Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 399
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 990
  • Great Britain
Кейт е като тръгнала на лов Grinning

В Балморал ли са?
Не, не са в Шотландия.

# 991
  • София
Катрин е много…екстравагантна. 😅 Чак се изненадвам от комбинацията й на шапка и обеци. Харесва ми, но е толкова различно за нея, че в първия момент се шокирах.
Камила е страхотна.
Децата - също. Въпреки 11-те градуса ми замръзват коленете само като гледам Луи. 🤣 Знам, че имат традиция да Х години да ходят така, но в тази зима….бррр!

# 992
Това е да си жертва на кралската традиция. 🤣

# 993
  • Пловдив

В Балморал ли са?
Не, не са в Шотландия.
не беше ли традиция?

# 994
Традиционно са в Сандрингам, графство Норфолк.
И какво жертват? Каляват момченцата, няма лошо.
Повечето са в зелено, има и във вишнево - Шарлот, на Луи панталонките, Зара, мъничкото на Зара.

# 995
# 996
# 997
Не знам колко е топло, като гледам тези от публиката всички са с якета. 12 градуса за мен си е студено, но аз съм от простолюдието, не съм калена.

# 998
  • Great Britain

В Балморал ли са?
Не, не са в Шотландия.
не беше ли традиция?
Традиция е, разбира се.Една идея по на юг обаче Сандрингам Норфолк.

# 999
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не знам колко е топло, като гледам тези от публиката всички са с якета. 12 градуса за мен си е студено, но аз съм от простолюдието, не съм калена.
Това няма значение, на 12 градуса ще видиш много облечени и доста разсъблечени хора. Няма норми за това. Момчета от училището на дъщеря ми на -3 идваха с къси панталони и Не е изискване на училището. Аз самата с м по тениска от 12 нагоре, слагам само леко яке.

# 1 000
Зяпачите кой знае колко време висят на тези 12 градуса, а въпросните толкова и ходят. Излизат от топлите коли и я имат 100на метра да минат до църквата, я не. А вътре в църквата е пак топло.
Не ги мисли ти тях, няма да замръзнат 🙂

# 1 001
Зяпачите кой знае колко време висят на тези 12 градуса, а въпросните толкова и ходят. Излизат от топлите коли и я имат 100на метра да минат до църквата, я не. А вътре в църквата е пак топло.
Не ги мисли ти тях, няма да замръзнат 🙂
Права си, те и жените могат да са по рокли, да се чуди човек защо са навлекли палта. На Бея и Софи палтата ми харесват, но на Кейт, не. Шапката и също, но пък обеците и са супер.

# 1 002
Не знам колко е топло, като гледам тези от публиката всички са с якета.

Е, те кой знае от колко чАса стоят и чакат- подготвили са се.

Има ли смисъл да казвам, че много ми харесват всички как са се пременили?

# 1 003
Крадецът ня шоу/прожектор - принц Луи

# 1 004
Палтото на Луи ми изглежда момичешко, същата кройка като на Шарлот. Шарлот пък си е супер с нейното.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 18:45 от Deni-meni

Общи условия

Активация на акаунт