Признавам си, че съм невежа по този въпрос, досега не съм се интересувала от този тип уреди.

вървиш, вървиш и току чуеш българска реч. Мислили ли сте да го тествате за алергии. Монстито също правеше много отити, докато не му спряхме глутена и лактозата.
Последната реплика е част от виц, но няма да го разказвам, щото аз живея във виц. Отчетох трудова повинност в каторгата и се прибрах да лъскам кочината. Госпожа майка ми се щура около мен и пита – аз с какво да ти помогна? На третия въпрос я изпратих да ми направи питие. Върна се жената с нещо сякаш излязло от уринарния тракт на Снежанка- студено, жълто и блудкаво. Питам я – сложи ли алкохол? Тя- много малко, щото се качваш на високо…Оф! Отместих го на страна, тя се завъртя и събори чашата, всичко стана в стъкла, а любимата ми чаша замина в небитието. Обаче нашата подскача- ама така не се оставя чаша!!! Мдаам, чаша не се зарязва на масата, госпожа, тя се позиционира на главата и се танцува с нея.
Ми, нямам стълба казвам, а той- а ти как се качи там? Ами с въже, отговарям – Пускай въжето, хлъц.