Звездни компромати - Декември'22

• 296 425
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 285
Валери нещо се обучава, явно ходи на някакви курсове по говорене пред публика или подобни. Последните 2-3 пъти, когато го гледам направо му се разбира какво иска да каже. Бих му казала “браво” не е лесно да се видиш от страни, да осъзнаеш пропуските си и да започнеш да се усъвършенстваш, независимо какво е нивото и сферата. Писател може и да не стане, но пък един приличен изказ и лексика със сигурност ще са му от полза.

# 286
Евала на Мъск, не трепери пред властта на Байдън.
 Банда Банда, доколкото помня от На кафе, идва от т.нар. почитатели ( предимно деца) на Андреа. Убедена съм, че тя си го е измислила за пред младата си аудитория, кое ли пък дете реално би се заинтригувало от нея.
Хелън и Харисън са сладури, стареят като катедрали !

# 287
Аз да попитам защо американската полиция не прати по 70 полицая на Франсоа-Хенри Пино (собственикът на "Баленсиага" и онзи аукцион, който продава детски секс манекени и на синът на Байдън да им претърсят домовете и офисите из основи както направиха с М.ДЖ? Или за едни може, за други не??

# 288
Петя Буюклиева на пазар с мъжа си, снимана от папараци.
Скрит текст:
Скрит текст:

Помните ли децата г-ца Тереза и г-н Андреев от шоуто на Слави? Ето ги вече пораснали:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 00:56 от Карла_Карла

# 289
Петя Буюклиева на пазар с мъжа си, снимана от папараци.
Скрит текст:
Скрит текст:
Дъждът ги е навалял, изглежда  спихната косата ѝ. Не знам дали е пазарувала с това тънко пликче, но вероятно са до Южния парк , където всеки ден се разхождат.

# 290
Бърдаров е чудесен писател, със сигурност новата книга ще е интересна. Досега Абсолво съм чела, много ми хареса.

Тази Алекс Богданска пуска сторита с нейни реклами по света, но ми прави впечатление, че на тях е със старата визия. Т.е. сега не я снимат с новия нос, или? Иначе е много красива жена,но  с тоя одялкан нос вече не ми допада толкова.

# 291
Петя Буюклиева не знам как я търпи мъжът ѝ.
Ами тя май и свекърва стана, та за снахата ми е притеснено повече май Stuck Out Tongue Winking Eye
Изключително неприятна жена. Една от малкото, с които не бих разговаряла и минута, дори от куртоазия

# 292
Снахата не е българка, не живеят тук, не я мисли.
Петя има огромен талант, но е кукувица Sunglasses

# 293
  • Glasgow
Изпуснала съм купона 😁

# 294
Аз го хванах, голям смях направиха тия двамата. Ама Блажко не можах да преценя отслабнал ли е или си е опъвал лицето нещо?

# 295
Много е отслабнал май, отдавна ми направи впечатление. Не е същият, нещо този брак хич не му се отразява добре.

# 296
Не всички напълняват след брака като Мечо Тоцин Simple Smile.

# 297
Не всички напълняват след брака като Мечо Тоцин Simple Smile.

Аз винаги съм си мислела,че мама Ния е висока жена..обаче гледайки снимките им,тя с токчета,той един късокрак и е колкото нея ...

# 298
  • София
Много е отслабнал май, отдавна ми направи впечатление. Не е същият, нещо този брак хич не му се отразява добре.
Не е задължително да си дебел, за да си щастлив , въпреки че Тоца и вечните софри искат да ни убедят в това. Grinning

# 299
Изпуснала съм купона 😁

Аз го гледах, и включването на Божинката(Божигол, както каза Блажко) изслушах. През цялото време се чудих Благо дали може да си затваря устата напълно, зъбите му бяха все навън. А и наистина изглежда опънат или ботоксиран в лице и чело, веждите му са с много странна форма - с издърпани на горе краища.

Общи условия

Активация на акаунт