Отговори
# 2 430
  • Пловдив
Лав, съжалявам...

Ени, ам от де дойде ся тая пневмония? Уф...бързо да се възстанови малката хубавица Kissing Heart  ако позволява и прави компреси на гърдите, много помагат. Сок от кромид със захар/мед също.

Кармелота, а така! Удари едно сиртаки и за мен...па било то и по пижами Smile Kissing Heart

Още сме в офиса... Thinking

Бърд, що така...?

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 14:52 от mystic woman

# 2 431
Ени, много неприятно, съчувствам ти искрено. Съвет от личен опит - задръж я после вкъщи поне месец да закрепне. Дано бързо се повлияе от изписаното лечение. Забъркай ѝ всичките народни илачи за повишаване на имунитета - мед с орехи и лимон, мед с джинджифил и т.н. и я засилвай, защото имунитетът след такова нещо е на дъното. Попитай и лекарите как да подсилиш имунитета, въпреки че аз не съм фен на синтетичните имуностимуланти.

# 2 432
Милото Синеоче 🥺.Дано бързо се повлияе от лечението!Ени,виж профила на mamadoc в иг.Скоро беше препоръчвала един сравнително натурален имуностимулант.Ох,баш по празници и много почивни дни 🤨

# 2 433
Начаиии... такова хубаво време е навън, а лос чаветас не щат и не щат на разходка. Викам на малката - айде по центъра, Макдоналдс щи купя /от време оно мрънка за него/, квото искаш щи купя, тя - не, та не.. не й харесвали дългите разходки, мрън мрън мрън...Баткото и той - викам му Айде обувай се, излизаме... той ми вирнал показалец и го размахва за Не. /отскоро научи този знак за Не и сега гордо го употребява навсякъде Satisfied/
Мързели с мързели

# 2 434
  • София
Ени, за имунитета аз с две ръце препоръчвам комбинацията мед с пчелно млечице и пчелен прашец. Някои пчелари го продават готово забъркано.
Мен за мед с пчелно млечице ме открехна Кло, на която съм безкрайно благодарна. Purple Heart Тя за друго ми го препоръча, но установих, че и за имунитет помага, а ако се добави и пчелен прашец, става още по-силно. Но с пчелен прашец е гадно и Пантата се мръщи, та като й издам този буркан, ще забъркам само с млечице.

# 2 435
Мерси,момичета. Да преборим тази гадост,пък после ще го мислим имунитета.

# 2 436
  • София
Ено, 💋
Карамелчих, ех Гърция.

Аз ако не загубя дете или себе си няма какво да ме бутне, казвам ви честно.След това, което преминавам друго ми е...

# 2 437
  • София
Ено, ще я преборите. Ако може да спи на високи възглавници, ще я облекчи.

# 2 438
Лав,съболезнования!
Ефибуш ми се губи.
Сурвакница почвам да правя.

# 2 439
  • София
Лав, съболезнования. Много съжалявам.

Ени, да се оправя бързо детето. И ти се дръж, ще мине!

Аз продължавам да подсмърчам и кашлям, иначе съм шеС! А ЛЛ е в отпуска, естествено. Ми така ще си изкарам празниците, вече повече от седмица. Лошата е, че на работа говоря по цял ден, а не виждам подобрение, та ще е интересно на трети.

ГаджО ще идва у нас на вечеря. ММ е нетърпим, то бива ревност и неадекватност, ама чак пък толкоз. Лежи и ръмжи в спалнята, а като дойде детето, ще стане най-ведрият и гостоприемният. А гаджО го е срам, та го боли, ама любоФФФ! Уф, мъжове. И щерката е за бой. Всички ме дразнят, ако не сте разбрали. Rolling Eyes

