Отговори
# 75
  • София
Бабри, ще те грабна, ти вече тях си явно.

И ние пазим талия.

# 76
Сладкиши в къщи не се правят. Талиите си следим:laughing:

И много добре правите!

Като бяха малки децата, се стараех, правих разни наистина чУдни неща, но те не ги ядяха. Та спрях.
После започнаха да си купуват, а спорадичните ми опити да ги накарам да предпочетат домашно направени, удряха на камък.
Но покрай пандемията вече започнаха да ценят домашно приготвените кексове, опити за тортички и т.н, съответно- започнах отново да правя. Така предпочитам. Не ми е по- лесно, но със сигурност предпочитам като ядат сладки неща, да са домашно направени.

Успех! Стискам парци, БабриHug

# 77
Бабри, пиша я станала работата 🍀

# 78
Ш`ви изтиквоча аз вассссс....
Елхата накарфичена, къщата наръсена с гирлянди, и в баните има даже... виното налято... и малката квиква - мамоооо, ти ми обеща палачинкииииии... и на мене ми причерняваааа...

# 79
Каня се от няколко дни да видя,какво ще каже "приятелят" ми кантара.М'че изкара ме по-малко,от колкото като приключих с диетуването 😳.А определено бях качила някое кило.И кво излезна-хем се разнообразявам с работата,хем пари ми дават,хем отслабвам 😁.Ама едно време не ми действаше така 😂

# 80
Я да си запазя и аз едно място до врящия котел, може да ми дойде и на мен музата да драсна нещо в темата.

# 81
  • София
Здравейте!

Кло, благодаря за новата тема! Чудно оформление, надминала си себе си!

Джоли, добре дошла!

Мен ме е срам от себе си вече, че съм обещала на детето кекс да направя от преди месец време. Все не стигам до кекса. Отделно курабийки чака да й направя, но те са пипкави и съвсем нямам време за тях. Като Тили съм - предпочитам да яде сладко, приготвено от мен. Но все не се получава.

Бабри, стис! Flowers Four Leaf Clover

Прити, бързо да ти минава ръката!

Помня майка ми преди повече от 20 години как си счупи ръката на излизане от банята. В коридора пред банята се подхлъзна, хем беше сухо, джапанкит е й също бяха сухи, но плочките ни бяха такива пързалящи се. Аз бях в другия край на апартамента, но чух костта като изпука. Scream

# 82
Ренко, супер! Я ми прати твоя кантар! 😜
Забравих преди малко - Джоли, добре си дошла! Радвам се да те видя в темата!

# 83
О, Джоли, добре си ни дошла Kissing Heart
Аз продължавам да си нося ffp2 маската в обществения транспорт. Това лято бях единствената в самолета.
Прибрах се вече.

# 84
  • Пловдив
Някои неща не мога да ги вдяна, ма карай...малко мий виното Wink

Бабри, стискам! До сега пак ли главен си била? Изненадах се ...някак в друга сфера си те представях Blush

# 85
Браво, Бабри! Ти си нашата гордост! Само напред и нагоре!
Ние бяхме на разходка с Беболина

# 86
Някои неща не мога да ги вдяна, ма карай...малко мий виното Wink

Бабри, стискам! До сега пак ли главен си била? Изненадах се ...някак в друга сфера си те представях Blush

Счети съм, Мисте, ама съм си объркала професията. Трябвало да работя нещо, дето изисква размахване на камшик по цял ден. Много ме бива там Laughing

# 87
  • Пловдив
Хм...интересно..ся кажи, че и ти си Козирог и припадам! Sunglasses

# 88
Бръмбари да искате в моята глава Simple Smile

Сиросче, кажи за кекса. Каня се да правя с портокалов сок, шоколад и боровинки, обаче нямам рецепта. Имам един много успешен опит от миналата зима, става страхотен кекс, обаче не записах рецептата и не успявам да я открия. Та ще бъркам импровизирано, пък каквото стане.
Тази?
https://bg-mam.ma/p/1478464/45314355

Използвам случая да кажа, че ще продължа да допълвам рецептите в първия пост, но пусто време...все не стига.

# 89
  • France
Толкова спокоен ден, че чак намерих време да си сложа маска на лицето. От миналата година имам едни коледни чорапки - маска на Сефора и още не съм намерила време да ги сложа на краката. Tired Face Дано за тази Коледа да намеря.
Днес се втресох, като осъзнах, че ми остават по-малко от две седмици да изчистя из основи апартамента. Ох...

Бабри, стискам Flowers Four Leaf Clover Толкова ви се радвам на тези, които успявате да вървите напред в кариерата.

Общи условия

Активация на акаунт