Отговори
# 150
Последният път, когато имах съмнение за детето, взех такъв тест от 36,6 аптеки. Десетина лева, но не бях сигурна дали не е грип или К19. В крайна сметка, нито едно от двете, но беше леш детето....

Скрит текст:

Уми какви са новините?

Преядохме с печени на фрайъра свински ребърца, от бакалията на Тринки, че и с пържени картофи и крехка марулка за без пари от кварталното магазинче. Чудя се само, какво не ѝ харесват на кошницата на Криспа, вярно е, беше загоряло, но чак толкова драма, че и купуване на нови кошници - не го разбирам. Защо не мога да си сипя, защо. Dizzy Face

# 151
Хеей,съфорумки,привет!
Не мога да ви открия,то нова тема имало!
Признавам,напоследък се опитвах да хвърлям по едно око на старите..

И,ако някой пита къде съм - тук съм си,но наистина трудно приемам всички лоши новини, които неизменно съпътстват човеците.
Дадох си почивка,но признавам си,липсвате ми Heart

Наспорт от мен!

# 152
Ей, не си мисли ,че ще се измъкнеш само с това! Веднага да кажеш какво се случва с малкия палавник. Ако пуснеш и снимков материал цена няма да имаш!

# 153
Заключиха двувълнова вирусна инфекция.Нито лимфоцити, нито тромбоцити ги притесниха.Малко ЦРП ги замисли.Върху Нурофена наляха Панадол в 20ч. и температурата падна преди малко под 37.Там измериха 39,4 с електронен термометър,половин час след Нурофен.Изписаха Хексалгин и Зинат.Купих.Ще чакам до утре.Лягам за час, че не съм спала 40 часа.ММ ще дежури.

# 154
  • France
Уми Hug ужасно напрегнато е, знам. Аз чак сега се поусвестих малко. Седмица ми трябваше.

# 155
Уми, тъй ни побеляят косите, мда 🙄 Поспи си, ще се оправи детето.. Хексалгина е добро решение 👍

Щерката на заедениЙ, праща ми тази снимка и ми вика— тоА така ме снимал, все едно нося памперси 🤣🤣🤣 А аз просто мъкна салфетки 🤣🤣🤓
Скрит текст:

Та, другарки... да ви пораснат дечковците и да си се смеете заЙдно, както аз с моята щерка 🥰🤣
Наспорт!

# 156
Красавица, същата като майце си ❤️
Малее, кога и моята ми вдигаше температура и палеше на макс от четвърт оборот, кога изхвръкна и не е вече тийнейджър. Лети времето, а моите коси все по-бели стават.

Спи, Уми, гледай да се съхраниш, за девойката е важно майка ѝ да бъде здрава и да бъде до нея. Щом таткото е до детето, ти гледай да наваксаш сега. Голяма е вече и твоята, но за нас винаги ще бъдат деца. Ако ще и на 20, и на 30 да станат.

# 157
  • Варна
Уми, стискам палци всичко да е минало вече.
Лейля, здравей.
Аз имам драма със зъбите вече, че и храната й беше свършила на склад, добре, че
намерих запаси в София.

# 158
За съжаление не е.Ей,сега застъпих  на пост- 38,9.Дадох Нурофен.Май няма да се разминем с АБ.Сутринта го почвам.

# 159
  • Варна
За съжаление не е.Ей,сега застъпих  на пост- 38,9.Дадох Нурофен.Май няма да се разминем с АБ.Сутринта го почвам.

Щом ще помогне давай. Явно организма се бори с бацила.
Нищо де, аз пак ще стискам 😘

# 160
Добрютру!

Уми, как е детето?

Ох, не мога да разпознавам темата Simple Smile като получа нотификация и се чудя, сега тръгнах да я търся, ми не мога да я позная, два пъти я подминавах Joy

# 161
Пия кафе и съм по пижами, размазващо хубаво ми е.Майка ми се опита да ме накара 3582 пъти да се преоблека, щото ще идват бояджиите да довършват -АЛЕЛУЯ!!! Накрая се споразумяхме да казва на  навлеците, че е приютила бежанка.
ДобрУтро от Сирия 😃

# 162
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
що така бе, Миме (Ули).... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
вещици... спорт... значи ние сме.
а ДобрЮтро!

и понеже тук няма късметчета, прилагам аФтопортрет.

# 163
'ми търся си главните букви и като не ги виждам и подминавам май Grinning и като стигна до заключената ноемврийска хайде наново Joy

# 164
  • София
Добрутру!

Лейла, здрастиииии! Как сте?

Стели, кога до зъби стигнахте? Ехеее! Браво!

Уми, почвай го АБ, не го мисли. Бързо оправяне.

Тринки, твоята е хубавица, жал ми е за мъжете около нея.

Другите, кафе, нали?

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 08:08 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт