Отговори
# 405
# 406
  • тук и там
Нещо не  се чувствам добре днес пак. Нищо няма за ядене. Имам телешко и  свински котлети , май и пил. бутчета-ама не ми се чистят. Кажете , моля, някоя рецепта за ядене дето се готви само.Нещо дето да го хвърля в крок пота  примерно и да не се занимавам,че не ми е до готвене днес.

# 407
  • France
И аз не съм във форма. Само ми се лежи и почива. И аз теглих късмет и ми се падна:

Като се има предвид, че работя домакиня, нещо хич не ме блазни подобно повишение 🤭🤨
Бюти, съчувствам ти. Все едно си чета дневника от преди 3 години. И ме чака същото с номер 2. Бля! Tired Face

# 408
На мен ми се падна признание във всяко начинание. Звучи ми като виц Simple Smile

# 409
Нещо не  се чувствам добре днес пак. Нищо няма за ядене. Имам телешко и  свински котлети , май и пил. бутчета-ама не ми се чистят. Кажете , моля, някоя рецепта за ядене дето се готви само.Нещо дето да го хвърля в крок пота  примерно и да не се занимавам,че не ми е до готвене днес.

Боб, заек, свински джолан, телешко…сигурно и бутчетата ще станат. Аз винаги готвя по-слабата степен за 8 часа, та може би по-силната за 4ч. трябва да използваш. Мятай бутчетата с 2 картофа, 2 моркова, малко вода и подправки и каквото стане.

Редактирам се, защото забравих, че ти пощиш пилето. Ами значи телешкото.

# 410
  • Наблизо
Моят късмет!А дано!!!!!

# 411

Аз съм отбор Галена Joy

# 412
  • тук и там

Аз ще танцувам танго с късметЯ!

Попи, благодаря! Heart

# 413
  • Пловдив
Сипвай, Кармелота, сипвай... Grinning

# 414
Станах досадна вече с моите проблеми,знам, но имам нужда от съвет и няма към кого вече да се обърна. Беболина подържа ниска температура - 37,3 от сутринта, но е ужасно крива. Плаче, не дава да я пипна или пък в другата крайност,иска да я нося на ръце и щом я оставя пищи и се тръшка. Обадих се на педиатъра по-рано и той ми каза да не я водя ако е по-добре. От спешното онзи ден пък ми казаха, че ако продължава да вдига температура да я заведа отново задължително! Дори го повтори и потрети, за да се убеди,че ще го направя при нужда. Седя и се чудя какво да правя?

# 415
Вдигане на по-ниска температура,както и по-дълго задържане без,се води подобрение.Обикновено е за 2 до 4 дни, особено ако се провежда някакво лечение (не помня какво ѝ имаше този път,в смисъл,диагнозата).За такава Т аз не бих водила дете по спешни кабинети.

# 416
  • тук и там
Сиси, и аз за такава температура не бих ходила в спешното. От колко дни е с температура Беболина?
Други симптоми?

# 417
Според мен в СП под висока темп. са имали предвид над 38,5.
На много места темп до към 37,5 се приема за нормална.
Дори в училището на децата по време на Ковид пандемията, когато мериха темп. на входа на всяко дете, пускаха такива и с 37,4.

А е нормално да е кисела, макар и с ниска температура.

# 418
  • София
Хопала! Grin

Сис, нормално е до няколко дни след високата Т да вдига Т от порядъка на 37 и. Това се брои за подобрение, ако няма други симптоми, които да са се обострили или да са новопоявили се и смущаващи. Не си струва да я мъкнеш в спешното.

# 419
Сиси, и аз за такава температура не бих ходила в спешното. От колко дни е с температура Беболина?
Други симптоми?
От събота. На гърлото има гной, ухото е червено и естествено носа тече като чешма. Кашля малко,но мисля,че е нормално, заради носа. Заспа сега! Дадох и парацетамол, хапна няколко картофчета и заспа горкото. Спи спокойно, не изглежда да диша много тежко!
Трябваше да ходим да изберем торта за баща й. Голямо празнуване ще падне ,няма що!

Общи условия

Активация на акаунт