Отговори
# 525
От сторито на Толга. Красавец мамин сладък! Този път и аз ще припадам.

Емкааа, ами то си е за припадане

# 526
Здравейте!

Днес е денят на Хайредин

# 527

МОМИЧЕТА*
тук е станало като в спешно отделение,
доктора ще се погрижи за вас  сега,
довечера Пирата*
Joy

Heart Eyes

# 528
Добро утро, момичета!

Да се подготвим за довечера

Какво ще направят Хайредин и Луна, когато научат, че Флоренция е в разгара на чумна епидемия?

голям смях са тия двамата

Ти изобщо нямаш ли навик да чукаш?

# 529
Здравейте, момичета!

Никога не е късно да започнете отначало.
Ако не сте били доволни от вчера, опитайте нещо различно днес.
Не оставайте в безизходица, усмихнете се и смело посрещнете новия ден.

Щастлив петък!

Помага на селските училища

MESUT YILMAZ
20.01.2023 - 07:02
Толгахан Сайъшман, който помогна на селските училища във Van и Şanlıurfa през последните месеци, този път зарадва с подаръците си малките в Erzurum.

Tolgahan Sayisman продължава да помага на училищата. Последният адрес на играча, който преди това е помагал на селските училища във Ван и Шанлиурфа, е Ерзурум. Сайъшман поел всички зимни разходи на осемте селски училища в града.

Актьорът изпрати много дрехи на малчуганите, като палта и ботуши. Малките ученици се отблагодариха на Толгахан, като направиха видеоклипове. Gaziantep ще бъде новият адрес на известния играч, който иска да помогне на всеки нуждаещ се в Турция.
Източник: milliyet.com.tr

МОМИЧЕТА*
тук е станало като в спешно отделение,
доктора ще се погрижи за вас  сега,
довечера Пирата*
Joy

Heart Eyes
    Софи, имах нужда от доктора. Joy След последната фотка на Толга загубих и образ, и говор. Този магнетизъм у Толга направо ме вади от ритъм.
     Как ще издържа до довечера - нямам идея?!
     Ето... и Джаки налива масло в огъня. Хайредин и Луна са барут. Чакам взрив от емоции.

- Искам да ти кажа нещо, Хайредин. Тази жена започва да ми харесва.
- И на мен.

# 530
Много се радвам, че Толга прие тази роля. Много му отива.

# 531

Цеце, благодаря ти, че ме запали по този исторически сериал. Аз така се заричах, че няма и не мога да гледам Толга в образа на Хайредин, а сега с нетърпение очаквам всеки следващ епизод. А за да направя гифки от моменти, които са ми харесали, без колебание свалям целия епизод на компютъра си.
     Всичко в сериала ме впечатлява, а Хайредин и Луна ми влязоха "под кожата". Невероятно присъствие на екран, харизматична двойка се оформи. Толга и Мелиса са втората екранна двойка, която гледам с интерес, но Ийт и Нур Козан продължават да са първенците в класацията ми.

# 532

Еми, аз не мога да ги сравнявам, т.к. са два различни жанра. Обичам си Ийт и Нур, но много харесвам и Хайредин и Миа де Луна. Но пък смело мога да заявя, че Миа де Луна ми харесва повече като характер. Иначе и двете актриси в съответните си роли, са си точно на място, не бих ги сменила с друга, ако ще и тази друга Оскар да има. В "Барбароса", не потъваме дълбоко в "съвременните" турски нрави и традиции... Тук жените, дори и мюсюлманките са много борбени, с високо вдигнати глави, отвръщащи на мъжете без да му мислят много как ще прозвучи и как ще се приеме.

# 533

Heart Eyes Пирата с арбалета пристига,
търси припаднали фенки..
Joy

# 534

Heart Eyes Пирата с арбалета пристига,
търси припаднали фенки..
Joy
     Ето я първата будала, преследваща лудо пирата - моя милост:

# 535
Редувам поста за още припадане и Софи да сервира питието като за петък вечер.

# 536

Joy Joy Охх, със сигурност и аз ще припадна
 ако пирата с арбалета се появи гол до кръста..

ФЕМИ* да опитаме от елексира
в очакване на Казанова
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 537

Оох, трябва ми силно питие. Разстроена съм - раниха ми и Хайредин, и Луна, а Айдън е болен от чума. Кристофър не ми харесва - враг е на моя kahraman - великият пират Хайредин.
     Ще чакам озвучката, за да разбера подробности, че сега го ударих на съчинение по картинка.
     Малко оригинални снимки от епизод 5 - за разтоварване.

# 538

Flowers Bouquet ЕМИ* само буре с ром ша та оправи сега
ма не знам къде ги крие и пази великия пират, ЦЕЦЕ* да помага..
Flowers Hibiscus
..в 1-ви епизод седеше в/у тях и хапваше лимони Joy

# 539

Софи, добре, че си пуснала фрагмента от епизод 6, та да се съвзема,  че докато чакам Цеце с бурето ром - щях да колабирам. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Ето го и този момент, който ме разстрои:

Общи условия

Активация на акаунт