Отговори
# 120
Уми, съчувствам 🤗! Дано минава бързо каквото и да е!
Изпратих дребната на училище и си направих пълна тенджера макарони с риба тон,домати и авокадо 🐷. Грух!

Моя любима колежка прави опити от доста години за бебе, но все не се получава. И двамата с мъжа й много искат. Виждам я как страда всеки месец. Освен това виждам,че вместо да тръгне по лекари и да установят причините се нападат взаимно и ходят по медиуми. Боли ме сърцето всеки път, но не знам как да й помогна!

Не можеш. Репродуктивните проблеми са един гаден бич, често и околните ти лепят етикети, подпитват и те карат да се чувстваш  негодна. Някои двойки се сплотяват, други се отдалечават. Но е ужасно да не можеш да направиш нещо уж така просто-да забременееш. Или още по-лошо, забременяваш а все не раждаш. Ужасно е и каквото и да имаш нищо не компенсира това. Ако й се говори я слушай, аз понякога споделях, понякога плачех в банята. Съсредоточавах се върху това, което имам и донякъде помагаше и даже не осъзнавах колко съм зле докато не чух сърцето й. Тогава избягах от кабинета и ревах поне 10 минути, даже не си платих прегледа. Дано успее тя, но е факт, че трябва  да търси проблемите и да се довери на медицината.

# 121
Разревах се пред колежка, пред шефката и пред къде д кой говорих по телефона.Нещо много се сринах психически ...Изследванията взеха да излизат и там нещо не е наред.Има още де.Урина и црп-не са готови.Ниски левкоцити и тромбоцити и нормално СУЕ.

# 122
Уми, каквото и да е, дано е възможно най- малко притеснително и сериозно.
Поплачи си, ако имаш нужда, не таи нещата в теб.
Прегръщам те!!!

Ден втори от серията късметчета с кафето/ чая.

Скрит текст:
Ето ги моите днес, плюс чая- запарен, като само за аромат топнах и пръчка канела, после я извадих. Традиционно за такива чайове- парченце портокал.

# 123
  • Пловдив
Момичета, кои таблетки мога да взема за изместване на цикъл? Знам, че няма безвредни, ама ...

# 124
Уми Hug

Тили, чак ми се допива чай от твоите снимки Simple Smile А при принцип недолюбвам, меко казано.

Днес приятелче поздрави всички участници в общата ни група с това:
Скрит текст:
Та, поздрав за всички, които поне понякога не се чувстват сериозни и нормални, макар и на 40 или повече Simple Smile

# 125
  • France
Уми Hug

Голям мързел днес, а имам едно излизане на студа. Брррр

# 126
ЦРП 18.Личният каза, че до 20 е ок.Аз се чудя да почна ли АБ, но ме е страх тези ниски левкоцити , да не се сринат съвсем.Личния абдикира.Каза,ако искам утре да ида в Пълмед да я види педиатър.

# 127
  • София
Заведи я.

# 128
Уми, заведи я на педиатър, ако е само температура за какво ще даваш антибиотик? Как е днес детето, същата температура ли поддържа? За изследванията - имай едно наум, че може да не са те ок. На големият син единия път изследванията бяха олеле майкоуу. Личната ги погледна и каза искам да ги повторите и не чети в интернет и не се самонавивай. Проблема беше точно с левкоцитите. Вторите изследвания си бяха ок.
Между другото грипът е от инфекциите, които значително намаляват броя на белите кръвни телца. Така, че дишай, всичко ще е наред! Стиснала съм палчетата.🍀

# 129

Ето ги изследванията.Четох в интернет.Има температура.Даже не се влияе много от Нурофен, а от парацетамол въобще,но поне за сега не е надвишавала 38,5.Опитвам се да я държа в граници с компреси, че прекаляването с антипиретици също не е ок.

# 130
Уми, при моето се получава така с температурата, когато е болен от грип. Събаря изведнъж. В зависимост колко е свиреп, вдига и 40 гр, после пада макс до 38.5 и айде от начало, в рамките на 3-5 дни. Парацетамол не действа. Тест за грип от аптеката?

# 131
Ниски левкоцити и ниски тромбоцити се наблюдават и при Ковид.

Црп не е високо, което е добре. Досега на моите деца аб за толкова ниско црп не са изписвали (даже и за два пъти по-високо). Суе също е в норма, което е добре.

# 132
Тест за ковид правихме .Отрицателен е.
Ей,на пак вдигна 38,5,въпреки компресите с оцет и ѝ бутнах половин парацетамол, че Нурофен пи преди 4часа.Увила се е с 2 одеяла.
Аз не пиша,не пиша и току обсебя темата.Извинявайте!

# 133
Уми, за грип.

# 134
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за всички, които са се замислили за световните проблеми - поздрав от Горинич - 1-2 клас

за останалите (бърди)

уми, аз бих се опитала да направя консултация с нефролог, евентуално уролог...

Общи условия

Активация на акаунт