# 2 440
Време е за спасителната ми вечерна традиция в компанията на г-н Смирнофф и един бавно умиращ календар. Лист по лист си отива цяла, предълга година, останал е само един самотен лист, сякаш  и той иска да се предаде на забравата… Отпивам от коктейла с кодовото име ОТВЕРТКА  и се чувствам като винт, но не толкова навита, колкото самонарезна…
Неусетно, изведнъж, се стъмни. Една по една изгряха светлинките на вечерните домове. Често вечер си мисля за прозорците. Там, зад всеки от тях има по една история. Коя усмихната, коя безлична, коя боляща и разплакана. Някъде там, зад тези нощни очи, хора разговарят, растат деца, обичащи се правят любов. Някъде там, зад завесите им се разпадат съдби или се водят битки. Някъде там, някой умира, а друг проплаква за първи път. Мислите ми се реят над притъмнелите покриви. И светли и мрачни. Докосват се навярно в пространството. Разминават се, сливат се. Дано има повече мир, сливане и обич в тази студена и тъмна нощ.
Наздраве и спокойна вечер, общество!
Мид, на теб специална прегръдка. Heart
Аз нямам идея дали съм зверски уморена или просто съм счупена отвътре, но имам чувството, че всичко може да ме бутне. Много странно сме устроени – понякога и ураган не може да ни помете, оставаме центрирани, волю или неволю… а друг път и допир на косъм може да ни счупи… Оф, тази година ще избягам от равносметките, ще опитам поне!
Скрит текст:
Преди малко разбрах, че  майка на осем месечно бебенце е сложила край на живота си, скачайки от прозорец...

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 17:39 от Caramella

# 2 441
  • София
Карамелче, разплака ме, бре! На работа съм и не е добре тъй да си рева на показ.
Да ти е по-добра идната година пожелавам и по-често да те спохождат весели случки, които да споделяш с нас със  своя неподражаем стил!

Скрит текст:
Много е тъжно това за майката. Жалко и за нея, и за бебенцето. Това невинно създание как да разбере защо вече ги няма топлината на добре познатото майчино тяло, гласът на мама, присъствието й,? А и да разбере, файда никаква. За него предстои борба в този свят. Дано излезе победител, а на майчицата му да й е светъл пътя!

# 2 442
Мина и тази година. Като миналата, като по-миналата... все едни и същи. И бъдещите и те.

# 2 443
Аз пък съм забелязала, че колкото по-ласкаво я посрещам, колкото по-мили думи и прошепвам за добре дошла, толкова по-зле се държи с мен, кучката! На идващата нищо няма да й кажа!  No Mouth

# 2 444
Eни, компреси със смляно синапено семе(по моя край му казват хардал), смесено с брашно, правят се лапи - поставя се на гърба, да не попада в областта на сърцето и да не е върху гръбначния стълб. Кожата се маже с мазнина - кокосово масло, зехтин, най-добре чиста свинска мас. Това за пневмонията - много помага, но трябва да се внимава да не се допуска изгаряне. В спойлера сложих линк, който може да ти е от полза. Като малка много боледувах, често съм стигала до пневмонии и майка ми правеше такива синапени лапи. Помагаха, но след това трябва много пазене, наистина месец гледай да я задържиш във вас.
Друг вид лапи, също толкова ефективни са тези с мед, по спомен те се правят върху гърдите)не на гърба както синапените), но пак не се слага в областта на сърцето.
Дано да се повлияе от лекарставата и бързо да оздравява малката бонбонка!
Карамела, стягай багажа и дим да те няма - право в Елада!
Денят беше много луд, не много успешен и остави горчив вкус и много нерви, но каквото такова. Нямам сили да се ядосвам повече, няма умрял човек само служебни ядове. Налях си едно питие по този повод. Приятелката ми ми се накара, че не трябва да оставам сама и да си взема дупето в шепи и да акустирам утре вечер у тях(добре, че сме съседи и по чехли мога да отида). Тооо шепите са ми малки за такова дупище, но обещах да се явя - от мен ще е виното и ядките, ще взема и някакви мезета. Още едно семейство ще бъде на купона, та другите неща вече са си ги разпределили, може и нещо сладичко да измисля, няма само моята обиколка да расте, нека и другите са солидарни с мен.

Общи условия

Активация на акаунт