Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 542
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 525
Чудесна новина за сериите на Хари и Меган! 🤗😍 Жак и Габриела са прекрасни! 😍

# 526
Ех, тези сладки монакчета.

Първи снимки от церемонията на нобеловите награди за мир в Осло:

Мете изглежда много добре, но чакам по-хубави снимки.🤓
А, ето:

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 17:05 от Анонимен

# 527

Интересен рейтинг има - https://m.imdb.com/title/tt23900194/

# 528

То има ли проект, по който работят, да не е блестящ? Проектът на Меган с Архетипи е номер 1 people's choice , сега това, а детската книжка на Меган също стана бестселър. Имам силни подозрения и, че документалната поредица за Инвиктус догодина също ще се отличи, имайки предвид огромния й успех през април. Даже може да надмине и успеха на Меган, ако това изобщо е възможно. А едновременно с това, Хари работи в най-големия mental health стартъп в света и получава суперлативи и от колегите си. Доста добре се справя с проектите си.

Много ми хареса Шарлийн - чудесно изглежда в лице и роклята никак не е зле и й стои добре. Като си спомням как беше станала кожа и кости лятото, учудващо бързо си върна формата и заприлича на старото си аз.

# 529
  • Някъде там
Да, слънчеви деца. Много е хубаво че Шарлийн сподели такива снимки на прекрасните близнаци.
Ето ги в колаж.

И днес много ми харесва как е облечена.

# 530
  • София
Приказна снежна снимка от замък Балморал днес.

# 531
Сладурчета 🥰
Шарлийн и днес изглежда много добре, въпреки че е в 50 нюанса сиво Stuck Out Tongue Winking Eye

# 532
Приказна снежна снимка от замък Балморал днес.

Колко тъжно, че вещите и нещата си стоят, но човека вече го няма. Да види светлината, да чуе тишината, да се наслади на снега, да се зарадва на красотата. 😥😥😥

# 533
  • Някъде там
Церемонията по връчване на Нобеловите награди в Стокхолм.

# 534
О, и сивото палто на Шарлийн е много хубаво. И полото и то.

# 535
  • София
Все още много ми харесва този цвят върху Мете-Марит, но самата дреха не. Диадемата (как го нарича това нещо) ми харесва, също много ѝ отива на русата коса.

Защо Ингрид не ходи вече и тя на тази церемония?

Монаксите рожденици са големи сладури. Габриела скоро май не се коафирала сама Simple Smile, много весели ги докарваше.
Сивото палто и поло на Шарлийн са много хубави, особено палтото.

# 536
Цветът на Мете Марит и на мен много ми харесва, но палтото не. И това в косата също не ми харесва, макар контрастът наистина да е красив.
Самата Мете обаче е страхотна тук.

# 537
Да, диадемата е прекрасна и на нея и отива. Прилича на скандинавска Снежанка.
Палтото е широко и малко виси, можеше по-добър силует да му направят, тя е слабичка.

Роклята на Виктория не ми харесва, Силвия е по-добре:

Daviz, възрастната дама на третата снимка, отдясно на София, коя е? Прилича ми на сестрата на Карл Густаф.

# 538
  • Някъде там
Лана тя май следва и явно за това я няма. ..
Вики е като пепеляшка. Цвета не е моето, роклята ми харесва.
София обратно, само цвета ми харесва.
На Силвия роклята е много красива. Иска ми се да я видя, на някоя от младите, обаче.
Да, сестра му Кристина. Той нали е богат на сестри, човека 🙂

Ако цвета на Виктория е  като на снимките от ателието, повече ми допада. На светлината в залата изглежда розово.

# 539
Ужасна рокля на София.

Общи условия

Активация на акаунт