Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 397
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 1 005
Нека има един чешит и необременен от очаквания. Другите са  оковани от догми и норми.

# 1 006
  • София
Само аз ли не забелязах днес принцеса Анн (сестрата на краля). Мисля, че от доста време не съм я виждал.

# 1 007
Аз и Едуард не видях,  на една снимка Софи и дъщеря им само.

# 1 008
  • София
Аз и Едуард не видях,  на една снимка Софи и дъщеря им само.
Едуард го видах на отиване със сина си, позле се появи Луиз много след него, а на връщане бяха всичките заедно.

# 1 009
Много ми хареса принцесата
И още една

# 1 010
Децата растат бързо, скоро принцесата  дето привлича внимание ще се казва с друго име. Да се радва сега ,докато може Кейти.

# 1 011
  • София
Честита Коледа! Бъдете здрави!

Шапката на Кейт е много хубава, цветът разкошен, много ми харесва комбинацията с палтото на Шарлът. Но на Кейт палтото хич не ми харесва.
Камила в синьо е екстра, Чарли как не сложи едно палто в синьо и той, щяха да са супер.
Харесва ми и цветът на палтото (но самото палто не) на Юджини, както и цялостния вид с прическата и едрите обеци.
В крайна сметка кралицата най-елегантна ми се стори.

# 1 012
Децата растат бързо, скоро принцесата  дето привлича внимание ще се казва с друго име. Да се радва сега ,докато може Кейти.

Не го разбрах това.

# 1 013
И аз не го разбирам.

# 1 014
Вероятно се има предвид, че скоро Шарлът ще застава все по-често в светлината на прожекторите.

# 1 015
Кое не му разбрахте? Скоро Шарлът ще засенчва майка си, се има предвид.

Лана, с всичко съм съгласна, само туй перо й е излишно на шапката. Иначе цветът е топ. Жалко, че се разминават с палтото

# 1 016
  • София
Пораснал е и малкият принц! Чудесно момченце е станал Луи.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 21:12 от Eiger

# 1 017
Ан била настинала и затова липсва. Мъжът ѝ е бил на службата.
Децата на Камила и Сара Фъргюсън също са били поканени за Коледа, но ги нямаше на службата.

# 1 018
Сара Чато е с много хубаво палто, на Зара също ми хареса.

# 1 019
На Луи това му е дебюта като участник в официални събития.

Палтото на Луи ми изглежда момичешко, същата кройка като на Шарлот.
Старовремска традиция е малките момченца да се обличат като момиченца. При англичаните всичко е в някаква асоциация с миналото, кралското семейство най-вече като олицетворение на вековни традиции.
Кейт е като тръгнала на лов Grinning
Ловът е утре, иначе дрехите са типична разцветка провинциално облекло, все пак са в провинциалното си имение. А и Чарлз поема и мениджмънта на имението, има повече символика в свързана с фермерството. Напоследък май Кейт става лице на фамилията.
Камила май напоследък залага основно на синьото, вероятно е любим неин цвят.
Ами вариации на "кралското синьо" Wink
Андрю беше с тях на църковната служба, но според медиите му е забранено да влиза в Бъкингамския дворец.

Общи условия

Активация на акаунт