Изгледах и епизод 5 на "Барбарос Хайредин", но ще ми трябва време, за да коментирам отделни моменти.
    Много исторически факти се преплитат в епизода, та ще чакам Цеце, която много систематизирано предава действието.
    Аз съм по "лиричните отклонения", Stuck Out Tongue Winking Eye с удоволствие разнищвам преживяванията на главните герои и техните любовни терзания.
   В този епизод отново се набляга на Кеманкеш Ахмед паша и любовта му към Сиара. Не се примирява пашата с отказа на снахата да стане негова съпруга. Продължава да я преследва, въпреки забраните и нежеланието на майка му. (гифките са от епизод 4)

Цецеее, преди да включиш пътеката, изгледай епизода, че да ни осветлиш в историческите събития.

# 557
Здравейте, момичета!

IG barbaroslardizi:
"Сега ме слушайте внимателно, можем да успеем да измамим Кристофър, ако имаме късмет! "

# 558
От сторито на Толга, който е репостнал снимката от Bahadir Yeni Şehrilioğlu.

"Bahadir Yeni Şehrilioğlu не го нарича неделя, ние работим, за да Ви предложиме визуален празник."
Tolgahan Sayışman, Bahadir Yeni Şehrilioğlu и Melissa Dongel зад кулисите на сериала.

От сторито на 🔥 @dogaanbayraktar 🤍

Кристофър

# 559
# 560

Ново от Толга няма, разбрахме, че и в неделя е на снимачната площадка, а албанката скучае ...
Този път отново е наблегнала на децата и е публикувала стари снимки.
     Да ги постна и аз, че да видим Толга в гръб, пък и малката Алина успя да ме усмихне.

Скрит текст:

# 561
Добро утро, момичета!

Тези, които са достатъчно луди, да мислят, че могат да променят света,
по принцип успяват.   

Стив Джобс

IG barbaroslardizi:
„Не знаех, че толкова много обичаш турците!"

https://www.instagram.com/p/CnuIuQbPFbE/

Пожелавам ви, една прекрасна седмица!

# 562
Здравейте, момичета!

"Твоето бъдеще се създава от това, което правиш днес, а не от утре."
Робърт Кийосаки

Седмица, изпълнена с прекрасни изживявания ви пожелавам!
Усмихнат ден!

# 563
Здравейте!

На 23 януари се отбелязва Денят на ръкописното писмо.

# 564
IG story melisadongel

Много е сладка тая Мелиса

# 565
На 23 януари се отбелязва Денят на ръкописното писмо.

Колко отдавна сме писали писма на ръка и оформяли поздравителни картички. Компютрите ни дадоха много, но и ни лишиха от тази сантименталност и общуване. Но всяко нещо идва и си отива с времето...
     На 23 януари се отбелязва Денят на ръкописното писмо и почерка.  "Твърди се, че по почерка на човека може да се разбере повече, отколкото той може да разкаже за себе си. И за да се вникне по-добре в личността на индивида, е била създадена науката графология. Чрез нея, с помощта на сложни методики, се изчисляват някои тенденции в поведението, лични пристрастия и дори евентуалната склонност към депресия."

А италианските фенове, точно като нас, за пореден път се наслаждават на Ийт и Нур Козан в "ASLA VAZGECMEM"
Цитат
ASLA VAZGECMEM
ДОСТЪПНИ ЕПИЗОДИ В НАШАТА ФЕЙСБУК ГРУПА SEN CAL KAPIMI И THE MATTE TURCHINES
IG story melisadongel

Много е сладка тая Мелиса
     Джаки, Мелиса е страхотна. Хареса ми и визуално, но с играта и таланта си ме спечели в  
"Барбарос Хайредин"

# 566
Едно следобедно кафенце от Джан, че скоро не съм го разхождала Stuck Out Tongue Winking Eye Coffee

# 567
Снимка от сета на "Барбарос Хайредин":  

„Не знаех, че толкова много обичаш турците!" - възкликва Луна, но веднага отива да провери как са Хайредин и Айдън.
А Марсела се оказа влюбена в Айдън.

Дервиш приготвя отрова за мишките, за да спре разпространението на чумата.

Крал Шарлкен и Папата

# 568
На 3 февруари по кината пускат филма "Въпрос на престиж"( "Престижът има значение")
 с участието на Мелиса
.

Престижът има значение / Трейлър / Само в кината от 3 февруари!

# 569
Ново от сторито на Толга:

Скрит текст:

Ново и от сторито на Мелиса:

На 3 февруари по кината пускат филма "Въпрос на престиж"( "Престижът има значение")
 с участието на Мелиса
.

Колко различна е Мелиса и като визия, и като излъчване. Адмирации за умението й да се превъплъщава и да влиза под кожата на героините, които пресъздава.

Общи условия

Активация на акаунт