Отговори
# 420
Здравейте!

9 януари - денят на изневерите

# 421
9 януари - денят на изневерите

Първото нещо, за което се сетих по случай деня на изневерите е честването на годишнината от сватбата на Ийт и Иджлял.

# 422
Следващата порция за деня на изневерите...

# 423
Следващата порция за деня на изневерите...

Не мога да не прибавя и гифките към тази "изневяра", за да се порадваме на едно съвършено голо тяло, че Хайредин може и да е хубавец, ама е много облечен.

Скрит текст:

# 424
Добро утро, момичета!

За желаещите да гледат 3 епизод на Барбароса с руска озвучка

номер на епизода е 35, но става въпрос за 3 епизод

https://turkru.tv/barbarossy-mech-sredizemnomorya-35-seriya.html#rudub

# 425
Здравейте, момичета!

Нека днес бъде прекрасен вторник със силно кафе, най-вкусното, което да събуди сетивата ви!
Нека се сбъдне това, което си пожелаете.
Нека доброто настроение и усмивки ви съпровождат през цялото време.
Нека денят е светъл, ползотворен и спокоен!

Ново от Суде:

За желаещите да гледат 3 епизод на Барбароса с руска озвучка

номер на епизода е 35, но става въпрос за 3 епизод

https://turkru.tv/barbarossy-mech-sredizemnomorya-35-seriya.html#rudub

Джаки, благодаря за линка към епизод 3. Сериалът става все по-интересен. Миа Де Луна пое инициативата в свои ръце и разкри чувствата си пред Хайредин.
     Ще се опитам днес да ви извадя гифки от този момент, а и да преведа (доколкото мога) текста. Вълнуваща сцена, отиграна перфектно и от Толга, и от Мелиса. Тези двамата са огън. Дано сценаристите успеят да се възползват от невероятната химия и излъчване на главните герои и развият тази любовна история. 

# 426
Здравейте!

Днес няма световен ден, но на нас не ни пречи да си направим наш...

# 427

Луна се влюби в Хайредин - Барбарос Хайредин: Указът на султана, епизод 3

- Благодаря за помощта, ако не беше ти ние нямаше да успеем да се договорим с Педро.
- Не, Барбарос! Ти беше прав.
- Не разбирам, за какво става въпрос.

- Каза, че не мислиш, че аз ви помагам за да отмъстя за мъжа си. Ти беше прав. Става въпрос не само за мъжа ми.
- Добре, какво още...

- Моята слабост си ти. Аз до днешния ден не съм била влюбена в нито един мъж, включително и в съпруга си, Барбарос! Какво е това любов?! Каква е тя, аз не зная, единственото, което зная е, че мога да подаря любов на мъж, но аз не можах да кажа това на никого, докато не се запознах с теб.

- Аз зная, че тази любов ще ме застави да страдам, защото ти си мъж, предан на родината и народа, който няма да си позволи да обикне никоя жена. Няма да позволиш на никоя жена да се забърка в тези дела. Колкото и да обича една жена, толкова се и плаши, Барбарос.

- Аз зная, че ние не сме създадени един за друг. Но бъди уверен, че не сме създадени и за други.

- Не разбирам, аз...
- Не казвай нищо. Просто аз не искам ти да търсиш други причини за помощта, която ти оказвам. Повече в нищо не ме обвинявай, моля те.

# 428
Емка , благодаря за гифките на влюбеният пират и Луна.

Джаки , пак се почна с Джан и Хандето че ще играят заедно.
Официално подписала за два проекта с Дисни и Фокс. Дано е измислица не ни трябват смешните  и фенове и да се мотае около Джан.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 21:18 от femmi2

# 429
Джаки , пак се почна с Джан и Хандето че ще играят заедно.
Официално подписала за два проекта с Дисни и Фокс. Дано е измислица не ни трябват смешните  и фенове и да се мотае около Джан.
Фемиии, не думай....таман си мислих, че сме се отървали...
Еййй, само се чудят как да я присламчат към някой добър актьор да я носи на гръб....откъде толкова връзки вади тая
Всичките й партньори досега са я влачили на гръб, сега и Джан ли?...не че няма силен гръб да я повлачи.... ама айде нема нужда

# 430

- *Аз зная, че ние не сме създадени един за друг.
 Но бъди уверен, че не сме създадени и за други.*

..кой може да разбере женската логика Hearts

Hearts

# 431
Здравейте, момичета!

В Сряда не се сяда, но кафе ни се полага!

Желая ви много слънчеви усмивки и ведро настроение!
Спорна сряда!

# 432
Здравейте!

11 януари – най- учтивия ден! Световен ден на думата „Благодаря!”

Благодаря, за тази красота

Започнах втората серия на Барбароса и съм стигнала до средата. Този епизод е повече информативен и представя още герои (кой от къде е дошъл и каква е ролята му в историята) и малко по- трудно върви. Нямам търпение да стигна на трети епизод, където, Еми, каза, че започва истинското действие. Героите и държавите, които са замесени в историята са много и в началото ако не се разбере кой за какво е, ще е трудно да се проследи действието в последствие. Затова съм упорита и си го гледам без прескачане.

# 433

Думите, с които изказваме благодарност, имат магически свойства – с тяхна помощ хората доставят радост един на друг, показват внимание и разменят положителни емоции – нещо, без което живота ни би бил мрачен. За някои тази дума е вълшебна и не трябва да я забравяме. Важно е думите на благодарност да се изговарят от сърце.
Според психолозите думите на благодарност са ласкателни и могат душевно да стоплят и успокоят хората.

https://plevenzapleven.bg/blog/2023/01/11/11-%D1%8F%D0%BD%D1%83% … B%D0%B0-3-289837/

Момичета благодаря Ви от сърце за радостта и удоволствието, което доставяте с постовете си в тази прекрасна тема.
     Благодаря Ви, че отделяте от ценното си свободно време, за да ни информирате и коментирате творческите успехи и постижения на нашите любимци!
     Благодаря Ви, че Ви има!

# 434

На Хайредин изобщо не му пука, че Луна е жена, когато си мисли, че е бил излъган.

А Луна пък е жена, която бързо излиза от ситуация и бързо възвръща царствената си осанка.

Разбра се вече, че Луна търси отмъщение от испанците, за смъртта на съпруга си. Това е и главната причина да се обедини с Хайредин Барбароса.

За сега толкова, че има още много за гледане.

А забравих, Толга с всяка следваща серия става все по убедителен в ролята на Хайредин и все по- привлекателен...

Общи условия

Активация на акаунт