Отговори
# 60
  • тук и там
Карамела, Бърд, какво пак съм изтървала? Какви са тези тайни знаци на никовете, и отатък пак има хора с такива? КазУвайте, че то човек нИмоЙ да ви остави за малко..Отидох да подомакинствам няколко часа, и вече тайно общество с тайни знаци завъдили..

П.П. Сега изчезнаха...Не знам какво става..А аз даже не съм пила алкохол днес още ,пък  ми се привижда..

# 61
Бъг е, Кайсия.

Детето буча цял следобед за кекс. Ходи работи. Правих кекс.

# 62
Какви знаци? Даже не съм разбрала.

# 63
  • тук и там
Ами такива  на маймуница, еднакви -дълги. Някои имаха, други нямаха. На мен ми приличаше на сръбска псувня  написана на маймуница..Grinning. ..Не знам защо направих такава асоциация пък аз.Grin.
Ако има психолог в темата-да каже..Trollface
Нещо такова примерно
П*/P23"@L?'Т№$70\}/@#%6M..

# 64
Бъг е, няма нужда от психолог. Вижда се през пълната версия.

# 65
  • тук и там
Сирос, знам. Шегувам се. Това като теста с мастилени петна ..Аз ги разчитам като сръбска сочна псувня, друг като друго..Всеки според това, какво му говорят бръмбарите в главата му..Grinning

# 66
А на мен ми личи, какъв съм киселоч. Пу психолога за мене 🤭

# 67
  • France
О, Джоли, добре си ни дошла Kissing Heart
Аз продължавам да си нося ffp2 маската в обществения транспорт. Това лято бях единствената в самолета.

# 68
Ох, синчето ми пооправи настроението. Вика- "Ама мамо, ти трябва друг мол да си харесаш. В този, с гадния си паркинг ми беше ясно, че да стане такава беля беше въпрос на време. Ти просто подрани, аз още два месеца макс ти давах". Та така, другарки. ИзвинетИ- вещици такива! Сега имам заръка да сменям мола. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 69
Ей,ме нА, да се отбележа 🧙
Кло, много хубава вещерска къщичка спретнала, с кеф да си додиш 😉
В котела днес бях забъркала няколко задачки, обачееее...изпариха се, нищо от плануваното не свърших. Такова мятане с празна глава...много яко 🤣🤣🤣 Врътнах една пералня, фърлих дрехите по радиаторитИ...ииии дотук с продуктивността ми. Сега мацам тук, същата картина с котаци, по заръка на миУтУ 🤔 Побърка се тоз народ с тез котаци..😆  Да доложа, че онази картина дет и люснах един лак, дет не беше за ней...я оправих, доколкото бе възможно. Стана, учудващо и за мен, доста добре. Закупих лак за гваш боя и акрил...напраЙл, дал на детето на леля. То доволно, доволно, аз два пъти 😍 С такъв мерак си ги замъкна към тях, че само тва ми стигаше.
Та, почнах сега подобна, като оплесканата..но имам проблем, една и съща картина имам проблем да рисувам...някакво психично разстройство ще да е 😁 Абе, не мий интересно вече...Но. рисувам, рисувам, кво да прая, желаний изпълнявам.
Никакви елхи не видях...Палмата на Сис, обаче, да 😍
Джоли, здрастЕ!
Пак роман изписах 😶

# 70
Неочаквано свободен следобед. Отчитам 2 тави картофени кюфтета и 4 тави сладки корекомки/балеринки. Истински тави, големите, от фурната. Следобедните ми подвизи ще бъдат изядени за нула време, ама поне народонаселението ще е доволно. Поуморих се, а риохата ще ме довърши. Поне ще спя като бебе.

# 71
Бръмбари да искате в моята глава Simple Smile

Сиросче, кажи за кекса. Каня се да правя с портокалов сок, шоколад и боровинки, обаче нямам рецепта. Имам един много успешен опит от миналата зима, става страхотен кекс, обаче не записах рецептата и не успявам да я открия. Та ще бъркам импровизирано, пък каквото стане.

# 72
Бръмбари да искате в моята глава Simple Smile

Сиросче, кажи за кекса. Каня се да правя с портокалов сок, шоколад и боровинки, обаче нямам рецепта. Имам един много успешен опит от миналата зима, става страхотен кекс, обаче не записах рецептата и не успявам да я открия. Та ще бъркам импровизирано, пък каквото стане.

И после да я споделиш тук!
Имам продуктите, но нямам желание нещо. А звучи чудесно!
Всички вкъщи и без това тази седмица само питат- ДНЕС има ли сладкиш?

# 73
Джолева, добре си дошла. Аз се пиша в комитета по посрещането, ама заради часовата разлика закъснях..

Момичета, да ми стиснете едни палци. Обадиха ми се да ме интервюират за работа от една компания. Не съм подавала резюме, те ме намерили в линкдин. По-висока позиция и много по-висока заплата, голяма фирма с офиси в 5 държави, за главен счетоводител ме гласят. Аз съм доволна от сегашното си място, но тези направо го отвяват. Та сякаш ми се иска да стане.

Сладкиши в къщи не се правят. Талиите си следим:laughing:

# 74
Мьос, това беше много подло!!!! Кюфтаците мога да ги преживея, но корекомките - не! Искам! Много ги обичаме, ама пусто калорийна бомба са си. Или да се самонавивам, че изварата ги прави полезна храна, а?!
Ако месеца си личи какъв ще е от първия ден ще трябва да се гръмна. На работа един вагон задачи, една през друга. На ТЕЦ-а успях да доложа за проблема, но никой не ме потърси. Засега е тишина, дано да са дошли и разбрали кво-що и без мен. Ха дано, ама надали.
Пуснах в ЕТИ на фраер да пръжна шницели от месо. На половината време обръщам, то панировката остана по хартията за печене. Що ли, щото русокосата в мен не спи, кой да напръска с мазнина?!!! Ама гиричка си сипах! 😛 ЕТИ готви, аз спортувам, след малко ще се изпитваме с тийна на първа промишлена революция. Ефект от диктатурата има - школото праща предимно 6-ци, предпочитам демокрацията, но явно трябва да държа вилицата на врата, а мразя.

Общи условия

Активация на акаунт