Звездни компромати - Декември'22

• 296 435
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Уилям и Кейт са били на тридневно посещение в САЩ. Кейт е била с бижута на лейди Даяна.
Скрит текст:

# 301
На последната снимка ръката на Уилям ми е на границата на приличното за пред хора. Joy

# 302
Много хубава тя

# 303
На последната снимка ръката на Уилям ми е на границата на приличното за пред хора. Joy
Това значи, че сА обичат, а не сА предстаВЛЯВАТ пред 'ората.
И една Мегън:
Скрит текст:

# 304
Изумрудената огърлица на Кейт има много интересна история. Подарък е на кралица Мери (бабата на Елизабет II) от индийските жени по време на посещението й с крал Джордж в Индия. После огърлицата се наследява от Елизабет, но тя не харесва чокъри и не я носи. Сватбен подарък е на Даяна. Стойността е около 12 милиона долара.

Допълвам за обиците й - те не са комплект с огърлицата, а са лична собственост на Кейт. От Asprey, на стойност 10 500 паунда.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 16:14 от Beauty queen

# 305
Стойността й ''се връзва'' много с форума, на който я носи.

# 306
  • софия
Изпуснала съм купона 😁

Аз го гледах, и включването на Божинката(Божигол, както каза Блажко) изслушах. През цялото време се чудих Благо дали може да си затваря устата напълно, зъбите му бяха все навън. А и наистина изглежда опънат или ботоксиран в лице и чело, веждите му са с много странна форма - с издърпани на горе краища.
Заради вас го върнах. Ами сладурчета са и двамата 😂

# 307
  • Варна
Имаме ли слухове, че Кейт е бременна?

# 308
Имаме ли слухове, че Кейт е бременна?
Не.

# 309
Мама Тоци е публикувала снимки от английската детска градина на Бест. Ще е добре да я посещава по-често, за да понаучи и тя малко езика и да не пише:
Never be so proud of our son.

Скрит текст:
Извиках 12 годишния ми син да попитам вижда ли грешка в текста.Той започна да се смее😂

# 310
Ама аз не казвам, че след сватба трябва да се пълнее Grinning, но Блажно си беше много добре в тяло. Сега изглежда изпит и затова мисля, че не му се отразява добре.
Предаването не съм го гледала, но на други снимки също ми се видя доста втален, особено в лицето.

# 311
Тоца защо се излага с този английски. Също и разни кифли в инстаграм. Какъв е  смисълът да се постват някакви дълбокомислени фрази на английски, преведени с гугъл преводач?Честно, не  разбирам.

# 312
Аз научих от тази тема за тази изпепеляваща любов . Човекът определено е романтик 😁😁😁

# 313
Heart Боклукът за един е съкровище за друг, както е известно. В преносен, в пряк, във всякакъв смисъл...

# 314
Бачорски ми излиза нон стоп в инстаграм , малко ми е в повече чувството му зa хумор . Инaче брaво , че е оправен , мaй проби с рекламата с Николета Лозанова , много досадна беше .😀 механата му много я хвалят като кухня .
След малко Диана Димитрова ще е по бтв.

Общи условия

Активация на акаунт