Отговори
# 2 220
Имам дълбоко забравена машина за хляб, която иначе чинно си я разнасям с мен по чужбините. Stuck Out Tongue Winking Eye
Наскоро мислих да взема да й позабърша прахта, но не ми се търсеше рецепта.
Сега споделените от вас си ги запазих и като се приберем, ще покажа и резултат. Simple Smile
Преди доста я ползвах, но така и така не успявахме да изядем приготвения хляб, та все хвърлях и в един момент ми писна- не обичам да хвърлям храна аз.

За НГ традиционно сме си нашата си компания от няколко приятелски семейства, към която чат- пат се присъединяват и други (някои след това повтарят, други- не). Sunglasses Тази година ще сме в малко по- разширен състав. Blush Наели сме си хотелче в Балкана, само за нас си, като имаме осигурена програма, диджей, меню, изхранване в останалото време, абе- всичко. Имаме си и съгласуван дрес код, тази година е Murder on the dancefloor.
Само живи и здрави да сме, а аз да успея да се възстановя, че го позакъсах здравословно баш в края на годината. Hands Pray

Уми, честита да си! Hug

За дъртите пергиши и младите любовници- невърсейневър! Човек никога не знае откъде може да му дойде. Важи двупосочно.

# 2 221
  • Пловдив
А, Тили, баш така искам и аз на НГ Simple Smile Завид благородно! Blush

# 2 222
Карамела, не се спря! Днес не се работи, момиче!!! Дано не е сериозно порязването, макар, че и да не е дълбоко срязано, боли и дразни до каквото и да се допре човек. Бързо да ти минава!
За кръшкачите недовършени, хич не е въпрос на пари. Питайте патило, ма не ща да ровя в пепелта на миналото, макар, че онзи ден тийна ме пита защо сме се развели с баща му. Той беше на шест, хем уж разбира какво се случва около него, но не съвсем. Та като си навие на пръста една жена, че иска даден мъж, едва ли има сила да я спре, особено ако е хитра и добре си плете кошницата и има редовен, дълготраен достъп до въпросния недовършен ( в нашия случай новата звезда бе колежка).  Резултата две семейства разбити, общо 4 деца пострадали. Бившия недовършен и на новата  звезда не им трябваха деца да им се мотаят в краката и да пречат на великата любов, та солидарно си зарязаха децата. Та плюйте си в пазвата и се молете да не ви стига такава житейска ситуация.
На нова година тийна ще е с компанията си, мен приятелка и съседка ме кани у тях, но не съм сигурна дали ми се ходи. Ако съм си у дома мога да се изтегна с книжка в ръка и чаша вино наблизо.

# 2 223
Броя ги аз, двайста поредна година ще посрещаме у дома Нова година. Вече и не ми липсват събиранията с компания. И компанията ни не е това, което беше. Пък и голямата вече празнува с колеги, малката е нито риба, нито рак. А двамата, да изсипем за ресторант, за една нощ пари, които до скоро биха ни стигнали за изхранване на фамилията за две седмици, ами благодаря. Предпочитаме да си удължим  годишната отпуска, на морето с четири или пет дена, цялото семейство и точно компенсираме това аху-иху за двама, навряни един плътно кой знае до кого и принудени да слушаме някоя не по вкуса ни чалга.

# 2 224
  • София
И аз съм така, но Недовършений мой е силно контактен и не издържа в нас. Ето, покрай моето боледуване, вече е изтрещял.

# 2 225
Уиндче, ама и ти не спираш, толкова ремонт отхвърли и то сама Hug То и аз де факто сама напъвам, де. Това, че някой е оставил едни пари, не значи, че ремонтът ще се свърши сам. Не казвам, че не са важни парите, ама и само с тях не става, ако няма кой да блъска...
Направо ми се иска да грабна един чугунен тиган и да го очукам по тиквите на все що има недовършени по света...
Боли ме порязаното, от стъкло много гадно боли, с нож съм се рязала, сякаш не е толкоз зле, знам ли, може и да съм забравила.
Да идва Уиш и да раздава възмездие с тигана Heart

# 2 226
  • Пловдив
Бър, и аз кат твой муж Grinning  ... до сега 1 НГ сме си били у дома и то с гости Smiley все пак е празник.

