Изпратих дребната на училище и си направих пълна тенджера макарони с риба тон,домати и авокадо 🐷. Грух!
Моя любима колежка прави опити от доста години за бебе, но все не се получава. И двамата с мъжа й много искат. Виждам я как страда всеки месец. Освен това виждам,че вместо да тръгне по лекари и да установят причините се нападат взаимно и ходят по медиуми. Боли ме сърцето всеки път, но не знам как да й помогна!
Не можеш. Репродуктивните проблеми са един гаден бич, често и околните ти лепят етикети, подпитват и те карат да се чувстваш негодна. Някои двойки се сплотяват, други се отдалечават. Но е ужасно да не можеш да направиш нещо уж така просто-да забременееш. Или още по-лошо, забременяваш а все не раждаш. Ужасно е и каквото и да имаш нищо не компенсира това. Ако й се говори я слушай, аз понякога споделях, понякога плачех в банята. Съсредоточавах се върху това, което имам и донякъде помагаше и даже не осъзнавах колко съм зле докато не чух сърцето й. Тогава избягах от кабинета и ревах поне 10 минути, даже не си платих прегледа. Дано успее тя, но е факт, че трябва да търси проблемите и да се довери на медицината.

А при принцип недолюбвам, меко казано.