Отговори
# 2 145
  • Euskal Herria
Въх, Сиросче, що си тъй лоша, м? Wink Баш на празник, па и човекът нали е болен... Grinning

# 2 146
Не е, не е, Янче. Да чукам на дърво, май се разминахме Flowers Four Leaf Clover. Та... профилактично Grinning

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 15:10 от Сирос

# 2 147
  • Euskal Herria
Така, така, профилактиката е много важна! Wink

# 2 148
  • France
Честита Коледа на всички.
Скай, моите съболезнования.
Сиросче, съжалявам, че така се е получило на празника.
Бър, оправяй се бързо.

Уж щях ме да караме лека Коледа без много подаръци и плюскане, а то... децата са заринати в боклуци, а аз едвам дишам от преяждане.

И като става дума за това, да знаете сносен диетолог и фитнес инструктор в София?

# 2 149
Пъшшшш... пак набивам жито. Бяхме на разходка по центъра, видяхме Коледния базар, харесах и пожелах много неща, не купих нищо...
сега търкаляне на диваня и дебелеене...

# 2 150
  • София
Боря се с някаква никаква температура, свалих я някак, ама май ще се живее, че ми се дояде суджук.
ММ ще ме лекува, помощ. Довлачи леген с гореща вода и с половин кило морска сол, не можеш да я докоснеш, почти вряла. Вика "потапяй краката, ще ти мине". Кое? Да ми опадат ноктите и да се епилирам ли? Някакви аспирини ми бута, да съм се сгреела. Пиле, аз имам температура, накъде повече да се сгрявам? А и пих парацетамол. Нищо, да пия, той за аспирини се сетил. После витамин Ц-та ми бута. Да ми купувал ли авирон, АБ (някакъв, не се знае какъв, ама да е АБ), да ме намачкал ли и да ме намажел ли с ракия? Искала ли съм люта чушка? Божке...Едвам го изкъшках да ходи да спи, че ме дразни.

# 2 151
И Беболина пак е а температура ( извинявай Веселинкова 🙃). Весела е и иска да играе, та не съм се притеснила още!

# 2 152
  • Euskal Herria

Туй то Wink.

# 2 153
  • София
Милото Беболинче. Бързо да му минава.

# 2 154
Пъшшш....грух, ох и всичко в едно.

Изпратихме гостите, върнахме мебелите по местата им. Пенка на два раза всичко изми и изсуши, малката разбра в кой шкаф стои "официалната посуда". Чак попита защо държа в къщи толкова много чинии, чаши и прибори, да не мисля ресторант да отварям някой ден. 🤣🤣🤣 Марийка изпра покривки, кърпи милион и всичко бяло. Аз съм грохнала на дивана и злорадствам. Бях загубила тренинг да посрещам гости. На времето, когато не се канеше на именни дни, два пъти повече сме се събрали около масата. (Е, имаше и втора маса Wink)
МТ цял ден ме ядосва. Включително избéга от къщи, след като запали скарата и ѝ метна мръвките отгоре. Върна се след час и половина.

Наспорт, другарки! 🍷
Още съм му сърдита, той защо ми се сърди в момента, един Господ знае.

Сиско, прегръдка за Беболина ❤️
Ще ѝ мине, нали е игрива, мен ме е страх винаги от обратното. Да е унило детето, даже и с 36.8 и тогава започвам повече да се притеснявам.

# 2 155
# 2 156
Баш. Ей така съм, само че навлечена с клин и пуловер...

# 2 157
# 2 158
ММбне можа да си преглътне егото на рожденият ми ден, в родния ми дом! Успя да ме изкара извън нерви и да ми съсипе настроението!Не можа ден да не се заяжда и са не търси кусури! Не го е срам! Аз съм хремава на всичкото отгоре и много ми е криво и ми е неудобно как се държи пред сестра ми и мама.

# 2 159
О, Уми, прегръдка от мен. При моя си знам, че всички магарии в момента са му от възрастта. Но вие сте млади с ТМ.
Поне моя не е залитнал по някоя приятелка на голямата. Не е като да не се е случвало в обкръжението ни.

Общи условия

Активация на акаунт