Отговори
# 2 175
  • София
Аз залагам на мързеливо меню днес. Варя макарони. Ще ги разбъркам с масло и натрошено сирене и стига толкоз. Макароните са с коледни формички, тъй че го броя за празнично меню. 🤭

# 2 176
  • Euskal Herria
Със здраве да си носят имената днешните празнуващи!
Уми, честит рожден ден!

# 2 177
  • sf
Аз ще готвя червена леща. Ще ходим на кино и да хапнем в "гофретната къща." Но кога ще е това, нямам идея, сина замина на финтес, а щерката още спи. 🙄

# 2 178
Значи, да не съм чула кантар! Закусвах със сарми,  имайте милост!

Мързе,  да споделиш съдържанието на кутийките за идеи. Бистря менюто за нова година, че за поредна 16 година, ще сме вкъщи. Pensive  А вие, другарки?

# 2 179
Кайсия, това си е профитерол! В къщи не го харесваме. Прекалено шоколадов ни идва!

Сири, а къде можем да отидем с дете, което няма три и с нула помощ за него?! У дома естествено! У дома си е най-хубаво, не се оплаквам 🥰

# 2 180
  • София
Аз съм домошар. Не ми е проблем, че на НГ ще сме вкъщи. Посрещала съм я и в заведение, и на гости, и с гости . Най-хубаво ми е вкъщи със семейството.

# 2 181
Аз даже смятам да съм в леглото 😁.Както последните три години.Не,не се оплаквам,не обичам заведения, много хора,или тежки софри.Затова и никога не съм я посрещала така,от както съм бракувана.

# 2 182
И аз отдавна не съм по кръчмите, но бих се зарадвала на някоя покана за гости.

# 2 183
  • тук и там
Хич не ми идва шоколадов-тамън си ми е..Blush. То само вътре има шоколад и отгоре, иначе са пълни тези работи отгоре с някакъв крем като на еклер, но ми се струва че има  и алкохол  някакъв в него.Както и да е -много ми харесва, обаче направо не ми се мисли за калориите в него и как ще ми се лепне на д-то.

И ние ще сме в къщи на Нова Година. ММ специално е купил две бутилки детско шампанско тази година, да не изпия на децата шампанското..GrinningBlush

# 2 184
  • Euskal Herria
И аз отдавна не съм по кръчмите, но бих се зарадвала на някоя покана за гости.
Заповядай!

Ние винаги сме си вкъщи, то къде ли и да идем, като сме сами. Добре, че вече с тия нови технологии "празнуваме" заедно с децата. Три къщи се събираме така Simple Smile. Ако имахме повечко почивни дни, можехме да се прибираме в България, но не става.

# 2 185
На всичкото отгоре днеска сърдит! Щял да си ходи у тях ако съм продължавала да се държа гадно!Да тръгва, щом не го е срам.Да видим какво ще обяснява на майка си!
Благодаря, момичета ,за пожеланията! Дано да се сбъднат! Нещо никак не празнувам последните години!
П.п.Не е първа младост ММ.Доста по- голям е от мен и тази година беше юбиляр.Едва го дишам на моменти!

# 2 186
Уми, не си го слагай на сърце. Такива са, не са като хората. Е и моя, не стига виновен, ми и ми се зъби. Ще се зъби на мама, не на мен.

Янче, много мило Heart За другия живот ще е, за съжаление.

# 2 187
  • София
И моят се зъби. Реших, че изобщо не ми се занимава да му намествам чакрите, и си полегнах. И утре е ден за ремонт.

# 2 188
Уми, честита да си! Жива и здрава и по-малко ядове!

# 2 189

Общи условия

Активация на акаунт