Отговори
# 165
Ида с кафето!

После ще се оплаквам от МН.

# 166
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
'ми давземем да го довършим междувременно? Wink

# 167
За едното мрънкане и битовизми, не си струва. Ако той реши да си променя плановете за уикенда в последния момент, трябва всички да се въртим около него и да отменим ангажименти и да търкаме диваните, че да му правим компания. Голямата и тя го отсвири и се зачекна с мен. Подразних се просто. Чакат ме разкрасителни процедури, едвам се вмъкнах в графика на салоните, преди края на годината Mr. Green

Ули, най-дългото заглавие е нашето, ориентирай се по това. Останаха десет знака до края на ограничението, за дължина на текста.

# 168
  • France
ДобрЮтро и от мен. Тази нощ Славчо пак беше изпълзял до нашето легло. Идва до мен и почва да ме бута с глава в бъбреците. И полека-лека ме избутва до съвсем накрая Tired Face

Лейла, здрасти, липсваше ,да знаеш.
Тринки, невероятна красавица, пу-пу Heart Eyes
Уми, да минава вече Hands Pray

# 169
  • София
13, супер е щерката.
Фило беее, много са сладки дребните, ама не ти е лесно.
Умирах от болки цяла седмица и днес, най-накрая ми просветна. Изтървавам ви, но не е умишлено

# 170
Любимото на Беболина е да се бута да легне до мен на моята възглавница 🤣😂. После продължава да се бута ,за да е възможно най-близо и често резултата е да спя почти наполовина извън леглото.

Много е красива дъщерята на 13 🥰.  Със сигурност е и прекрасен човек, няма как да е другояче с такава майка. Дано само да е щастлива!

И моето дете се разболява!

# 171
Дубрутру.
Като същи караконджул, снощи заспах към три. Сега гледам криво като Кили.

Уми, измъчихте се. Дано днес детето е по-добре.
Лайла, радвам се да те видя Simple Smile
Ре, много лошо с тези болки, съчувствам.
Малката 13-тица голяма красавица Heart
Ули, и аз като теб. Няколко пъти се чудя каква е тази тема, от която получавам известия. Много съм добре, няма що.

# 172
  • France
Оф, трябва да видим как да решим този проблем с леглата, че не си е работа.

# 173
  • Пловдив
Добро!

И аз не разпознавам темата кат Ули...

Лейла, разкажи как сте?

Уми, ще мине!

# 174
  • София
Добро утро.
Уми, да й мине бързо тази гадост.
Моите се редуват сега на спалнята да спят до мен. Преди си спяха в леглото само

# 175
Аз обичам Беболина да спи до мен, въпреки неудобствата. Има си стая , но не желае да спи там и аз съм ок с това. Когато е готова ще си каже сама.

# 176
ДобриЮтро!

Добре сме,добре сме.
Малкия палавник палавее,даже успя да си счупи ръката вече..Мина,де.
Скучаем в студеното време,чудя се какви занимания да измислям.И да,същия проблем със спането,не ще и да чуе да си спи в леглото.По цяла нощ е местене ту тук,ту там.

Уми,:heart:
Да оздравяват всички!

# 177
Какви са тия болести, какво е това чудо... Всички болни да оздравяват, че майките им ше се побъркат...
Уми, всички палци ви стискам на вас!
Сис, и на вас да ви мине бързо...

Досега спахме ние, да не повярваш.. аз и малката спахме де, баткото става, взема си таблета и се пъха отново в леглото на топличко да си го гледа...тарикатче.
Снощи преядох със семки и сега така ми е подут и тежък коремът, че... оф.
И след малко на селооооо... баба ше ми е сготвила пилешка супичка от домашна кокошчицаа.

# 178
Преяла със семки Simple Smile На мен все ми се случва да преяждам с манЖи и сладко, никогаш със семки. Ето снощи, прасешка работа, хапнахме в къщи, в това време бърза организация за кръчма. Както бях хапнала, изядох една порция хапки, бодях от свинското на МУ, че и десерт поръчах. Него половината ми го изядоха де. Виното отделно. После дънките не ми ставали, пуловерът много ми описвал корема. Мда.

# 179
  • тук и там
Добро утро!
Търти, голяма красавица е дъщеря ти!

Сарми ще захващам да правя днес-с кисело зеле в крок пота .Едното дете не обича, та и едно пилешко филе ще трябва да готвя. Много обичам зеле, ама осмърдява цялата къща..
ММ и малкото ще ходят днес и елха да избират , дано този път изберат свястна .ММ ще слага и камината днес.С други думи-декемврийско и Коледно ни е.
Хубав уикенд на всички и да оздравяват болните дечица !

Общи условия

Активация на акаунт