Отговори
# 360
  • France
Аз много често използвам "голям зор". Хайде сега, бабешко било Joy

# 361
Фил, много неща не знаем. Каквато и да е истината ти пожелавам да се оттървете от този невървеж и да си намерите ново място за живеене.
Панди, ще взема да следвам съвета на майка ти за всеки случай. 😊

ММ разбира доста като говоря на български, но не го говори. По същият начин съм и аз с неговия език. Сега покрай малкия започнахме повече да усвояваме един от друг. Най - вероятно само аз ще прогоря неговия език, а той ще остане на ниво разбиране.

# 362
  • France
Каквато и да е истината ти пожелавам да се оттървете от този невървеж и да си намерите ново място за живеене.
Дано!

# 363
Лейла, дъщеря ми тръгна на градина/ ясла (аз все градина си казвам, защото беше частна и там нямаше строго разпределение по групи и т.н., та за мен си е все градина) на  18 месеца. Преди това ми беше вдигала темп. веднъж, но пък качествено- 40 градуса. Първата година и половина се скъса да боледува. Но имахме много читав педиатър, който нито прибързваше  да предписва  прием на лекарства, АБ пък съвсем (имам случай да рева да го моля да й даде АБ, че се беше измъчила и заприличала на сянка) и реално с негова помощ изгради много добър имунитет.
Малкият пък- бебе,в периода, когато му никнеха зъбите и респективно имунитетът спаднал, сестра му носеше всякакви вируси от градината, без самата тя да боледува. Тогава върлуваше свинският грип. Боледувал ми е много до 11- месечна възраст, въпросният педиатър му е изписвал няколко пъти АБ. И дотам. Тръгна на градина на 2 годинки точно- не е боледувал от нищо градинско, т.к. вече  беше изкарал всички възможни вируси и имаше имунитет. Като цяло, него като по- малък го удряше в стомахчето по време на жегите, та лятото беше неговото време за темп и вируси, летни. И от тогава сме все така- до онзи ден с 39,3. Това е моят опит.
А, забравих варицелата- донесоха ми я от градината, та аз я лепнах. За тях съм много доволна, че я изкараха- също на крак. Каката с повечко пъпки, малкият с една, но нито темп са вдигали, нищо. Затова пък аз бях с дни на легло и това е случаЯТ, в който помолихме свекърва ми да дойде да ни помогне- аз просто не бях в състояние до тоалетната да отида дори, камо ли да се грижа за две малки деца (на 6 и две и половина).

Но това е решение, което двамата заедно трябва да обсъдите и да вземете.

# 364
Лейла, нашата боледува средно на две седмици по 4-5 дни и в началото беше температура, сопол и гърло, сега само сопол.  ВитЦ, спрей за гърло и капки за нос изписва нашата лекарка, даже вече не ходя. АБ не е пила. Не съжалявам, че я пуснах изобщо. А и в момента денят ми е запълнен от 7 до 16-17 докато я взема, това време за всеки ден фитнес и работа до обед ми идва супер и се чувствам много добре, та така. Ако беше с много боледувания и ходеше по 5 дни в месеца щях да я спра.
Бързо оздравяване на болните!

# 365
Копирам от другата тем а,че ги обърках .
Здравейте 😀
Много ви изпуснах. Май няма да мога да наваксам. Надявам се да сте добре всички! 🤞Ако някой има нужда от прегръдки пращам, стискам палци ако трябва на някого.
Голяма заспа съм значи .Извинете моля Simple Smile).Както и да е доста изпуснах .дано успея да съм по редовна .

# 366
  • France
Ох, най-после малко почивка. Приспивам Славчо. МН най-после реши да извади одеяло и за себе си. Миналата вечер му станало студено. Сериозно мисля, че вътрешната му климатична инсталация е бъгната. Rolling Eyes

# 367
Наготвих се следобед,да компенсирам трите дни почивка от кухнята 🤪-пилешка кавърма, баница,наденици пекох,и картофена салата.Фурната не я бях включвала от,хммм,май от близо месец 🤔.Само осигурих шарана за утре,че такова нещо не готвя.Кот искат да го правят,само да не е в моята кухня(не че има шанс де😂).
Нещо забавно и вярно(за обкръжаващите ме🤭) ми попадна тези дни:
Скрит текст:
Или иначе казано-Господи,дай ми силни нерви,а не к@л@шник,че ще ги избия всички Whistling

# 368
Скарахме се с ММ. Обиди ме много. Не толкова заради причината за това, че повиши тон, а заради начина. Груб и недодялан продължава да бъде, но има граници, които няма да разреша да прекрачи, пък ако ще това да значи да живеем на различни места.

# 369
За поредна година взех от Метро филета от Африкански сом. Утре вечер след работа само ще ги панирам. Никулден е много тачен празник в нашето семейство, но тъй като децата отказват пържена риба, а шаран плакия ще трябва само двамата с МН да довършваме с дни, та си го спестявам. Панирана рибка бива. Особено ако има и пържени картофи към нея.
Да оздравяват болниците! И майките им да се наспят тази вечер. Моята от днес направо я пиша излекувана. Щом и на кръжок, и на курс отиде вечерта...Дано не клекне, като сестра си след няколко дни, с начале.

# 370
Сисуне, пращам прегръдка 🤗

Детето уж ще спи, става, ляга, вода пи, после в обратен ред и така вече 9999999 пъти, а аз заспивам седнала.

# 371
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Влитам да се оплаквам, моя син си пуска клипчета на лаптопа, през моя , Google профил... Резултат - абонирал се е за поне 50 канала, телефона ми не спира да дрънка, получавам съобщения, обновления...
 Ще готвя, пълнени чушки, ми не готвих, купих кайма от Лидл ( Тринайсетице, ще ме прощаваш ), беше адски мазна, и леко гадна...Бях на кантар да я готвя, ама почнах. И тя била солена, и аз солих, и на финала имах избушени чушки и гадна плънка...
Айде в канала, а така да мразя да хвърлям храна!
 Ииии, това далеч не е всичко, купихме сьОнга, филе, да го пека утре , всъщност днес след 16-8 часа. И две ципури от пазара, с карантия вътре... Май е добре да ги чистя сега, не довечера като се приберем...?
 Иначе си купих лимони, чесън, соев сос, дано стане тая риба, че ще иначе ще търкаме филийки на Никулден!

# 372
Съни, вземи и направи в Гугъл и в Хром отделен профил за вход, за да влиза от там. Иначе е мъка.
Хубав вторник!

# 373
Май е късно за отговор, но да Съншайн, трябва да се почисти рибата.

Честит празник на празнуващите! 💐

# 374
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Май е късно за отговор, но да Съншайн, трябва да се почисти рибата.

Честит празник на празнуващите! 💐
Добро утро!
  Като виден таласъм я изкормих и измих.
Някога се чудех какво толкова прави майка ми вечер след като ние си легнем...Ей такива подобни битовизми ще са са били!
 Весел празник на всички моряци, банкери и именици!

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 07:05 от Sunshine-rainbow-lollipop

Общи условия

Активация на акаунт