# 2 227
  • София
Мисте, може ли да те помоля да го вземеш с тебе моя социалния? Държи се прилично, забавлява се, танцува, хапва, а ако се разберете - няма да пие и ще кара. Аз ще спя. Joy

# 2 228
  • Пловдив
Joy  ам що не...все пак ще има купооон Wink

# 2 229
Карамелче, аз се спрях за празниците ☺. Утре ще продължа с релакса, после на 29 и 30 съм на тръстиката, ще трябва да викна майстора да види колко умряла е пералнята ми. Ако трайно се е предала трябва да купя нова, да викна майстор да я върже. После имам довършителни работи в хола и спалнята и ще се кротвам. Трябва да се опитам да спестя пари за ремонт на кухнята, ама там ще е голям зор, щото ще трябва сериозна пачка, че всичко ме дразни - под, стени (две от тях с плочки, които не искам...), мивка - изобщо кошмар ще е.

# 2 230
  • София
Мисте, Hug
Пращам ти го в колет вед-на-га заедно с кутишка задушен език (това сготвих) и малко коледни сладки.

# 2 231
Уинд, лоша ли ще бъда, ако ти кажа, че нищо по-лесно от това да издърпаш старата пералня и на нейното място, разказвайки едната, да закачиш другата? Играх го и с пералнята и със съдомиялната този номер. Издърпваш внимателно обратна вода, вкарваш на мястото маркуча на новата. Откачаш права вода, няма нужда даже от инструмент, защото е пластмасова врътката, закачаш директно на новата, нищо им няма на маркучите. Остава ти един от новата за резерв. Най-много да се наложи да смениш уплътнение, но го имаш в комплекта на новата.

Карамел, съчувствам. Единия ми крак е с осем шева, след сблъсък с осем милиметра прозоречно стъкло. Десет години не можех да накарам гадния белег да изсветлее. След това рязко спря да ми пука. Много боли. Hug

# 2 232
Недовършените... ахххх. Много мога да пиша,ам не ща. 😁 Преди две седмици Синеочка вдигнала Т в ДГ,звъни госпожата на обяд,аз се изстрелвам да я взема. 3 дни лежи и пъшка,на ръце я нося до 00,че нямаше сили да стане милата,а тоз МУ ми пише кво ще ядееемм,кога ще ходиш да пазаруваааш... не знам ко. Накрая не издържах и му написах 2 изречения,че на мен нито до ядене ми беше,нито до пазаруване. От вчера пак е болна дребната,температура ниска,сополи и ужасна кашлица. Това не му попречи да си свари крака и уши и да си викне дружката да си пийнат и хапнат,кво като детето не е добре. 🙄 Не знам,не знам... нямам думи просто.
За изневерите абсолютно никой не е застрахован. Халал да й е на някоя,нека Й. 🤪😆
Тъй,оплаках се.
На НГ не знам какво ще правим,сигурно ще сме си тук самички. Ден като всеки друг,никога не ми е било нещо различно. Само дето трябва да вися до 00:00.

# 2 233
Кло,  ми тя тая пералня тежи колкото мен... как така ще дърпам старата и ще пъхам новата... Не аз конкретно де, по принцип питам... Пък като си знам ръчичките, най-вероятно и наводнение ще направя...
Аз на моичкоя съм му казала, че ако ме зареже, всяка седмица ще пращам баткото на гости при новата звезда Smiling Imp
И мен ме вбеси днес. На имен ден са у свекървите, ама аз да ходя да го прибера, та да може да пие. А че аз тука лоча студена вода и ми мръзнат на червата....

# 2 234
  • Euskal Herria
Стана ли време за спортуване, м?

Общи условия

Активация на акаунт