Звездни компромати - Декември'22

• 295 462
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
И аз съм склонна да се съглася, че Галя-Глория 1) си прави кефа и 2) го прави показно с цел.

# 2 491
Тоца нещо много бързо забрави снимките от фитнеса по клин и потник, с които самодоволно обясняваше колко лесно влиза и поддържа форма.

# 2 492
  • на пистата
Тоци много къса памет има.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 493
Според мен натрива нечий нос.

Глория не ми изглежда като жена, която ще е доволна да дундурка бой-той.
Тя иска да е глезена и ухажвана.

# 2 494
  • София
Глория е хитруша. Натрива нечии нос.
Не мисля само аз така явно Grinning

# 2 495
  • Бургас
Браво,Гло!Евала,мацко!

Антония не ме дразни и мисля,че точно защото не е лоша.Толкова си може!

# 2 496
Момичета, вярно ли ви харесва този младеж?!

На мен не ми харесва , като изключим факта,че попринцип не харесвам високи хора.
Висок ,едър и една малка глава за завършек.
Странен ми е .

# 2 497
Изобщо не ме притеснява разликата в годините. Просто човекът изглежда голям и кух. Като шоколадов дядо Коледа, от тия, дето синът ми опука няколко тия дни. Зеро съдържание.
Уникално сравнение

# 2 498
Какво общо има методът на раждане с кг?
Предизвиквам мисис Крокс да облече дреха отпреди първата бременност, с която има снимка 😁
Няма, защото не е актуална, пък тя се носи по последната мода от най-скъпите бутици. Цититам Simple Smile

# 2 499
.           .      Аз мисля, че си чеше егото
Ако е обикновена работничка на бюрце дали ще може да поддържа това лице и лъскава коса
Интереси и фалш

# 2 500
Това, че Тоци се е снимала във фитнеса, не значи, че е тренирала. Щом казва, че не е тренирала никога, аз съм склонна да й повярвам. То си й личи Simple Smile

# 2 501
Антония в размисли за килограмите и храненето…
Скрит текст:

Интересно тогава защо се снима на пръсти и не само по бански, както сме свикнали по принцип да й гледаме снимките..
Скрит текст:
Скрит текст:

Сама иска себе си да убеди, че е във форма, което очевидно не е така и то не заради децата. Много по-готино е да си каже, имам няколко излишни кг, но не ме притесняват. Щастлива съм, обичана съм, нахранена съм Simple Smile ей такива работи.
Глория има хубаво тяло и добър вкус за облекло или пък добър стилист, който я облича, но в лице, от близо, изглежда доста по-възрастна. Вероятно поради тежкия грим, който носи или ген, не знам.

# 2 502
Това, че Тоци се е снимала във фитнеса, не значи, че е тренирала. Щом казва, че не е тренирала никога, аз съм склонна да й повярвам. То си й личи Simple Smile

Не зная дали реално е тренирала, но пишеше, че е.
А сега, де?

# 2 503

Не зная дали реално е тренирала, но пишеше, че е.
А сега, де?
Наистина е имала период, в който е тренирала около развода си с Бередин. Бяха споменавали мами, че са я засичали по фитнесите.

# 2 504
Нали писаха, че този й бил бодигарда, нает защото някой е преследвал Гло и тя имала някакви проблеми. Дори имаше изказване на майка му, която не одобрявала връзката им и позите на всички снимки заедно.

Общи условия

Активация на акаунт