Отговори
# 570
  • Euskal Herria
Благодаря! Препратих линка, да прочетат и решат.
Признавам си, че съм невежа по този въпрос, досега не съм се интересувала от този тип уреди.

# 571
Аз днес приватизирах маминия пот.
Направих си нахута с телешко, спретнах и винен кебап. По-късно ще сваря ориз за гарнитура, мисля и картофено пюре да направя. Планирала съм и крем-карамел.
Сядам да пия кафе набързо и се изтрелвам до нотариуса с куп бумаги под ръка.
Все имам чувството, че е петък, а то едва четвъртък. И ми е много студено.

# 572
  • Наблизо
Пребих се.Отново.Стъпих на криво,изкълчих си глезена и натъртих коляното.
Слава богу сега ме боли повече натъртеното коляно,отколкото друго.
Тъкмо оставих ММ и детето да го води на училище и тръгнах пеша за спирката и бааам.
Човек се спря да ми помогне и се оказа българин (той разбра,след като попръжних една хубава на български,от болка).

Бяхме на УНГто,детето не чува добре и затова му е трудно с говора.Това е заради продължителните отити..Имаме една торба лекарства сега и се надяваме на подобрение.Ако не-операция.
Аз съм обаче по-спокойна.Поне е ясно какво му е,а не да му се лепят етикети..

# 573
  • Пловдив
Бърд, прати насам Yum

Минах със свекър ми...изследванията му са мн.добри и взе хапчетата. Сега остава да ги понесе леко.
Аз чакам пред  НЗОК за мм протокола...

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 14:45 от mystic woman

# 574
  • France
Бюти, понякога се учудвам колко много българи има във Франция Flushed вървиш, вървиш и току чуеш българска реч. Мислили ли сте да го тествате за алергии. Монстито също правеше много отити, докато не му спряхме глутена и лактозата.

# 575
Браво, Мисте, радвам се. Стискам палци да понесе леко терапията Flowers Four Leaf Clover
Отваряй прозореца, мятам.
Забравих да пусна хляб преди да изляза. Голяма съм патица. Заклещих се в кантората, народ и чудо.

# 576
  • Наблизо
Фило,навсякъде има по средна Европа.Най-много съм чувала в Германия.

Правили сме за алергии,не е това..Не сме имали отит от повече от година и половина,но сега с училището и мутантите бацили там..си го удря.
При гледачката нямаше проблем..но 115 пъти по-малко деца бяха.

# 577
Номер 2 правеше много отити и бронхиолити като бебе. Пак във Франция това. Антибиотици, лекарства... Намален слух също. Когато се преместихме в Германия, попаднахме на добър УНГ, който му направи серия тестове, каза че проблемът е заради полипи в носоглътката, оперирахме ги около третата му година и оттогава боледуванията приключиха.

# 578
  • Fairbanks, Alaska
Бюти, понякога се учудвам колко много българи има във Франция Flushed вървиш, вървиш и току чуеш българска реч. Мислили ли сте да го тествате за алергии. Монстито също правеше много отити, докато не му спряхме глутена и лактозата.
То да е само във Франция.... Аз в Германия се срещнах с българка от моя град и живееща в съседен на моя комплекс.

# 579
Голямата имаше намален слух. В началното училище го установихме. И тя така, нямаше година без поне един отит, а почна да ги прави още в ДЯ. Няма по-ужасно нещо от това, в малките часове на нощта, детето да се събуди с писъци и да няма успокояване. Поне знаехме и със затворени очи пътя към УНГ отделението на Университетската болница. Че там са едни лабиринти... Когато се установи проблема, лекарят изписа едни отобалони, които се надуваха с носа. И много дъвчене на дъвка. Забрани всякакви слушалки в ушите и за няколко месеца се възстанови.

Сиско, поздравления за изпита! ❤️ Беболина и другите болни дечковци и мами да оздравяват!

Предстои ми банкет, ама хич не съм настроена на такава вълна. Колегите още се плацикат в басейна, аз уж опитах да дремна, ама не ми се получи.

# 580
  • Euskal Herria
Аз най-много българска реч чувам във Виена. Simple Smile
При нас българите сме една шепа, дали има и 20 човека.
Цял ден се разправям с НОИ. Големи недомислици и неуредици, поне попаднах на адекватни служители по телефона. И това при положение, че и ПИК вадихме, и електронни подписи... Представям си пък без тях какво чудо ще е.

# 581
Добро вече, добро сте? Па мене ме зоват Беба Sunglasses Последната реплика е част от виц, но няма да го разказвам, щото аз живея във виц. Отчетох трудова повинност в каторгата и се прибрах да лъскам кочината. Госпожа майка ми се щура около мен и пита – аз с какво да ти помогна? На третия въпрос я изпратих да ми направи питие. Върна се жената с нещо сякаш излязло от уринарния тракт на Снежанка- студено, жълто и блудкаво. Питам я – сложи ли алкохол? Тя- много малко, щото се качваш на високо…Оф! Отместих го на страна, тя се завъртя и събори чашата, всичко стана в стъкла, а любимата ми чаша замина в небитието. Обаче нашата подскача- ама така не се оставя чаша!!! Мдаам, чаша не се зарязва на масата, госпожа, тя се позиционира на главата и се танцува с нея.
Тъкмо събрах стъклата и чувам някой да мучи нечленоразделно на улицата. Показвам се, един съсед се нарязал на мотика и едва стои на краката си. Вика ми – дай ми една стълба! Защо ти е, питам, а той – да се кача при теб да изпия едно питие, хлъц!  Joy Ми, нямам стълба казвам, а той- а ти как се качи там? Ами с въже, отговарям – Пускай въжето, хлъц. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ма как се надушваме професионалните спортисти. Ако бях по-гостоприемна щях да имам компаньон, на когото да кажа – дзън! Cocktail
А сега съм принудена да го кажа на вас.
ПП Личната ми е изписала диклорапид, казала е на недовършен, ако до 5 дни нямам подобрение да се явя лично.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 18:28 от Caramella

# 582
  • France
Голямо лежане днес. От дивана на леглото... оттам на другото легло и пак на дивана. Направо ме заболя снагата от толкова бездействие.

# 583
Карамелчик, необзаведено, ама пък има два полилеЙ Simple Smile Айде, да приключва вече тази одисея,  пу-пу.

Тъй, оправих бумагите, свърших работата в банката (на четвъртия път), хлябът се пече, гостът пътува насам. Викам вече да си сипя Wine Glass

# 584
Бърдче, полилеЙте са три, единия е малко счупен, ма не си личи, щот фотографа е пиЕн Joy
Днес изръшках и прослушах всички сайтове  разполагащи с този модел полилеЙ, да си търся резервна част и няма и няма. Накрая ще ми писне и ще накарам онези отворковци да ми купят нов, пък счупения да си го носят дОма...

Общи условия

Активация на акаунт