Отговори
# 135
  • София
Уми, АБ за какво? Какво ще лекувате? Бъбреци, гърло, уши? Може ли днес да я заведете на читав лекар? ЛЛ как така ще си измива ръцете? Уффф!
Направи ѝ хладка вана, около 37 и нещо, или ако нямате - душче да вземе.

Търчах през цяла София с екип, оказа се, че половината отбор не си е взел правилния цвят и сега ще играят с този, който първоначално си е взела. Аз пия кола след три кафета и се чудя защо не си поръчах и нещо спортно? Ама ме е срам, раничко е още. Иде ми да ошамаря някого.

# 136
Чакам мъжа ми да си дойде от работа и ще я закараме в педиатрията на Св.Георги.До сега винаги са ни обръщали внимание там.

# 137
  • София
Уми, дано е нещо леко в крайна сметка.

# 138
  • Пловдив
Уми, кой ден и е реално с Т? Аз не разбрах...

# 139
  • тук и там
Уми, прегръдки! Заведи я на лекар не само за да я прегледат , а и за твое спокойствие.
Тук само при  висока температура над 3-4 дни  пускат изследвания, според тях е нормално  при ВИ да има температура 3 дни.Ако е вече над 3-4 дни, се мисли вече за бактериална инфекция или друго заболяване.
Мисти, Примолут нор  е за отлагане на цикъла и др. работи. Аз пък съм го пила защото ми идваше по-често от колкото трябва, та схемата за отлагане не я помня, но в листовката трябва да пише.Почва се  седмица преди цикъл и се пие , като го спреш-до няколко дни трябва да ти дойде.
Но питай в аптеката и прочети листовката все пак-щото за отлагане не знам по две или едно се пиеха на ден..

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 15:46 от Кайсия

# 140
Уми, кой ден и е реално с Т? Аз не разбрах...
Започна в неделя с 38,5.Понеделник и вторник - ниска.Вторник вечерта нямаше и в сряда я пуснах на училище.Не съм мерила температура.Вчера вечер се прибирам от работа,а тя лежи с 39,5. Изстреляхме се директно към ДКЦ - то, че нашият беше до 18,30.

# 141
Уми,представям си как ти се е свила душичката! Иска ми се да помогна с адекватен съвет, но аз съм ужасна паника , когато става въпрос за болно дете и не съм добър съветник.
Добри, много точно казано! Автора е имал предвид световен мир и личен просперитет 😇. Това е най-важното в живота!

Закъснява ми с един ден. По принцип напоследък все по-рано ми идва, та започвам лекинко да се притеснявам. Ако това, от което бяхме болни в къщи всички беше Ковид закъснението е обяснимо.

# 142
Тъй, тъй, ДобрЕ, знае Горинич - не става без кюфтета Simple Smile
Дегизировката често не ми се получава Smirk

Боли ме гърбът, очертава ми се поне още час и половина на стола пред компа. Досега се въртях из кухнята, пораздвижих се, като че ли поотмина болката. В момента, в който седнах, пак наново заболя.

# 143
Малчо е на гости на съученичка. Ше я вземам в 8... тъкмо ше е и вечеряла... супер!

# 144
  • Пловдив
Уми, как е детето?

Аз пазарувах, сготвих, ама моите ги няма още...

# 145
Чакаме в спешното на Св.Георги.Тръгнахме с 39 гр.Тук и дадох Нурофен,че трепереше много.Сега я отпусна,но ще си почакаме.

# 146
  • Пловдив
Уф, измъчихте се..дано се намери причината! Стискам палци!

# 147
Голямата се прибра от разходка с кучето, повръщаща. Кучето - оповръщано. Добре дошъл, чакан уикенд.

# 148
  • France
Мен ме заболя много гърбът. Децата се скараха за едно камионче и половин час слушах вой. После обърках брашното за безглутеновата пица и съвсем се изнерих. А то едно лепкаво, лепкаво, имах чувството, че ще ме погълне цялата. А, и тъпият обущар пак беше затворил, егати този човек кога работи?!

Уми, сега те прочетох. Стискам палци.

# 149
  • Пловдив
Моят тийн вместо да трупа точки - обратното! Първо се зарадвах, че има 5-ца по История. След малко е изтрита. След още малко се появи забележка 😵 😡  Мислих да му дам протеина и да му се отсърдя на 30%, ама на...пропиля си шанса. Яде и се затвори в стаята си.

Общи условия

Активация на акаунт