Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 458
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 705
Кейт е много елегантна и усмихната! Прекрасна!

На Юджини ресните са ми не, плюшеното палто също. Другите ми харесват! После ще разглеждам по-внимателно.

# 706
# 707
  • София
"Together at Christmas" - "Заедно на Коледа"

Принцесата на Уелс е домакин на специална коледна служба в Уестминстърското абатство.
Присъстват краля, кралицата, принца на Уелс и още много роднини и гости , като тазгодишната служба ще отдаде почит на кралица Елизабет II.

Тази година коледната служба е посветена на Нейно Величество кралица Елизабет II и ценностите, които Нейно Величество демонстрира през целия си живот, включително дълг, съпричастност, вяра, служба, доброта, състрадание и подкрепа за другите.

Тези принципи се споделят и олицетворяват вдъхновяващите гости, които са поканени в абатството като признание за тяхната неуморна работа да помагат и да се грижат за хората около тях.

Съчетавайки традиционни и модерни елементи, за да обхване хора от всички вероизповедания. Световноизвестният хор на Уестминстърското абатство ще изпълнява някои от най-обичаните коледни песни на нацията, включително „O Come, All Ye Faithful“, която беше избрана чрез публична анкета миналата седмица. Коледни песни ще бъдат съчетани с музикални изпълнения на гости, включително Крейг Дейвид, Алексис Френч и Саманта Баркс, както и специален дует от Алфи Боу и Мелани С.

Събитието ще бъде излъчено по ITV1 на Бъдни вечер.

Номинациите за гости бяха изтеглени от лейтенанти в Обединеното кралство, заедно с обществени мрежи и благотворителни организации, свързани с членове на кралското семейство, включително някои от патронажите на Нейно покойно величество.

# 708
# 709
  • София
Кралят и кралицата пристигат

# 710

Прекрасно семейство са! Принцесата е много елегантна и красива! Децата са винаги облечени чудесно - малка лейди и малък джентълмен!

# 711
# 712
Нямам търпение за коледния концерт на принцесата по - късно днес !

Принцесата на Уелс са пуснали снимки и текст, че се подготвят да посрещнат гостите си за службата Заедно на Коледа

# 713
  • SA
Страхотни снимки! Катрин грее като най-прекрасната перла в кралското семейство. Но всички са много красиви и елегантни. Интересен ми е факта, че дрехите на  доста дами са в един и същ цвят. Може би има някаква традиция или символика. Би ми било интересно да науча.

# 714
Излизат нови снимки от днешния втори епизод.

Последните две са от baby shower-a на Лили.
На последната снимка правилно ли разпознавам госпожа Клуни?
Да, тя е, другата до нея е Серина.
Най- после да ми хареса как е облечена Софи, хубава жена е, а нещо в тоалетите все и куца. Коя е дамата с яркочервеното палто ?Страхотно е, а и тя е красавица.

# 715
  • София
Принцесата в добра компания:

# 716

Катрин поздравява съпруга и децата си
след пристигането им на нейното събитие!!
всички заедно*

# 717
  • На топло
Принцесата в добра компания:

Завиждам и на Кейт ☺️

# 718
Зара, Пипа, Шарлот и Кейт защо да с еднакъв цвят на палтата? Някакъв дрескот ли има?

# 719
За мен просто са избрали Коледен плат....
А Камила с животински принт ли е под бялото палто?

Общи условия

Активация на акаунт