Звездни компромати - Декември'22

• 295 494
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 2 430
Кадиев да не е от вечните годеници? Докато не видя сватба, не вярвам Simple Smile

# 2 431
На Енджи Касабие библиотеката ... Laughing

А какво е "лумберица" и на какъв диалект е това, че ми стана интересно.

# 2 432
Предполагам глава, имайки предвид че галенината глава изглежда голяма за това тяло.

# 2 433
Кандидат съпругата на Кадиев бременна ли е, че нещо съм изпуснала?
Не е бременна

# 2 434
# 2 435
Бачорски обяснява в Сторито си, как Атанаска се ядосвала ✨⚡
Атанаска : Е ти се не напи в тоя живот 😂🥃
Бачорски : Аз тепърва почвам 😂
Имам поне 30 год алкохол 🥃🥃🥃
Повече да не му задавала този въпрос ⚡
Да видим до кога Бачорски ще и търпи забележките 😂

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 15:09 от Bria

# 2 436
Имам чувството, че Галена сега и да иска да спре с тези инжекции от страх да не дебелее ще продължи да ги прави. Изглежда потресаващо зле.

# 2 437
Стивън Тейлър и той обвинен в сексуално насилие от някаква, дето била "изнасилена" преди 50 години. Беше смешно, но вече не е.

# 2 438
  • София
Рита Ора
Скрит текст:
Елза Патаки
Скрит текст:
Кая и Остин
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Лили-Роуз Деп
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:

# 2 439
Само за диабетиците, които останаха без това лекарство, ми е жал. За коконите с мерак да са слаби без усилия нямам грижа, ако ще да станат 30 кг. Слаба воля, слаб ум и суета без граници. Кой знае колко девойки от фенската им база ще посегнат към същото “лесно” отслабване.

# 2 440
Сам Смит, отваряйте на ваша отговорност. 🙈
https://vm.tiktok.com/ZMFcHQbvY/

# 2 441
  • Благоевград
Ох, този Сам... Страшно много харесвам песните му, харесва ми гласът му, обаче защо му трябва сега това глупаво държание. Сигурно хората с неговите предпочитания ще го харесат, сигурно ще спечели още фенове, не знам, но лично мен ме провокира само да го слушам. Ще видим до къде ще стигне.

# 2 442
Сам Смит, отваряйте на ваша отговорност. 🙈
https://vm.tiktok.com/ZMFcHQbvY/

Тотално изплиска легена. Какво се случи с него та така превъртя тоз човек?!

# 2 443
  • София
Значи с ваксините ни чипират и ни вкарват тежки метали, обаче медикаментите, които директно влияят на метаболизма и жлезите с вътрешна секреция могат да се вземат с кофи?!? И хиалурон, и силикон можем да пълним до откат?!?

Няма такова малоумие малоумно като българския чалга-каймак.

# 2 444
  • Sofia
Стивън Тейлър и той обвинен в сексуално насилие от някаква, дето била "изнасилена" преди 50 години. Беше смешно, но вече не е.

На предната страница го коментирах, малко по-друга е историята тук. По спомен в автиобографията си той я нарича моята булка-тинейджърка и тук въпросът е законно ли е било да бъде с момиче на 16г. Родителите й са били запленени от него, представете си да дадеш попечителски права на рок-звезда, за да пътува с детето ти. Тя твърди, че е имало аборт и наркотици. Не е за изнасилване, а по-скоро за сексуални отношения с 16 годишна.

Общи условия

Активация на акаунт