Отговори
# 2 115
Честито Рождество, Скайче Heart Винаги успяваш да ми омаеш сетивата с уют и стил! Малчуганите са прекрасни Heart Eyes да ти носят радост и удовлетворение!
Съболезнования за мама, не съм разбрала за загубата ти! Прегръщам те.

# 2 116
  • Mediterraneo
Сиросе, гуш, за последно да е! Права си, някои хора е по- добре да са сами

Тути, благодаря за идеята! Вече знам какво ще подаря за 18 РД на голямата след няколко месеца! Обща татуировка е супер идея, със сигурност ще се зарадва. Аз имам еднаква със сестра ми💞

Надявам се и аз с вас следващата година да е по- здрава и успешна! От тази ми дойде до гуша, добре, че си отива!

# 2 117
Скай, съболезнования!

ММ , пак се показа като "истински романтик" и ми преведе пари в картата, за да си купя подарък. Знае какво искам ,но не може да ми избере, че съм била много капризна 😡!

# 2 118
  • Пловдив
Скай, ще бъде! Hug
Макак полета изпусна? Заради закъснение на първия полет ли? Ама щом си у дома всичко е 6! Simple Smile

Върнахме се ний от гости, ма синкото остана у леля си да спи Simple Smile
МУ уж затишие в корема, дано премине, че имам планове за идните дни.

Лека коледна нощ!
П.п Сиросче, тури му пепел!

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 23:09 от mystic woman

# 2 119
Добрутру. Голямо затишие тук.
Тази сутрин кафето е от мен

Скай, съжалявам  Hug
Сиросче, гуш.
На работните - лека работа.
На болните - бързо оздравяване.

Моите гости днес си занимават. Довечера май пак се очертава софта, но няма да мрънкам - приятелка ще ни събира край камината на хубава музика и сладки приказки.

# 2 120
  • Пловдив
Добро!

Ох, Бърд, така искам и аз Simple Smile Мерси за кафето!

Пак не спах ок...трябва към наште да тръгваме, ама закуска първо.

# 2 121
Скай, съболезнования!
Излъгах се рано-рано да дойда на работа,можеше още поне половин час да си дремна.На поредно кафе съм,а вечерта е далеч.След два дни почивка,докато загрее това-онова,и има вероятност по обяд да започнем да бачкаме.

# 2 122
  • София
Привет от тръстиката!

Скай, съболезнования и от мен!

Чувствам си гърлото някак сухо. Направо залепнало. Ни течности помагат, ни спрей/хапче за гърло.

Бърди, звучи чудесно това с камината и приятелската раздумка.

# 2 123
Добро утро!

Скай, съжалявам за повода ти за връщане в страната. Мир на душата ѝ.

Рано съм ранила, да продължавам по задачи, ако МТ (да се чете моя тиквеник) не ме ядоса, всичко ще бъде по мед и масло.
Сирос, много сложно да бухам гювеча с мръвки, защото зеле така и не сложихме в бидончéто, а с купешко не смея. Ей сега ще им набъркам една огромна запеканка, Ети ще изпече овкусените с медена марината свински ребърца, а ако реши да се събуди някой òвреме, може и татарски кюфтета за зацвърчат на скарата. Руска, млечна в индустриални количества, една пикантна разядка и каквото има за пиене в шкафа. Скромно, но от сЪрце.

Айде, Гургулички, оставам ви и хващам кърпела, да ги вдигам всички, че мръкнà...

# 2 124
Кло, чудно звучи и далеч от скромно. Добре, че закусих. Animal Pig2

Добро утро!

Мисте, някой филм да споделиш?

# 2 125
  • Пловдив
Сиросче, има нов коледен с Джо Ландо и д-р Куин Grin или не искаш Коледни?
Инак скоро не съм зяпала нищо...всъщност едни сериал, ама е психо и ще го зарязвам на 2ри сезон.

# 2 126
А, махни коледните. Ще преметна после филмовите канали. Така вчера попаднах на Мис Потър, а снощи на Аз съм Златан.  Харесаха ми и двата.

# 2 127
Добро утро! Преди малко изпълзях от леглото, направих си кафе и пак се мушнах под завивката. МТ ( Кло, много ми хареса определението) се е изнизал от рано и идея нямам какво ми е приготвил за днес. Дано ме пожали и си остана в леглото, точно нищо не ми се прави...
Бърдче, чудесно звучат плановете ти за довечера!
Сиросче, днес сякаш си по-спокойна?
Бъръл къде зачезна? Оздравя ли момиченце, пътуваш ли, бързо да разкажеш.
Пуша като змей, трябва малко да се взема в ръце!

# 2 128
  • София
Добро утро!
Вървя ведро към АБ, Карамелчик, мерси, че попита. Носът ми е брутално запушен, туткал, гной, почти нищо не усещам като миризми (всяка хрема съм така). Навсичкото отгоре си сбърках капките за нос и си взех такива с ксилометазолин, а преди години от това ми атрофира лигавицата и три! месеца бях без обоняние. И що си ги слагах вчера? М? Уфсъ!
Пътувах като куфар, за компания на ММ-шофера, без да се срещам с хора. Сега съм на диванЯ, правя инхалации и си държа кърпа с гореща морска сол на синусите. Найс.

Скайче, новата година ще е по-добра, ще видиш!

Сиросче, 'драсти! Да не те нервообразуват повече!

Кло, прасето в мен вика завистливо Груууух! Скромно, а?

Ще готвя задушен език, ама после. Сега мързел и одеалце.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 10:48 от бъръльо-бъръльо

# 2 129
Бъръльо, като минаваща редовно през същото, не става без ксилометазолинче. Трябва да се отпушва носа редовно, иначе става по-зле за синусите. И да, на лигавицата ѝ се разказва играта и губиш обоняние. Но пък се възстановява после. По мои наблюдения спрейовете действат по-зле на лигавицата. Добрият стар и евтин ксилометазолин на капки, като че ли не е толкова агресивен. Между другото препоръчваният бабешки илач - сок от лук, хем разреден с вода, от раз ми причини това, което 2 седмици ксилометазолин не винаги успява.

Общи условия

Активация на акаунт