Отговори
# 2 100
Ох, Сири, как е Малчо? СвИкровищетУ ли ти отрови Коледа?

# 2 101
Ох, Сирос, съчувствам! Аз този урок отдавна си го взех по такъв начин,че няма да повторя. На една нова година изгоних гостите в 12 без пет. Незабравими мигове!

Нашата Коледа беше спокойна, топла и щастлива! Нека е такава всяка година 🥰!

# 2 102
Малчо, се мъчи да бори сопол, ние с баща му също, щото ... Така си заслужихме.
Уведомих недовършен, че е за последно.

# 2 103
Съжалявам да го чуя, Сиросче. Не заслужаваш такова отношение... Не знам какво да кажа, имам предвид цензурно. Гушкам те силно! Аз си те обичам много, останалите момичета също! За нас си ценна, важна и най-прекрасна, не го забравяй! Цун!

# 2 104
  • София
Ох, Сиросче! 😔🤗

Ени, откъде го домъкна сега този изверг с кантара?! Бива ли тъй?

# 2 105
Ех,Сирос 🤗.Виж Карамела как хубаво го каза!
На Мьос и фемили да пожелая лек път,и много хубави моменти!Ще махам от работната тераса 😏
Някакво никакво ми стана,като взех да се подготвям за работа утре.Раздадох задачи и заръки,дано вечерта не са ме разочаровали.Не успях и подаръци да си взема,и колата ми има нужда от това-онова,даже маслото ми е в багажника от повече от седмица.И гуми иска,и съединител 🙄.Сал аз съм скромна,и нищо не мога да измисля за себе си 😬
О,кантара...Тая седмица хич не ми беше до ядене,хапвах само колкото да не ми става лошо.В сряда може и да проверя,дали ще си останем приятели.

# 2 106
Сирос,няма добро ненаказано. В някои случаи доброто възпитание е направо вредно, когато някой злоупотребява с него. Честита Коледа, момичета,живи и здрави бъдете!

# 2 107
Рен, и аз мрънках за нов съединител, докато дъщерята не запуши входа на пожарната с колата. И напред ни назад. Че и репатрак до сервиза платихме, щот недовършений беше на 200 километра и нямаше кой да го чака, че да дръпне колата до там. С една дума, не отлагай много.

Скай, приземи ли се благополучно? Видях палец нейде и реших да те поздравя ❤️

# 2 108
  • Euskal Herria
И да ям, и да не ям, кантарът не мърда. Влача си едни 20 кила отгоре, ама на хормоните тъй им харесва. Wink
Сирос, Hug

# 2 109
Той,съединителят,става все по-зле,няма за кога да се отлага.Чакаме май да минат празниците,и Скъпия да се разбере с майстора.Поне е от евтинките Whistling

# 2 110
Ех, Сиросче, много съжалявам! Прегръдки!
Догодина, ако случайно пак си в такава дилема, ще знам какво да те посъветвам.

Ренко,  леко да е утре и по колата всичко бързо и безболезнено да мине.

# 2 111
  • USA
Честита Коледа, момичета Christmas Tree
Имам още десетина страници да изчета, но реших да ви поздравя преди да сте заспали Hug

Дано Новата година да е по-щастлива за всички ни Hands Pray

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 01:09 от SkyBlue

# 2 112
Утре гости, непланирано, от вчера за утре ще посрещаме. Де ще ми стигнат силите не знам. Само тортата и баклавата са готови. Другото е в започнат, но до никъде докаран вид.

Хей, Скай, най-хубаво е у дома, нали? Добре завърнала се. Наистина ужасна година беше, да идва 23-та … да видим тя с какво ще ни изненада.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 23:56 от 🧡 Clo 🧡

# 2 113
Скай,  да бъде!

Кло, тури в най - големия гювеч зеле с мръвки и си готова. Всички ще са доволни. Остава една салата да измислиш. Ще се справиш, как не Flowers Four Leaf Clover

# 2 114
  • Euskal Herria
Скай, Hug
Кло, ще се справиш, родата ще бъде омаяна.
И при нас тази година не беше лека, особено ноември, направо черен. Силно се надявам лошото да остане в тази година. Човек живее с надежда.

Общи условия

Активация на акаунт