Отговори
# 2 160
Уми, здрава, щастлива и благословена бъди ! Недовършения вече го оставяй в къщи.

Кло, ако някога видя ММ да залитне по приятелка на Беболина ще се скъсам от смях, а после ще го оставя да се мъчи на стари години. Все пак имат 40 години разлика.

# 2 161
  • Пловдив
Добро!

Уми, жалко...явно е криза, ще мине Hug

# 2 162
Уми, здрава и щастлива бъди! За недовършеният думи нямам, само точилка! 
Вчера се отдадох на пълен мързел, само измих съдовете останали от гостуването предната вечер. Днес мисля да повторя, ядене има, няма и да готвя - голям кеф!
Скай, съболезнования! Пожелавам ти 2023 да я запомните с пълното възстановяване на сина ти!

# 2 163
  • София
Уми, лошо, но сама си знаеш - всичко ще мине, всичко е временно. На мъжете периодите зачестяват с напредването на възрастта.

Кло, какво написа ти? Приятелка на детето? Бррррр!

Скай, напред е по-добре!

# 2 164
Уми, честит рожден ден! Да ти се сбъднат най-съкровените желания! Недовършен да се смири, да не се налага да го смиряваш с тигана, гуш!
Нали Кроталова ни облече всички, аз и друг път съм казвала, че ни гледа с дрон. Моята човечка е покатерена на стълба, а самата  аз съм върху стълбата почти месец и вече ми се гади. Вчера пак я бях възседнала, дори бях кацнала на най-горното стъпало и пребоядисвах едни  омазани с лепило от тиксо греди. Представете си фигура на тюлен с ментални отклонения, покачен на стълба, който едва се крепи на долните си крайници, а горните  вдигнати високо и по тях се стича лак цвят палисандър  и му пълни двойната гушка... Искам шейничка да избягам надалеч, ма то и сняг няма....
Добро утро, другарки! Дано днес за последно да се качвам на стълбата!

# 2 165
Уми, честита да си! Бъди здрава и щастлива!
Честити да са и именниците днес.
Карамелчик, внимателно с тези стълби, стига си се катерила.
Кло Flushed Тия недовършени ще ме довършат някой ден с техните чудесии.

Снощи си прекарахме чудно. Пяхме, пихме, поплакахме, смяхме се. Много приятна вечер.
Планът за днес е тръстика.

Гледам две раници и се чудя нужна ли ми е отсега раница за лятото. Разумното човече казва "не", обаче другото пищи с всички сила "дааааа, купувай".

# 2 166
Ох, Бърди, и аз вчера раници гледах...и харесах... и разумното ми човече пищя "не"... ше го пребия някой ден тва мискинче Satisfied

Честит имен ден на всички, които празнуват днес.
Аз празнувам поредното кило...

# 2 167
Мързелотка, давай дружно да пребием и мойто, и твойто, та да мирясаме най-после Simple Smile
Аз бягам от кантара като дявол от тамян. Дънките все още ми стават, пу-пу.

# 2 168
  • тук и там
Уми, честита да си! Здрава и щастлива, и ТМ да те ядосва по-малко!
Ставам и заварвам каката в кухнята да бъркоти нещо..Това нищо добро не вещае..Бърка някаква смес за пан кейк, гледа в Тик-Ток някакви клипчета и бъркоти..Не знам какъв ще е резултата, но в кухнята ми ще е ужас след нейното "готвене"..Rolling Eyes.
Като сте на тема освинчване, да взема да препоръчам едно много вкусно нещо, снимах кутията-щото има различни, но това специално много ми хареса.
Скрит текст:

Пускат ги по Коледа, май и по Великден съм ги виждала тук-купувам вместо козунак. Вътре са като козунак-с такова тесто, но крема е  направо страхотен. Това ни е второто, на кантара няма да се качвам .

Ще си поръчам  от Бг -мента, глог и валерияна на таблетки. И валидол. Вече без тези работи не мога да мина -ще ми се пръсне сърцето вечер. Confused

# 2 169
  • София
Уми, честито и от мен! Здраве и щастие! И по-малко ядове.

Аз след три дена липса на апетит даже съм заслабнала със сто-двеста грама.

Според мен купувайте раниците.

Карамел, слизай пък ти от стълбата и сипи едно узо. Омазаните греди придават щипка автентичност на интериора.

Някой да ме нарита. Вече нямам температура само остана да влача хрема и кашлица и като цяло видях светлина в тунела. Иииии...се хвърлих на ОИ. ММ веднага се ориентира правилно и се просна да се припича на слънце, че го боляла глава ,кръст, г%з и н'ам си кво си още. Що съм толкоз проста?

# 2 170
Уми, честит празник! Да си жива и здрава! 💐

# 2 171
Кайсия, за аптечни неща без рецепта, ако имаш нужда, казвай. Аз също имам списък за зареждане.

Аз пък изобщо не намерих кантара. За щастие Joy Последно куфари мерихме и е изчезнал безследно.

# 2 172
  • тук и там
Попи, благодаря сърдечно , но няма нужда ! Heart.  Имаме  близки, които са за празниците в Бг, на тях ще поръчам.  Аз имам валериана от тукашната, ма май нямат комбинацията с глог и мента.

Днес на пързалка ще водим каката и приятелката-какво да я правя..Rolling Eyes

Закуската днес -от каката
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 11:45 от Кайсия

# 2 173
  • София
Уми, здрава и щастлива да си! Ч.Р.Д. 🎁💐🍀

Недовършените всякога заслужават по един тиган, пък дори и профилактично. А когато се проявят с нещо, може и два. Дозата зависи от ситуацията.
Разбира се има изключения от тази формула, но са рядкост.

Мен сега ме ядоса един мини недовършен. Приятелче на щерката, което много харесвам по принцип, защото е мило и умно дете. Така добре вървеше денят преди той да й се обади и да й пусне мухата за други планове . Щом той утре не можел да излиза, то тогава аз трябвало днес да променя нашите планове. Това няма как да се случи, защото са намесени и други хора в плановете ни, но резултатът е, че щерката сега се цупи в съседната стая и аз съм лошата майка. Оммм!

# 2 174
Ох... изметох и измих стълбището на кооперацията... сега три дена почивка ми се полагат.

След малко тръгвам за баба ми, пътьом ше мина през свекини за кутийки... чак към 10-ти януари може да готвя нещо...

Общи условия

Активация на акаунт