Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 594
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 375
Както знаете, подкастът на Меган спечели наградата на People's choice award за 2022. Победителят се определя чрез отворено гласуване на публиката.
Чрез сайта на Арчуел, Меган благодари на всички гласували да нея:

Благодарим на всички поддръжници и фенове на Archetypes, които гласуваха за нас за тази специална награда People’s Choice. Обичах да се впускам в процеса, да седя до късно в леглото, да работя върху писането и творчеството. И обичах да се задълбочавам в смислен разговор с моите разнообразни и вдъхновяващи гости, да се смея и да се уча с тях и с всеки един от вас, който слуша.

Беше толкова труд на любов с невероятен екип, всеки от които помогна за оживяването на тази поредица. Специални благодарности на Тери Ууд, който беше дясната ми ръка в този специален проект, заедно с Катрин, Ребека, Анди, Мат и по-широкия екип, които всички работиха усилено, за да направят всеки момент резониращ. Преди всичко огромни благодарности на всеки от вас, който гласува. Вашата подкрепа означава всичко.”

МЕГАН, ХЕРЦОГИНАТА НА СЪСЕКС

https://archewell.com/news/archetypes-wins-peoples-choice-award- … -podcast-of-2022/
❤️❤️❤️

# 376
Оо, Хари в Пърл Харбър. Харесва ми снимката как военнослужещите козируват, а и той също. Наистина му отива да е в такава среда като капитан от британската армия, участвал в реални бойни действия. Снимката с офицерите също е въздействаща.

# 377
  • София
Не им видях цената, но ако изскочи нещо бюджетно ще е хубаво.
Много ми харесва как я е прегърнал Хари

# 378
Не може да им се отрече на Хари и Меган, че жестовете и ма близост изглеждат органични, а не насилени.

Роклята на Меган в долната част не й стои добре и не ми харесва, тя е хубава. Харесва ми, че е без колие.

Роклята на Кейт докато мислех, че е дантела, не ми харесваше, като видях пайетите съвсем.

# 379
Забравих да питам, дамата с русата коса Кари Кенеди ли е? Тя каква се пада на Робърт? Нейните обеци също ми харесват

# 380
Дъщеря му е 🙃
Междудругото е на 63, изглежда чудесно 👏

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 21:02 от Tiramisu29

# 381
  • София
По традиция, тежко и неизлечимо болни деца се присъединяват към кралицата, за да украсят коледната елха в Кларънс Хаус в Лондон.

# 382
Много и отива на Камила червено.

# 383
  • София
Клипче от Кларънс, свирил е оркестъра на уелските гвардейци, хапвали са наденички с пюре
https://www.instagram.com/reel/Cl34YnaPIft/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 384
Явно аз съм от малкото, на които червената рокля на Катрин от приеми, им харесва.

# 385
Роклите от последните дни

# 386
  • Някъде там
Нидерланците на годишните награди  Prins Claus
Impact Awards 2022.

Хубаво тържество е организирала, Камила.
Лана, те са 190$, не са от скъпите, не им личи обаче. Невероятни са.

# 387
# 388
Както знаете, подкастът на Меган спечели наградата на People's choice award за 2022. Победителят се определя чрез отворено гласуване на публиката.
Чрез сайта на Арчуел, Меган благодари на всички гласували да нея:

Благодарим на всички поддръжници и фенове на Archetypes, които гласуваха за нас за тази специална награда People’s Choice. Обичах да се впускам в процеса, да седя до късно в леглото, да работя върху писането и творчеството. И обичах да се задълбочавам в смислен разговор с моите разнообразни и вдъхновяващи гости, да се смея и да се уча с тях и с всеки един от вас, който слуша.

Беше толкова труд на любов с невероятен екип, всеки от които помогна за оживяването на тази поредица. Специални благодарности на Тери Ууд, който беше дясната ми ръка в този специален проект, заедно с Катрин, Ребека, Анди, Мат и по-широкия екип, които всички работиха усилено, за да направят всеки момент резониращ. Преди всичко огромни благодарности на всеки от вас, който гласува. Вашата подкрепа означава всичко.”

МЕГАН, ХЕРЦОГИНАТА НА СЪСЕКС

https://archewell.com/news/archetypes-wins-peoples-choice-award- … -podcast-of-2022/
❤❤❤
Признавам си, че бях много скептична, но подкаста е много добър. Убедена съм вече, че Меган не би могла да се примири със статуквото в кралското семейство. Възгледите й са прекалено либерални, което в никакъв случай не е лошо.

# 389
  • Down south
Роклите от последните дни

С бялата е величествена, със зелената - елегантна и стилна, точно, като за тук и събитието, а с червената е истинска принцеса.

Общи условия

Активация на акаунт