Отговори
# 2 130
  • София
Никога не съм пробвала сок от лук, да взема да пробвам, а? Стържеш, прецеждаш, разреждаш и капеш?

# 2 131
Неее, Бъръльо, не съм се изразила достатъчно ясно. От първото накапване със сок от лук веднага изгубих обоняние. Направо ми изгориха лигавицата, хем беше разреден вариант. С ксилото дори след 2 седмици не винаги се докарвам така, както с лука, това имах предвид.

Та от моя опит, не експериментирай с лук.

# 2 132
  • София
ААА, оооо, добре. Сори, главата ми е на балон и трудно осмислям написаното.

# 2 133
Като бях бременна,МУ (може и моят умник да се чете) реши да ми направи услуга и да ми помогне да продишам. Цеди чесън,нямам идея как,но като ми капнаааа... хора,няма такова ужасно нещо! Няма!!! Сълзи,сополи,щипе,боли.. направо ревнах. Повече експерименти не си правя. 🤣 Иначе съм чула за захаросан мед,една приятелка ми каза да пробвам на дребната,че тя е от седмица с някаква задна хрема,но все още не съм. Някой ако има други идеи,приемам,че вече и кашлица почна от тая гадост. 😓
Четох ви за кърпел,аз тази дума я чух тук,но я употребяват за една друга тУЙага. 😂😂😂🤪 И го произнасят крЪпел. 😹

# 2 134
  • Пловдив
Тъкмо щях да напиша Не с лук Simple Smile гори. По-добре памучета напоени с ракия във всяка ноздра.
Пътуваме ние..сега си взех чак кафе, че онй у свека едва преглъщам.

# 2 135
Лук само нарязан в стаята.
Драсти, Бър. Звучи наистина като за АБ. Да оздравяваш бързо!
Карамел, ще звуча ми, кат 13.00 ч не е далеч Sunglasses

# 2 136
Ени, на Беболина задната хрема лекуваме с хомеопатични хапчета allium cepa. Правят се на място в хомеопатични аптеки и се дава по едно хапче вечер преди сън. Откакто го взема спи спокойно, без да се дави и кашля, дори когато е болничка.
 Снощи Беболина вдигна 38 градуса, сутринта в 6 пак 37,6 и днес няма и помен. По Коледа стават чудеса 🥰

Днес е денят на бащата!

# 2 137
  • тук и там
Добро утро. При нас пак вали,вчера беше същата работа, Ей така като почне, и откарва по седмица -всеки ден дъжд. Само се търкаляме по диваните през тази ваканция.  За синузит, един мой познат беше доволен от Синупред, аз не съм го ползвала.Моето обоняние си е слабо и много бавно се възстановява след Ковид. В началото на ноември го карах, още усещам слабо различни миризми. Препоръчайте ми, молая,  някое сериалче по HBO, вече се чудим какво да гледаме . Някой интересен филм може да ме откъсне за малко от мислите ми. Иначе от сутрин до вечер мисля само за едно..
На ММ подаръка от Дядо Коледа не му стана, сега ще го пращам да го връща по пощата,дано не е минал срока за връщане,че го поръчах рано -уж за да съм сигурна, че ще пристигне.
Мисля да се боядисвам днес-в къщи-сама, че бая бели корени наизкочили виждам. И за подстригване съм, ама карай-ще я пусна малко да порастне и тогава ще рискувам, че всеки път се връщам тотатлно офъкана когато се пробвам тук да отида на фризьор..

Болните да оздравяват! Хубав ден на всички!

# 2 138
Кайсия, Дневниците на прислужницата догледахме тия дни, ако още не сте го гледали. Брутален, въздействащ в първите 2 сезона. Следващите три по-лесно се преглъщат. Направихме си маратон тия дни с 5 последен сезон. За мен е в топ три на най-добрите сериали (такива, които са ме докоснали по някакъв начин). Не е за всеки обаче.

# 2 139
  • София
Котката сутринта доброволна пробва гювеча. Не се побира вътре. Пак отърва кожата. Предисторията: измих го и го оставих върху радиатора да изветрее по-бързо влагата, а косматото взело, че решило да се настани вътре на топло. Появих се точно когато опитваше да си напъха дупето, но се оказа, че гювечът не е в нейния размер.

# 2 140
  • тук и там
Попи, това да не е по нетфликс?Нещо не го откривам . Ние имаме само HBO и Амазон.
П.П. Оф, чак сега ми просветна че сме го гледали. Албански реотан съм отвсякъде!  На Бг е преведен като "Историята на прислужницата"..
Благодаря за препоръката, Попи! Heart

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 12:12 от Кайсия

# 2 141
Сиросче, 13:00 мина, надявам се, че всичко вече е спокойно Simple Smile
Панде, посмях се вашата маца. Но съм спокойна, че й се е разминало.

Аз чакам два нови български сериала по БНТ от януари - "Вина" и "Войната на буквите" по романа на Людмила Филипова. Не съм чела нищо нейно, но сериалът звучи интересно.

Посдърпахме се леко с МУ, сега си мятаме сърдити погледи. Айшамусеневиди.

# 2 142
Бърд, остана и аз да се сдърпам с МН и ще дойде всичко на място. Sunglasses Не мож му се размине.

# 2 143
Кайсия, май аз съм объркала на български превода. Handmaid’s Tale е оригиналното заглавие.

“Войната на буквите” изглежда обещаващо. Даже се учудих, като гледах трейлъра, че е на български сериал.

# 2 144
Сиросче, ми щом се налага Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт