Отговори
# 2 415
ДУ!
Хайде на тръстиката, последен работен ден (официален), треБе да закрием работната година. Снощи си легнах в 9, спала съм 9 часа и половина до 6.30 с едно ставане с почти затворени очи до едно тайно място и пак мога да полегна и да поспя.
За 31 съм купила ххл опаковка пилешки гърди от бакалията на Тринки. Младежа ще ги прави на хапки с корнфлейкс. Трябва да се получи добро количество, че 12 броя тийнове ще срещат заедно 2023. Аз имам оферта, но няма да ходя. Ще си остана у дома, не ми се празнува. Искам да мога да си опна копитцата и толкоз. Отделно ще съм на тръни покрай тийна, дано не забъркат разни каши и предпочитам, ако се наложи да ходя да го прибирам да мога да реагирам на момента.

# 2 416
Морген. Копченцето за включване на любимия таблет на баткото е хлътнало навътре и не работи. Трагедия древногръцка, ви казвааам...лепнал жалната физиономия човекът, Аха-аха ше ревне всеки момент и като се сети, ми го носи в ръцете да го оправям...  Той тоя таблет е стар като Метусалем, видял и двете световни войни, с белези, рани, красива разклонен пукнатина на екрана, липсващо ъгълче от дисплея, обаче работи, животното... не мре.
Та въпросът ми е това оправя ли се и как? Целия гръб ли ще сменят? Или да не питам вас, ми чичкото майстор?

# 2 417
  • Пловдив
Добро!

Мързи, нямам идея за копчето...таткото няма ли го да разчовърка? Или някой сервиз да дириш наоколо?

Уинд и моя ще е у приятел за НГ, ама още нищо незнам за купуване и приготвяне и подозирВам как ще търчат на 31-ви в 18ч за пържоли и салати.

# 2 418
  • Наблизо
Честита Коледа,момичета!
Весело посрещане на НГ утре!

# 2 419
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добрютро, общество отбрано!
чакам госКе и съм като на влакче на ужасите. искам да започна нещо интересно, мноооого искам да се получи, има нишани да стане, ама пустата ми перфекционистка душица все се обажда - къде се буташ? не си ли знаеш годинките? ако е можело да стане, да е станало по-рано...
а е толкова откачено, че е чак прекрасно...

на нова година като на Коледа - у дома, с филмче и всички на купчинка. Simple Smile
на Коледа гледахме "Операция ьi" Горинич си я избра и беше в люта борба със себе си дали да е този или "Диамантената ръка" Simple Smile Simple Smile Simple Smile
за нова година ще му предложа "12 стола"

# 2 420
Мързелотче, много, много съчувствам и на теб и на баткото! Дано бързо да оправите устройството. То аз се поболявам като ми се прецака лаптопа... Милата душица Heart
Трябва да се завлека на фризьор, а главата ми е балон... Егасимус и в Елада требе да се ходи. Не мога да се позная, приемам ваканцията като ангажимент, който ме натоварва...

# 2 421
  • Пловдив
Аааа, Кармелотке, ш ти се карам пак! Вместо да си в еуфория ти кви ги ръсиш тука? Ай шта замолвам Kissing Heart Иди се нагизди и зарад мен. Чу-ли?

# 2 422
Карамелчик, слагай новата прическа, обличай някой фустан и отивай в Елада да събереш настроение и сили за новата година Kissing Heart Нашата организация никаква я няма. Вече ми е все едно.

Къде пак се юрна този народ в последния работен ден?! Хвърчат разни документи напред-назад, всичко е супер спешно, разбира се.

Навсичкото отгоре станах с една част нагоре и целия свят ми е крив.

# 2 423
  • тук и там
Добро утро! Вчера слезнахме до центъра и се сетих що толкова рядко ходим там..То народ, народ, не можеш да се разминеш.Омешихме се с тълпата, наваля ни дъжда и се прибрахме-нито греяно вино пихме, нито ядохме там,три пъти се губихме един друг заради навалицата .(стресирах се яко, като  помислих че съм загубила  малкото). Та накрая  пак у дома хапнахме и пийнахме.ММ ми купил една саксия с  червени рози, поръсени с брокат..
Сутринта каката щяла да приготвя закуска за всички. Не е станала още..В кухнята пак ще е все едно бомба е паднала след нея, ама да не и секвам мераците за готвене- появили се незнайно от къде тези дни, ще я оставя да твори.
Преядохме яко последната седмица , още май имам сарми в хладилника. За НГ продават тук едни пуйки  напълнени с различни пълнежи,-гъби, стафиди и др.,  мисля да взема и да я сложа в крок пота и да не се занимавам. За първи път ще посрещам новата година  със страх, а не с очакване за нещо хубаво..
Все по-често от огледалото ме гледа някаква баба..А вече поглеждайки дъщеря си, виждам все по-често  една млада дама, а не дете..Някак с носталгия ще изпратя годината, и с  тревожно усещане  че се задава  буря  ще посрещна тази..

Карамелка, слагай новата прическа и отивай да се забавляваш в Елада. Гледам в момента "семейство  Даръл" и ми остава  едно хубаво лятно  чувство .Кто гледам красивите  кадри от Гърция, оставам с  (измамното може би)  впечатление , че хората там не тъгуват..

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 11:28 от Кайсия

# 2 424
Аз ще правя свинско със сини сливи и картофено пюре за новогодишната трапеза, питка и зелена салата с нар и кукунари.

Сутринта ни събуди симфоничния оркестър на града, който свиреше коледни песни буквално под прозореца ни ❤️🥰. Беболина се развълнува много. После пък мина дядо Коледа, който раздаваше играчки и подари на дребната цветна гривничка.

Обадиха ми се от Самсунг за часовника, признават гаранцията и ще го поправят безплатно. Днес идва и новият ми часовник, който ще ми е новогодишен подарък, та малко по малко всичко се нарежда ❤️

# 2 425
Мид, чудесна новина. Радвам се, че лека полека се появяват причини за усмивки при вас. Все така да е занапред.

Карамелче, оправи си косата, дръпни се за плитките, удари си два шамара да се освестиш и заминавай за Елада с настроение и широка усмивка. 🙂

Сис, време беше ❤️

Нещо ми се губи Фил. Надявам се всичко е наред.

Поредната загуба на обичан човек. Отдавна спрях да задавам въпроса "Защо?".

# 2 426
Изобщо не ми е до празници. Синеочето е с пневмония. Искаха в болница да ни пращат,но вече нямало места. После инжекции,спазарих се да е сироп. Пак имаше боцкане ,Урбазон й сложиха. Много плака милата,много я боля. А още 2 дни трябва да й слагат. 😓 Пазете се,че е страшно.

# 2 427
Любими мои, благодаря за съпричастността и, че ме нахъсвате Heart
Добре, че отидох на фризьор, толкова положително се заредих в салона! Направиха ми косата прекрасно. Навън е мрачно и студено, но аз се бях барнала с бяло палто, ментов фустан и хубава прическа и определено си вдигнах настроението Simple Smile
Събрах багажа, хем исках да не влача много парцали и подбрах фустани, които мога да нося с едни и същи ботуши, хем пак се нафули пълен куфар. Недовършен мърмори, викам млъквай, че ще си запаша пАлтото в бикините и така ще дойда Joy Ма на него му е все тая, каза само да си взема повече пижами щото щял да ме изхранва в стаята.
Докато ме нямаше е станало мини наводнение в кухнята... Аман! Сега няма топла вода там, ама вече догодина ще оправям, къде да търся майстор сега. Топлим вода в кана... как да тръгна и да ми е спокойно...
Лав, съболезнования!
Ени, много съжалявам за Синеочето. Гушки и скоро да тича здравичка и веселка Heart

# 2 428
Ех, Лав, съжалявам.
Ени, горкото Синеоче. Да се оправя бързо-бързо.
Почти всички дечковци около мен са болни Sad

На мен май за първи път ми се случва да посрещам новата година със страх и свито сърце. Обичайно се надявам новата да е по-добра от старата, всичко лошо да остане зад гърба ни, но сега не е така. Лошото изглежда неизбежно.

# 2 429
  • София
Ужас Ени. Дано се възстанови бързо Синеочка.
Много болни има.
Кара Миа, стягай фустанЯ и марш към Елада.

Общи условия

Активация на акаунт