Отговори
# 540
Еми, то още от предния епизод се разбра, че Кристофър ще е противник на Хайредин. Нали секретаря на ордена каза, че той е човека, който е бил най- много против турците.

Най- накрая открих избата на Хайредин.
Момичета, грабвайте по една бъчва, докато пазача е в безсъзнание.

# 541
Добро утро, момичета! Coffee

За нетърпеливите с автоматичен превод Stuck Out Tongue Winking Eye

# 542

..*Днес е Световен ден на прегръдката,
също и Бабинден, затова намерете си баба
която да прегръщате..*
Yum

Скрит текст:

Hearts

# 543
Здравейте!

Измислили са прегръдките, за да можеш да покажеш на хората, че ги обичаш, без да казваш нищо.

# 544
Здравейте, момичета!

"В прегръдката - това, което е било ръб, прекъсната линия, плетеница - отново става, сякаш по чудо, перфектен кръг."
Фабрицио Караманя

С пожелание дните ви да започват с прегръдка, целувка, ласка и ... ароматно кафе!
Приятен почивен ден!

"В ласката, в прегръдката, в ръкостискането понякога има повече чувственост, отколкото в истинския акт на любов."
Дачия Мараини

# 545
Топ 10 на най-красивите турски актьори 2023 г

Турските актьори привличат всички с добрия си външен вид, стегнато тяло, както и с успеха си. В Турция има много красиви актьори, но ние избрахме най-добрите Топ 10 на най-красивите турски актьори за 2023 г.

Нека да разгледаме нашия списък с Топ 10 на най-красивите турски актьори за 2023 г.

1. Джан Яман

Дата на раждане – 8 ноември 1989 г. (33 години)

Място на раждане – Истанбул, Турция

Професия – Актьор, Модел

Година на действие – 2014–до момента

Нетното състояние на Кан Яман (2022) – $8 милиона

Джан Яман е най-популярният и красив турски актьор, модел и адвокат? Той получи наградата „Златна пеперуда“ за най-добър актьор в романтична комедия през 2018 г. за ролята си в Erkenci Kuş, както и в Murex d'Or през 2019 г. Джан Яман започва кариерата си в Gönül İşleri през 2014 г.?

Пробивът в кариерата му идва през 2017 г. със сериала Dolunay. Той е известен като един от най-добрите актьори в Турция. Той е 1-ви в нашия списък с Топ 10 на най-красивите турски актьори за 2023 г.

https://www.greattopten.com/most-handsome-turkish-actors/

# 546
Ааа, Джаки, "Greattopten" сериозно са се объркали.
     Тук има две 1-ви места.
     Редактирам ги веднага и прибавям най-красивия турски актьор.

1. Толгахан Сайъшман

Дата на раждане – 17  декември 1981 г. (42 години)

Място на раждане – Истанбул, Турция

Професия – Актьор, Продуцент, Главен изпълнителен директор

Година на действие – 2006–до момента

Нетното състояние на Толгахан Сайъшман (2022) – $55 милиона

Толгахан Сайъшман е най-талантливият и красив турски актьор, модел и продуцент. През 2005 г. спечелва първа награда на международния конкурс за топ модели „Manhunt International“ в Южна Корея и е единственият турчин, притежаващ тази награда.
След като придобива слава извън родината, учудващо и за самия него най-големите продуцентски компании в Турция сами започват да го търсят. Не закъснява и първото му участие в телевизионна продукция.
За Толгахан Сайъшман, влязъл в киното от модния подиум, но чиято детска мечта е била да стане актьор, следват запомнящи се роли и многобройни награди и номинации за актьорско майсторство.

# 547

Heart Eyes Добре се посмях с вас, сега като се появи ФЕМИ*
 ще ви каже кой е най* най красивия турски актьор
Joy

ДЖАКИ* за теб много прегръдки от любимия красавец

Джано* Kiss

# 548

Софи, очаквах и Феми да се появи със суперлативи за нейния Казанова, ама нещо се бави.
     Сигурно не може да намери снимка на Чачо, че той така дълбоко се е покрил, та дори и папараците не могат да го фотнат (или просто не им се занимава с него).
     Тази потайност вече ме изнервя, а можехме да подредим 3 първи места в нашата тема.
     Сутринта забравих да сложа рейтинга на "Барбарос Хайредин". Отново е нисък, но за мен няма никакво значение. Не обръщам внимание на рейтинги, класации, номерации и т.н. По-важно е аз как усещам и доколко ме впечатлява продукцията, която гледам и актьорите, които харесвам.
     Толга в образа на Хайредин е уникален, а сериалът определено ме вълнува.

# 549
Емка, Джано е щедър, няма нищо против да си го подели с Толга, с Чачо, с Акън, Къванч, с всички хубавци Sunglasses

Софи. мерси за прегръдката...стопли ме Heart Eyes

# 550
Емка , на папараците не им се ходи на риболов да газят кал и тиня да фотнат Казанова. Не посещава шумни места .
Може книга да напише как да останете инкогнито.
За всеки фен  неговият ашкъм е най хубав и талантлив. Нормално пристрастени Joy

Потънах в Шахсуто и изгледах всичко. Хареса ми. Муден е на места като динамика, но е направен интересно и мистично. Като покажат змии и мижам.  Каста е добър.Интимната мокра  сцена в края на 8 епизод е чоооок добра. Нетфликс определено си разбират от работата. Актьорите как са снимали дибидюс голи пред камери и хора. Трябва адско спокойствие и доверие.
Само това ме държи да чакам палавия Шивач и джентълмен  ❤️‍🔥 няма равен.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 20:57 от femmi2

# 551

Излезе епизод 5 с руска озвучка. Без да губя време, забравям всичко друго и се потапям в сериала. Ще споделям впечатления, когато изгледам епизода.

Барбароссы. Меч Средиземноморья 37 серия русская озвучка

https://turkru.tv/barbarossy-mech-sredizemnomorya-37-seriya.html

# 552
Толгахан Сайишман е известен с добрите си дела! Актьорът помага на селските училища, последните от които бяха училищата във Ван, Шанлиурфа и Ерзурум. Той плати всички зимни разходи в осем училища, а също така помогна на ученици с дрехи! Училища в  Газиантеп са следващите по ред.

# 553
Здравейте, момичета!

"Когато се усмихваш на живота, в крайна сметка заживяваш живот, който си струва усмивката."

Каквото и да правите, забавлявайте се! Изпълнете деня си с жизнерадост и любов!
Много слънчеви мигове през почивния ден!

# 554

Heart

Heart

Heart Eyes Невероятни, уникални, фантастични, зашеметяващи..Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт